Je zákaz projevu Putina z OSN v českých médiích na příkaz velvyslance USA Schapira? A proč? Skutečná bomba!

 

Není divné, že u nás ho hlavní masmédia nezvládla odvysílat, zatímco Obamy ano, v USA v tomtéž okamžiku nasadila média zprávu NASA o vodě na Marsu...?.

A kusé zprávičky vytrženy z kontextu u nás značí, že k tomu mají USA velmi vážný důvod. A kusé zprávičky z tisku v USA značí, že k  tomu mají i USA velmi vážný důvod.

 

 

Strach!

A skutečná bomba jako důkaz!

Dnes, 29.9.2015 USA zavedly sankce proti 15 lídrům a mecenášům Islámského státu! Dělají si legraci?! Takže když Evropa úpí pod náporem běženců a zoufalých rodin ze Sýrie a Rusové se usadili na linii dodávek zbraní s možností zjištění, co se tam ve skutečnosti děje, USA šílí a mění taktiku? Že dnes přiznají, že skutečně USA vadí ruský monitoring, protože Rusové nasadili tyto přístroje včetně letadel do míst, kudy musí prolétat a budou o nich vše vědět?

Proč taková panika v USA, když je vše křišťálově čisté?

Takže když se ozývala legální otázka, jak se financuje Islámský stát, kdo podporuje Islámský stát a jak je možné, že toky peněz USA nezjistí, bylo hluboké mlčení odpovědí. Dnes, kdy se provaluje, že další stát Sýrie je v moci zabijáků Pentagonu, snaží se hodit odpovědnost i na Českou republiku? Ano, čtete dobře - USA dnes vyzvaly víceprezidentem Bidenem v osobní audienci poklonkujícího Sobotku, abychom se přímo do akce v Sýrii zapojili!!! Neuvěřitelná zrůdnost a promiňte předposranost premiéra České republiky! Proč? Proč bychom se měli připojit k zabíjení USA, jen abychom vytvořili obraz protiruského státu?

A Hyde park s Kolářem to potvrzuje. Co věta, to převrácená lež, demagogie, Islámský stát prý vznikl nejdřív jako opozice Asada, přestože lze lehce najít, jak USA vyzbrojovaly opozici, že se od začátku vědělo, co je zač Islámský stát. Že Zeman je exot, protože neklečí před USA a dělá si, co chce! Stejné urážky jako použil Obama vůči občanům Ruska!

A stejně trapná postavička předsedy ODS Fialy, který je buď raněn slepotou, nebo tam zalézá také...Je to stejné jako převolování komunistů, když už všichni věděli (mimo nich), že vedoucí úloha KSČ v roce 1989 skončila!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
edik
před rokem

do roku byly usa svěžím státem,pokrokovým včetně technic-
kého pokroku,určovaly módu,kulturní směr a podobně,dnes
se chovají podle V.I.Lenina,který prohlásil,každá věc se ča-
sem převrátí ve svůj protiklad,to jsou usa dnes.Půl usa bere soc.dávky,nepracují,utlačují běloškou menšinu a ještě si
stěžují.Jak to může dopadnout?Asi jako město Detroit,osm-
set tisíc bělochů z města uteklo,v továrnách rozbité stroje,městu vládnou černé gangy-hrůza,to jsou dnešní usa.
Když vidím pana schapira vzpomenu si na tvrzení jednoho
již zesnulého politika,který tvrdil,že pokud ve státě operuje
silná lobby zajordánských obyvatel,stát zákonitě zbankrotuje.
Usa v posledních letech měla dvakrát namále,nemylte se,
to jsou poslíčci celosvětové krize,která dle názorů ekonomů
přijde na usa v roce 2017.Usa nezachrání ani FED a ten
může tisknout dolarový papír ve dne v noci,soboty,neděle.
Nezachrání usa ani útok proti VW,výrobu úspěšných aut
již neobnoví a evropskou ekonomiku nezničí.Až se spojí
němci s rusy bude zase dobře,ale to vyžaduje vyšší dívčí
školu,tak uvidíme,míru zdar.

Jozef Varga
před rokem

Veľvyslanci USA v krajinách EU riadia a prikazujú vládam a parlamentom v krajinách EU, ako a čo môžu robiť, takže ľudia v týchto krajinách si volia iba bábiky v službách USA, keď sama administratíva USA na čele s ich prezidentom je iba výkonná bábika v službách zločincov sveta z Bilderbergu a mainstreamové média a anál alpinisti USA zúria, že občania krajín EU poznajú pravdu a už nechcú chodiť k voľbám pokiaľ nebudú mať zákonu moc z volebných zákonov si môcť aj odvolať svojho zástupcu veci verejných, aby ich krajina nebola politickou kolóniou USA.

https://www.facebook.com/jozef.varga.509...

Môj súhlas s konáním Ruskej federácie som už jako občan SR vyjádřil verejne v hromadnom emaily velvyslancovi RF na Slovensku a ďakujem ešte raz Ruskej federácií, že konečne oslobodia nešťastných ľudí v arabských krajinách od teroru USA, Izraela, EU, Saudskej Arábie, na ktorý si cvičia nadrogovaných hrdlorezov a zabijákov za peniaze oligarchov západu na neviných ľudi krajin Arabského světa, dokonca aj deti z rôzných krajin světa, hlavne v Syrií, kde vraždia kresťanov a tých čo si chránia svojho legitímne zvoleného prezidenta Bašara Assada a svoju krajinu pred násilím USA a EU prostredníctvom najatých zabijakov z rôzných krajin světa, cvičených a nadaných možná že v Izraeli a Saudskej Arábií. Možná, že sa mylim a cvičí ich rovno CIA z USA. Moja vôľa občana SR je, aby Slovensko vystúpilo z vojenského útočného paktu NATO a EU a pridalo sa k krajinám BRICS.

Roman
před rokem

Kde je napsáno, že USA zná mecenáše a lídry Islámského státu? Nejsou to nějaké bolševické výmysly?

proud
před rokem

Ovecko,ovecko :-),mel by ses vic starat o pravdivy informace a ne o dezinformace pro stado,ktery nase oficialni masmedia sirej :-).Uz i deti vedi jak lzou,a ty se zeptas,jestli USA znaji mecenase telesa ktery sami vytvorily! :-)

Petr Pokorný
před rokem

Toky mezi teroristy, Saudy a USA jsou známy. Proto když to přítomností ruského monitoringu začalo v Sýrii smrdět, USA udělaly gesto. Putin opět věděl, kdy a kde vstoupit do konfliktu a udělat z amerických rozvědek a vojenského vedení blbečky. A před chvílí tyto zprávy potvrdil Týden a asi i další se odváží... Pouze Čt stále tvrdí, že ze Sýrie utíkají lidé před Asadem. Pravda si hledá cestu a nachází! Konečně!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...