Mám rád Araby. Ale u nich doma!

 

A karavana jde dál
A karavana jde dál

 

Pokud bych měl vydat zásadní prohlášení, tak bych nadpis musel ještě navíc doplnit: "nikdy však zvrácenou myšlenku západu, že se mám  odstěhovat do sklepa, protože se blíží exodus Arabů, Ukrajinců či nepřizpůsobivých a já jsem povinnen jim dát nejlepší z toho, co mám.  

Nejen peníze, ale i manželku a děti?

    Petr Pokorný


Ne, skutečně se nebojím lidí, utíkajících sem ze Sýrie. Absurdní válka, kterou tam rozpoutaly USA a jejich spojenci v zájmu jakési pofidérní demokracie,  ve skutečnosti však vražedný boj bez pravidel o nadvládu přírodních komodit, je natolik zrůdný, že nelze tyto chudáky odmítat.

 

Toto je skutečné přátelství
Toto je skutečné přátelství

 

Nebo toto?
Nebo toto?

A já se ptám evropských (pseudo)elit

Skutečně nevidíte, která velmoc rozpoutala opět vražedné šílenství?

Skutečně nevidíte, kdo je v pozadí exodu Syřanů, Ukrajinců a dalších občanů?

Skutečně musí přesvědčování o demokracii stát životy milionů civilistů?

Skutečně nevidíte, že hlavní protestující proud není nacistický, xenofobní, ale je pouze hnán strachem o hodnoty, ve kterých žije?

Skutečně nevidíte, že ti, co nálepkují strachující se občany jsou naopak ti skuteční Hitlerové a Stalinové, vnucující nám jejich řád a nikoliv svobodu a demokracii, po které toužíme?

Skutečně občané, žádající od státu zajištění práva, pořádku a klidu jsou rasisté, xenofobové či dokonce nacisté?

Skutečně občané nemají právo chránit své soukromí před největší (zatím) mocností světa?

Skutečně je ten, kdo na internetu vypustí urážku z úst, je větší zločinec a vrah, než ten, kdo hází bomby a rakety na civilní obyvatelstvo?

Skutečně nevidíte, že zastánci trhu a svobody byli vehnáni v náruč lidí jako je Le Penová, Hitler či Stalin, protože (pseudo) elity nutily a nutí společnost pojmenovávat skutečný stav věcí jinak, než v reálu a dokonce nás tento abstraktní, zločinný svět nutí akceptovat absurdními právnimi předpisy?

Je skutečná křesťanská svoboda, když polní kurát políbí krucifix se slovy Zdrávas a Otčenáš, aby jeho vojsko pozabíjelo co nejvíce lidí v zájmu západní demokracie a svobody?
 


Slovenský spisovatel Jozef Banáš

Mám k tomu jednu metaforu: Někdo proděravěl vanu, z té vany vytéká voda. Co udělá normální člověk, když z vany vytéká voda? Snaží se zacpat díru! A tady nyní všichni evropští politici běhají a přemýšlejí: „Co budeme dělat s tou tekoucí vodou z té vany?“ Jsou to hlupáci a oportunisti nejhrubšího zrna!

Totální demagogie: teprve nyní se opatrně dává veřejnosti najevo, že asi Asad nepoužil chemické zbraně, ale Islámský stát a opoziční armáda proti Asadovi a bude to vyšetřovat OSN! Šílená zvrácenost USA je, že začaly vyzbrojovat zabijáky na práci,: podřízněte každému krky, pokud budou obhajovat Asada či jakoukoliv opozici vůči USA, Velké Británii a Francii. Zločinná opoziční armáda byla vsazena do míst města Homs, Aleppo a dalších měst společně s americkými zpravodaji (viz níže)a upozorněním, že každý obranný zásah Asada bude brán jako zabijácký čin Asada proti vlastnímu lidu! A ti lidé začali zoufale z těchto míst prchat do Libanonu a dalších států. Následně vydaly prohlášení USA, že to zavinil Asad, protože měl v sobě tu neuvěřitelnou drzost: považte,  bránil svůj lid proti zabijákům z USA! Současně tyto hordy použily chemické zbraně, ze kterých byl opět nařčen Asad, ale vyšetřovat to nikdo nemohl. Pouze američtí analytici podávali zprávy a vyhodnocení bylo... V Londýně, nikoliv v Sýrii!!! Bašár al-Asad je masový vrah. Foto otřesné... Teda otřesné, to je, ale...

Běženci či utečenci v tomto kontextu: to není soutěž vtipnější vyhrává, ale strašný boj miliónů lidí o vlastní život a životy svých dětí! A zrůdnost tria Washington, Londýn a Paříž! I když jsou mladí a silní: hrnul by se někdo bydlet v tomto prostředí pod bombardováním "světových ekonomických elit"?

______________________________________________

Pod čarou:

Z čeho čerpají Američané? Matthew VanDyke je údajně nezávislý americký novinář. Pokud se však podíváte na systém zpracování, vidíte pláč jedné strany. Vždy té, která začala zabíjet, vždy té, která začala zabíjet a byla podporovaná zbraněmi USA a financovaná od tamtéž. Novinář pan Dyke chtěl "náhodou" vidět úžasnou demokracii po zavraždění Kaddáfího, úžasnou demokracii po zavraždění Asada a je šokován, jaké masakry se tam dějí: prý každý, kdo nemá názor dle not USA má nechat všechen majetek na místě a jít se pověsit! Existenci ozbrojeného křídla opozice potvrzují  i útoky na syrské bezpečnostní síly, které si vyžádaly řadu obětí. Ty ale současně dávají za pravdu syrskému prezidentovi Bašárovi Asadovi, který tvrdí, že nečelí protestům civilistů toužícím po změně režimu, ale akcím organizovaných protistátních gangů.

Noviny The Times of Israel potvrzují, že  v řadách Syrské osvobozenecké armády je  mnoho občanů USA. Připomíná se například Matthew Van Dyke. Dříve bojoval v Libyi.  Krom boje je ještě tvůrcem nevládní organizace USA "Po revoluci", analytikem  zajímajícím se o Blízký východ, komentátorem jedné z rozhlasových stanic USA.

Demokrat, nebo magor? Jakou relevantnost pak mají analýzy a informace pro občany USA? A ti pak vládnou světu?

Protoba, už ne!


Důkazy a čtěte pozorně: kdy, kdo a co připravili! A tenkrát to mnozí viděli jinak!!

Voják syrské osvobozenecké armády v Aleppu - Lidovky.cz  (toto je par exelance jako důkaz)  A pod obrázky je text!!

Syrská osvobozenecká armáda si už nepřeje držet se ...(Hlas Ruska)

Těžké boje svírají Homs. Asad nasadil pěchotu - Lidovky.cz

Prezidentské volby v Sýrii drtivě vyhrál současný prezident ...

Sýrske prezidentské voľby vyhral Asad. Zabezpečil si tým ...


Je rok 2015 září a zoufalci z USA píší!!

Frustrovaní a zoufalí uprchlíci dávají vinu USA | Týden.cz

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Karel
před rokem

I když je to pravdivé, tak na tyto otázky se neodpovídá. Opět musíme držet huby a krok!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...