Pentagon (USA) zuří: Rusové vše v Sýrii zveřejňují!

Další a dalšídůkazy, jak USA podváděly celý svět, mají pokračování. Čtyři roky divní spojenci USA budovali  v Iráku, Libyi či Sýrii mír a výsledkem jsou statisíce zabitých a umučených civilistů.

 

Najednou se tam objeví Rusové a ten divný mír rozvrátí!

 

 A nejenže ten divný mír USA a spojenců rozvrátí. Oni ho dokonce monitorují a ukazují celému světu! Najednou (minulý týden) jsou nuceni pochybovat, zda chemické zbraně použil Asad, či zda to náhodou nebyli spojenci USA z mírné opozice a Islámského státu. Najednou vědí, kde jsou tepny Islámského státu a 15 grázlů potrestají. Ale proč ne všechny, když Evropa je zaplavena běženci a Merkelová pokorně mlčí? A cože dělá prapodivná banda lemplů z Bruselu, že tak náramně ztichla? Ví vůbec někdo, co ta slavná EU dělá? 

 Neměla by se naše vláda zeptat emancipační hvězdy Jourové, v kterém kanálu se ta bruselská elita ukrývá, že tak razantně... Mlćí....?

 

Jestli toto jsou elity Evropy, tak nás Bůh ochraňuj! Za co berou nehorázné peníze, když nedělají vůbec nic a běženci si zde dělají, co chtějí?

 

 

Komentátor Viliam Buchert nazývá Putina diktátorem, protože se v Sýrii použily chemické zbraně. A prý vinou Ruska se nic nevyšetřilo. A jaksi decentně se už nezmíní, proč to nebylo vyšetřeno, když vše bylo v rukách koalice, neboť se to stalo v roce 2013 a Rusové do Sýrie vojensky vstoupili v září 2015. Pan Buchert jaksi skromně v témže článku tají, že obyvatelé Krymu pouze chtěli (až na pár jedinců) to, co minulý týde Katalánci, to, co chtěli před léty Slováci, ale tehdy byla v Československu svoboda a demokracie, Krymu pomohl Putin, zatímco Katalánsku vyhrožuje "demokraticky" španělský premiér a EU...

Je smutné, že podle totálně prozápadních komentátorů to, co chtějí občané je zločin, neb mají pokorně poslouchat přátelské rady USA a EU, protože ony narozdíl od občanů vědí... A ten zločinec Putin to nechce a nechce utajit a každému rozkecá, co se v Sýrii děje. Co je lidem do toho, jak USA a jeho spojenci rozsévají mír po světě?

A závěrem: prý Rusové bombardují opozici. Zajímavé: takže když Asad vyhraje legální volby, USA dají opozici zbraně, aby se demokraticky k moci prostřílela a to je správné. Proč nějaké volby. A když totéž udělá Rusko a pomůže legální vládě, je to totalitní zločin.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Tatranec
před rokem

Suhlasim, su to jasne fakty, opona sa otvara... Len taka malickost, nie je to tu vobec dolezite, ale moje bacovske ego mi nedovoli nereagovat: "to, co chtěli před léty Slováci" - ak mate na mysli rozpad Ceskoslovenska a vznik CR a SR, tak to sme vobec my Slovaci v drvivej väcsine ani nechceli, ani neplanovali. Bolo rozhodnute o nas bez nas (bez obcanov).Tych par jedincov, ktori boli za rozdelenie, to dokonca dnes vidia uz inak. Ako nas praotec Svätopluk hovoril svojim synom "drzte spolu, nezlomia vas."

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...