Ucpěte Pentagonu laufy, nebo nás pozabíjí všechny!

 

Cesta k záchraně lidstva před USA!
Cesta k záchraně lidstva před USA!

 

Lékaři bez hranic (MSF) odmítli tvrzení, že jejich nemocnice v afghánském Kunduzu se stala terčem náletu, protože z ní stříleli bojovníci Tálibánu.  Počet obětí sobotního bombardování vzrostl na 22. Zemřelo 12 zdravotníků a 10 pacientů.

 

Vypadá to, že loutková vláda USA před Pentagonem rezignovala!

"Slovy tu hrůzu nelze vyjádřit. Na jednotce intenzivní péče hořelo šest pacientů přímo v postelích," popsal vedoucí týmu ošetřovatelů v kunduzské nemocnici Lajos Zoltán Jecs. "Na operačním stole ležel uprostřed všech trosek mrtvý pacient," uvedl také. "Sledovali jsme, jak naši kolegové umírají," řekl.


A notná dávka otrlosti: Pentagon se neomlouvá afghánskému lidu, ale vládě Afghanistánu!

Ale za to nejen Romancov, ale i Lenka Zlámalová z ECHO 24 s komentátorem Nováčkem v rádiu Regina pláčí, jaký je to Putin agresor. Přece masakry nemocnic i s Lékaři bez hranic, kde široko daleko není žádný nepřítel, je správné, zatímco syrské teroristy, kteří si nikdo neví proč říkají "Umírněná opozice", je třeba vyzbrojovat...


Ale to nebyla náhoda, například...

28.09.2015

Nejméně 38 lidí, většinou žen a dětí, bylo v pondělí zabito při dvou náletech koaličních sil pod vedením Saúdské Arábie na svatební oslavu v jihozápadním Jemenu.


 12. prosince 2013

Američané zabili třináct svatebčanů, spletli si je s teroristy

Raketa vypálená z amerického bezpilotního letadla zabila ve středním Jemenu nejméně třináct civilistů. Konvoj aut s hosty jedoucími na svatbu byl omylem považován za kolonu vozů al-Káidy.

zdroj Američané zabili třináct svatebčanů, spletli si je s teroristy ...

3. 7. 2002

3. 7. 2002

Afghánská vláda rozhořčena nad útokem Američanů na svatebčany

Pravděpodobně bylo usmrceno až 40 osob a kolem stovky jich bylo podle BBC zraněno, když Američané v pondělí vybombardovali svatbu v provincii Uruzgan.Pentagon uvedl, že z předběžných informací vyplývá, že svatebčany zřejmě usmrtila střelba z děla, umístěného v jednom koaličním letadle.
zdroj BBC

 

Muž ztratil během bojů dvě děti, třetí málem při náletu

Osmatřicetiletý Najeebullah, který v Kunduzu bydlí, se snažil odvést svou rodinu do bezpečí před boji, které ve městě zuří od začátku týdne, kdy Taliban město dobil. Při přesunu do bezpečnější čtvrti mu nálet na Talibánce zabil dvě z pěti dětí, zbylé tři zranil.

3. 7. 2002


 A co je totálně zvrácené?

„Znovu zdůrazňujeme, že hlavní budova nemocnice, kde zdravotnický personál pečoval o pacienty, byla při každém leteckém náletu opakovaně a velmi přesně zasažena, zatímco zbytek nemocnice zůstal nepoškozen,“ dodal Christopher Stokes. „Odsuzujeme tento útok, který představuje vážné porušení mezinárodního humanitárního práva.“

 A pak se jakoby náhodou zjeví kniha o řezníkovi Asadovi, jak ho nazývá mírumilovný spojenec USA Cameron s mnoha zaručeně pravými snímky mučení občanů Sýrie.

Prostě musíte uznat, že ten Putin je z výše popsaného zločinec, který by měl být svržen. Vážně "politickým elitám" nehrabe? A nebo...

Hodní Američané masakrují nemocnice a svatebčany, zatímco zlí Rusové umírněné teroristy. Je co dodat?

Ucpěte Pentagonu laufy, nebo nás pozabíjí všechny!


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...