Je Breivik osvoboditel proti nacistické zvůli Norska jako byli Mašínové či Gabčík a Kubiš při atentátu na Heydricha?

 

Anders Behring Breivik
Anders Behring Breivik

 

Divné, velice divné, co se děje v norské společnosti, která jako další nám byla dlouho dávána za vzor. Opět okopírováno od Adolfa Hitlera a jeho převýchovy.

 

Michaláková ztrácí oba syny: mladší jde k adopci, staršího nesmí vůbec vídat

Nacistický způsob odebrání dětí nemá nic slučitelného s civilizací. Přupusťme, že třeba rodina Michaláková neměla ideální výchovu (byť její další práce s dětmi to v Norsku popírá).

Nechme prosím právní věci, kterým nerozumíme, nechme stranou fakta, která jdou lehce dohledat. A vyberme jenom šílená vyjádření našich proevropských politiků!

Cyril Svoboda: Norsko je civilizované (např. Breivik), tudíž drzost občanů a politiků tlačit na Norsko je nejen kontraproduktivní, ale i nesmyslné. Norsko je kultivovaná země...

Sobotka a Marksová: nevyčerpali jsme všechny prostředky, zatahovat do toho další státy nechceme, protože se jedná o jednotlivosti.

A HLAVA XXII

Když se o děti Michalákových budou všichni občané včetně politiků jako rodičů starat, bude to nátlak a matka dětí Michalákových prohraje, protože to bude nátlak.

Pokud se ale starat nebude, znamená to pro Barnevernet, že o děti nemá zájem.


Připomeňme si, že proces trvá čtyři roky a matka se s dětmi nesmí stýkat. Jak se mohou vzájemně znát?A může to trvat dalších několik let. Je někdo grázl, je to šílený a nacistický obchod s dětmi?

To je vážně civilizovaná zem?

A na závěr: to co, vyslovila Marksová - Englsová, jak ji mnozí pro její šílené nápady přezdívají - neobtěžovat ostatní státy, kvůli tomu, že nacistický obchod z dětmi se týká pouze několika případů z každého státu?

To snad ne, pani Leninová, chce se zvolat!

Naopak musíme oslovit všechny velvyslance, všechny organizace, starající se o děti, kterých se to týká a není jich málo: Polsko, Maďarsko. Litva, Estonsko, Rusko, Indie, Slovensko a možná další státy. A vytvořit obrovský tlak, aby se Norsko vrátilo do civilizace a nacismus ze své ústavy zrušilo!

Je přece zvrácené, aby za banán, či meloun byli lidé nazýváni rasistickými zrůdami a museli se omlouvat a za faktické nacistické zabírání dětí pseudocivilizovanému státu tleskáme? Protože podle těchto hodnot by nakonec byl Breivik větší demokrat, než celá norská společnost!


Aby nebylo pochyb:

Obama se smál jako meloun'. Editor se omlouvá za rasismus



 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...