Pentagon (USA) zuří: Rusové vše v Sýrii zveřejňují!

Další a dalšídůkazy, jak USA podváděly celý svět, mají pokračování. Čtyři roky divní spojenci USA budovali  v Iráku, Libyi či Sýrii mír a výsledkem jsou statisíce zabitých a umučených civilistů.

 

Najednou se tam objeví Rusové a ten divný mír rozvrátí!

 

 A nejenže ten divný mír USA a spojenců rozvrátí. Oni ho dokonce monitorují a ukazují celému světu! Najednou (minulý týden) jsou nuceni pochybovat, zda chemické zbraně použil Asad, či zda to náhodou nebyli spojenci USA z mírné opozice a Islámského státu. Najednou vědí, kde jsou tepny Islámského státu a 15 grázlů potrestají. Ale proč ne všechny, když Evropa je zaplavena běženci a Merkelová pokorně mlčí? A cože dělá prapodivná banda lemplů z Bruselu, že tak náramně ztichla? Ví vůbec někdo, co ta slavná EU dělá? 

 Neměla by se naše vláda zeptat emancipační hvězdy Jourové, v kterém kanálu se ta bruselská elita ukrývá, že tak razantně... Mlćí....?

 

Jestli toto jsou elity Evropy, tak nás Bůh ochraňuj! Za co berou nehorázné peníze, když nedělají vůbec nic a běženci si zde dělají, co chtějí?

 

 

Komentátor Viliam Buchert nazývá Putina diktátorem, protože se v Sýrii použily chemické zbraně. A prý vinou Ruska se nic nevyšetřilo. A jaksi decentně se už nezmíní, proč to nebylo vyšetřeno, když vše bylo v rukách koalice, neboť se to stalo v roce 2013 a Rusové do Sýrie vojensky vstoupili v září 2015. Pan Buchert jaksi skromně v témže článku tají, že obyvatelé Krymu pouze chtěli (až na pár jedinců) to, co minulý týde Katalánci, to, co chtěli před léty Slováci, ale tehdy byla v Československu svoboda a demokracie, Krymu pomohl Putin, zatímco Katalánsku vyhrožuje "demokraticky" španělský premiér a EU...

Je smutné, že podle totálně prozápadních komentátorů to, co chtějí občané je zločin, neb mají pokorně poslouchat přátelské rady USA a EU, protože ony narozdíl od občanů vědí... A ten zločinec Putin to nechce a nechce utajit a každému rozkecá, co se v Sýrii děje. Co je lidem do toho, jak USA a jeho spojenci rozsévají mír po světě?

A závěrem: prý Rusové bombardují opozici. Zajímavé: takže když Asad vyhraje legální volby, USA dají opozici zbraně, aby se demokraticky k moci prostřílela a to je správné. Proč nějaké volby. A když totéž udělá Rusko a pomůže legální vládě, je to totalitní zločin.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Karel
před rokem

Faktem je, že to byly nejsilnější strany na Slovensku a pouze Klaus tam kandidoval také. Ale dnes si nevyčítáme nic a je to tak dobře. V důležitém navíc táhneme spolu, narozdíl od Poláků!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...