Rudá revoluční brigáda Ivo Ištvana opět v akci. A co velvyslanectví USA?

 

Paris
Paris

 

Studánka křišťálově čistá. Jak krásně poeticky to zní. Pak si vzpomeneme na Stanislava Grosse (budiž mu země lehká), strýčka Vika, byt a následně sta miliónů, akcie...

 

A pak zkusíme dohledat stovky miliónů a kila zlata revolucionáře Ivo Ištvana....

Najdeme jednu milenku, neproclenou tašku a šperk.

A alternativní způsob řešení kriminálního činu....

A místo studánky křišťálově čisté máme před sebou silně zapáchající smrdutou stoku, ze které vyprchal veškerý život. A jakou to má souvislost s americkým velvyslanectvím? Že by to už byla protiamerická nemoc a Ivo Ištvana a další revolucionáře viděné rudě? Než se vrátíme k Langerovi a revolucionáři Ištvanovi, pro serioznost odbočme: dejme slovo Bohumilu Doležalovi s autentickým svědectvím.

UDÁLOSTI: Rekonstrukce na americké ambasádě

Občanské sdružení Rekonstrukce státu pozvalo (mailem) na včerejšek předsedy poslaneckých klubů, (k raportu - dopl.) aby jim představilo pracovní verzi hodnocení. Závažnost setkání, na němž se šéfům poslaneckých klubů nejspíš oznámí, jak bude parlament oznámkován v boji proti korupci, má být zdůrazněna tím, že se bude konat v rezidenci amerického velvyslanectví, prý na „neutrální půdě. Setkání se mělo pořádat „ve spolupráci s ambasádou USA“. Poslanci měli dostat ještě pozvánku od amerického velvyslance. Proč se takhle plete do vnitřních věcí spojeneckého státu a proč to navíc ještě navíc dělá s tak legrační, humpoláckou neomaleností?

A jasné je taky, že poslanci, tedy předsedové klubu, už zase většinou neobstáli. Lidovec Mihola „neví, jestli se akce zúčastní“, pan Faltýnek „neví, jestli to časově zvládne“, „váhá“ prý i pan Stanjura z ODS, pana Černocha z Úsvitu „zarazilo místo konání“ (problém ovšem není jen místo konání, ale celá akce). Jednoznačněji se vyjádřil jen předseda klubu ČSSD Sklenák (nevidí důvod proč tam chodit, jejich akce někdy hraničí s nátlakem – jak to, že jen hraničí, aspoň pro tento případ je to je hrozně decentně řečeno).

Kouzlo protikorupčního revolučního boje holt pořád ještě funguje. To je tak těžké říci na rovinu, o co jde, a pozvání z těch vyslovených důvodů bez okolků a natvrdo odmítnout?

12. října 2015  Celé zde: 13.10.UDÁLOSTI: Rekonstrukce na americké ambasádě

 

 Tentýž den měl být dán rozsudek Langer versus Kmenta (Mf DNES bych do toho výjimečně netahal, protože Kmenta měl výsadní postavení a údajně dokumenty, ze kterých údajně vypsal fakta. (Až teprve u soudu byl usvědčen, že lhal a překrucoval o Mrázkovi a Langerovi, protože je to prý beletrie)

 Tentýž den měla Bradáčová v Brně přednášku se zajímavou vsuvkou: Podle  Bradáčové není korupce lobbing, který je podle ní oprávněný, pokud má daná pravidla, neporušuje zákon a nesleduje nelegitimní zájmy. (Totéž říkali bolševici, když podle bolševických pravidel zabírali lidem pozemky, krávy a majetky a bylo to oprávněné v zájmu lidu) A k tomu dodala tajemně:  Lenka Bradáčová se opřela do nových médií, která prý vytvářejí obrovský tok informací, v němž je obtížné se vyznat, a zvlášť pro právníky je virtuální svět problémem....


 A pochybnosti zajímavě vyvrátil vykonavatel revolučních gard Velký Šlachta, o němž bylo řečeno: očekávaný pozitivní verdikt pro vlivného bývalého politika ODS zazněl. Ale bez Langera, kterého už měla od rána v práci policie. „To je klasický psychologický efekt od Šlachtových lidí. Těšil se na to, chtěl na veřejnosti odprezentovat, že byl médiem pošpiněn a soud mu dal za pravdu. Přesně takhle si to ale Šlachtovi lidé naplánovali,“ řekl ParlamentnímListům.cz bývalý důstojník Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu.

Vážně jsou to samé náhody?

Už měsíc se šušká, že se něco proti Langerovi připravuje a tento bezesporu velmi inteligentní člověk by v případě čehokoliv nezametl stopy? To by snad neudělal pouze nějaký hlupák, protože i onen pověstný Mrázek měl vše kryté. A to Langer na sto procent není. Ten podle některých informací zájem policie tušil nějaký čas.

A teď pozor!

Je to stejná šablona jako v případě puče proti české vládě Petra Nečase, která je trapným divadlem. Je to stejná šablona jako v případě Viktora Orbána a jeho okolí za přispění amerického velvyslanectví a které na to bylo důrazně upozorněno, jako u nás prezident Zeman velvyslance Schapiro. A je to stejná šablona, jakou použilo americké velvyslanectví na Slovensku, ve Venezuele, v Brazílii... A stačí. Je to stále stejné.

Pokud k tomu připočteme záhadný výběr Ištvana na cestu "vzdělání do USA, známé kontakty Bradáčové na americkém velvyslanectví, jakožto další schůzky a dokonce neskrývané u velvyslance USA Schapiro o Temelínu a další a další a následně zlobované jakožto internetové kauce na léky minulým velvyslancem USA Eisenem, za což by měl být podle měřítem na Langera tvrdý kriminál, nejsou snad obrovské pochybnosti na místě?

Je druhý den a v médiích se objevují zprávy: Langer propuštěn na svobodu, z ničeho nebyl obviněn. Státní zástupce hledá, jestli něco nenajde. A vyslech byl z důvodu jako tenkrát, když Kmenta o Langerovi napsal lži a ty musel nyní u soudu přiznat. A nyní prý také někde někdo něco řekl, bylo tam jméno Langer a tak mu Šlachta a Ištvan s Komárem vybrali kila zlata a stovky miliónů. Pardon, pytle dokumentů a je otázkou, kdy je vrátí.....

Nelze se prostě dle všech doložitelných indicií zbavit dojmu, že tato akce je křišťálově velice smrdutá stoka, kterou za sebou zanechávají revoluční gardy Ivo Ištvana za přispění velvyslanectví USA. Kéž bychom se mýlili! Aby to nebylo stejné, jako když Šabatová a Dientsbier převzali za těžké peníze záštitu nad Romy a nepřizpůsobivými a od té doby se sice jedna lokalita zlepšila, ale počet vyloučných lokalit se  zvýšil na šest set - číselně: 600!

P.S. Měli bychom se ptát: kdo je iniciátorem. Spravedlnost, nebo velvyslanectví USA jako v celém světě? Prý vnitřní zdroje policie...

 

Ještě další důkazy, které dříve vypadaly jako nadnesené!

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Tomáš Marný
před rokem

Prosím Vás,dejte už někdo tomu buzerantovi z ameriky přes držku!!!Samozřejmě Shapirovi!!!

Soudruh Stetina - Proti rudé hvězdě a proti modrém
před rokem

To soudruh Stetina by souhlasil hned, ten si dava extra pozor, aby chcal po vetru.
Deset let stary clanek z Britskych listu (kdy se jeste daly cist) o proverenem soudruhovi Jaromirovi Stetinovi, jeho lasce a obdivu k Sovetskeho svazu, kde mel jako duverny pritel ruskych soudruhu pristup i do zakazanych oblasti:
http://www.blisty.cz/art/22769.html

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...