Ministře Babiši, elektronické pokladny jsou návrat k profízlované zemi!

 

Babišova zázračná pokladna
Babišova zázračná pokladna

Jak nádherně  vypadá skvělá kontrola

až srdíčko spravedlnosti zaplesá. Kdyby...

 

Kdyby to mělo smysl. Pokud se všichni, kdož přečtou tento článek, podívali kolem sebe, s úžasem by zjistili, kolik je u nás invalidů a invalidních důchodců. A pak se podívejme na nový systém vybírání dani:

 

Znám jednoho invalidního člověka, který má obstavený majetek v exekuci a přesto platí zeťákovi tu internet, tu benzín... Jak je to možné? Protože sice bere cca 6000 (strhávají mu šedesát korun nad životní náklady!!! na exekuci) ale na stavbách si vydělá 25 - 30000. Fakt to do-vybere Babišova elektronická pokladna?


Znám jednoho invalidního člověka, který chodí na zkrácený úvazek dělat hlídače a jinak opravuje střechy, staví lešení, nosí kýble s vodou a pískem. Dohomady příjem cca 50 000. Fakt to do-vybere Babišova elektronická pokladna?


Znám jednoho invalidního člověka, co má dvacet let budík. (srdeční) Jezdí s traktorem, je najímán na práci v lese, na polích. Dodatečný příjem neznám, ale žije nadmíru slušně. Fakt to do-vybere Babišova elektronická pokladna?


 Možná každý z nás zná invalidní důchodce (předčasné či dlouhodobé), jejichž životní standard a pohybové vlastnosti jsou vysoce "nadstandardní".


A pak mám souseda na malé vísce, který si přivydělává jako umělecký kovář. Platí daně, vše má v relativním pořádku. Internet nemá. Kabel se společnostem nevyplatí a lokalita je tudíž na internet drahá. Stejně tak znám ženu, která dře na políčku a pak si prodává přebytky na různých akcích. Je také z malé vísky bez internetu.  Zda prodá nějaké vajíčko navíc nevím, ale stát se nezhroutí. Stejně to okamžitě protočí v daních za nezbytné věci do domečku a na políčko. Ale možná je to kulačka, která těžce okrádá socialistické výdobytky sjednocené socialistické Evropské unie! Vajíčkem, které prodá babička, okrade Agrofert! A takovýchto kulaček je u silnic v létě tisíce, desetitisíce,  které by státu odvedly desetník. A deset tisíc krát desetník a stát je okraden o 1000 Kč. Odhaduje se, že tito "kulaci" okradou stát za rok o 500 tisíc korun. Taková babka si za rok přivydělá až tisíc korun, které nezdaní! Pro takovéto zločince naše republika nesmí mít slitování.

A pak se dočteme:

pondělí 13. července 2015, 12:30

V prvním pololetí letošního roku se počet českých společností s majitelem z daňového ráje zvýšil o 162 na celkových 13 409 firem. Největší zájem byl o USA a Kypr, následují off-shore destinace, které podnikatelům nabízejí relativně vysokou úroveň anonymity. „Ve srovnání se stejným obdobím roku 2014 se jedná o 82procentní nárůst,“ komentovala statistiky analytička Petra Štěpánová. Největší přírůstek za prvních šest měsíců roku 2015 zaznamenaly USA (57 nových) a Kypr (26), následují off-shore destinace, které podnikatelům nabízejí vyšší stupeň anonymity – Seychely (37), Belize (22) a Marshallovy ostrovy (22).

Všimněte si zajímavého úkazu: USA, které tvrdě bojují proti daňovým únikům firem z USA, s radostí přijímají firmy a podnikatatele, kteří "optimalizují" přes USA!


Za 25 let
Za 25 let

 Ano, je to zajímavý svět....

Protibabišovské nápisy za okny pardubické restaurace Daniela Pudila

„Výprodej Babišových výrobků, příště u nás najdete zboží od slušných výrobců!“ napsal v půlce června na výlohu své restaurace a vinotéky...

A je to...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Normální daňový poplatník
před rokem

Kdo platí to co má, se nějakými elektronickými pokladnami nevzrušuje. Jestli daně přiznává tak či onak je vlastně jedno. Největší nervy a neustálé hledání jakýchsi problémů mají zloději, kteří si žili nad poměry po léta. A z kapes poctivých. Jo to potom bolí, mají-li začít platit. Tomu rozumím. Je zajímavé sledovat kdo proti tomu v médiích vystupuje. A pak tyto lidi patřičně zaškatulkovat.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...