Bleskově: sestřelením ruského letadla musí západ odkrýt karty!

 

SU24
SU-24

 

Turecko sestřelilo v úterý ráno na syrsko-turecké hranici ruský bitevník Suchoj Su-24

 

A je to dobře! Občané celého světa musí vědět, kdo spolupracuje s teroristy!

I kdyby totiž letadlo na moment přelétlo hranici, Turecko ví, že není v hledáčku přepadení Ankara a stačilo jako vždy vytlačit z prostoru. Navíc je výběžek úzký na jakýkoliv incident. Kdo stojí za příkazem a chrání teroristy brzo zjistíme!

 

Tento velice závažný incident má právě proto i světlou stránku: s velkou pravděpodobností se ukáže, kdo skutečně ochraňuje Islámský stát a kdo tedy podporuje teroristy, kteří šíleně zabíjeli v Paříži, kteří vložili nálož do ruského letadla a kdo podporuje teroristy, kteří zabíjejí v celém světě!

 

Je to velmi vážný incident a velice se hodí přesmyčka: ten, kdo vystřelil, tentokrát přestřelil. Nelze zamést pod kobereček a zjistí se, zda to byla teroristická akce NATO, USA, nebo pouze Ankara zuří, že Rusové zarazili černý obchod s ropou a podporu Turecka Islámskému státu. Proto se Turecko zoufale spojuje se státy NATO, aby světu nějak incident vysvětlilo.


A zajímavé: jak opatrně v této kauze našlapují britští a francouzští vládní činitelé - i to o něčem svědčí!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Webseth
před 12 měsíci

Z RUSKÉ TISKOVÉ KONFERENCE MINISTERSTVA OBRANY:
Ruské letadlo bylo sestřeleno na území Syrské republiky, ba naopak turecké letadla narušila vzdušný prostor, což ruské síly mohou doložit.Podle posledních zpráv nebyl tento sektor vůbec bombardován, zpravodajské služby Ruska mají velmi dobré informace, že v tomto sektoru jsou převážně teroristé z bývalých republik Sovětského svazu. Při záchranných pracech dvou pilotů, byl jeden vrtulník zasažen, osádka vrtulníků palubu opustila ,, přičemž byl usmrcen jeden voják námořní pěchoty a vrtulník byl likvidován minometnou palbou teroristů.
Opatření ruské armády, všechny letadla budou nad Sýrií kryty stíhacími letouny, budou jištěny z křižníků, dále raketovými systémémy S 300 a dalšími účinnými zbraněmi. Veškeré vojenské vztahy s Tureckem byly okamžitě přerušeny. V blízkosti Tureckých hranic budou cíle likvidovány naváděcími systémy přesného určení. Závěr: Rusko má takové kapacity, které budou okamžitě použity a budou jasnou odpovědí na tento čin. To je zkrácený obsah tiskové konference.

Leon Tuzemák
před 12 měsíci

Vystupme z NATO na protest proti Turecku!

Leon Tuzemák
před 12 měsíci

Zastřelit pilota na padáku, to se obvykle nedělalo ani za druhé světové!

Zajímavé je, že literatura o tom píše, že nejvíce takovýchto exekucí prováděla americká armáda a letectvo. Džihádisti podporovaní USA dělají to samé.

I nacista Göring v období bitvy o Británii vydal Luftwaffe rozkaz nezabíjet piloty RAF na padáku.

Leon Tuzemák
před 12 měsíci

Turecko je člen NATO. Žádám okamžité vystoupení Česka z NATO, chci neutralitu jako Rakousko.

Petr Pokorný
před 12 měsíci

I naši prozápadní politici jsou tentokrát zaražení a opatrní. Takže souhrn všeho - je to příliš podezřelé, ale asi mnohé osvětlí.

Petr Pokorný
před 12 měsíci

Turecká strana přitom tvrdí, že se jednalo o dlouhodobé narušení letového prostoru. Na internetu jsou však již k dispozici fotky cesty, kterou letadlo urazilo. A podle nich lze odtušit, že turecká strana ani neměla čas ruskou SU-24 desetkrát varovat, než začala střílet. Pouze v případě, že všechny stíhačky letěly rychlostí 85km/h.

Petr Pokorný
před 12 měsíci

Další závažná? Kovanda v ČT zdůraznil, že vedení NATO není svoláno podle článku čtyři, natož pět. Neboli to přeloženo znamená, že Turci se necítili ohroženi, napadeni. což mimo jiné znamená, že incident nebyl závažný. Přesto dostali Turci rozkaz letadlo sestřelit. A i piloti přiznávají (naši) že to nemohl proto pilot ruského letadla čekat.
Kdo vydal ten rozkaz? V takovém případě to totiž nesmí učinit pilot podle svého rozhodnutí. Pouze v případě ohrožení, napadení apod.

Petr Pokorný
před 12 měsíci

Čí rozkaz byl vydán na sestřelení? POZOR!!!!
„Jsme AKTIVNĚ přítomni v Turecku a pozorně sledujeme situaci v regionu, avšak veškeré otázky o incidentu je třeba adresovat vládám Ruska a Turecka," sdělil novinářům mluvčí PENTAGONU Steve Warren.
Takže Pentagon je aktivně v Turecku, tudíž Turecko nejedná jako svéprávný stát?
Byl to test Pentagonu, jak se Rusko zachová?

Timur
před 12 měsíci

Setřelili to a čekají jestli RF zaútočí na Turky, pokud ano, NATO je s RF ve válce . Ukrajina nevyšla, Sýrie bude osvobozená tak zkoušejí jiné provokace

Vykulený
před 12 měsíci

Posrali to, chlapci, posrali. A střílet do letců na padácích nedělal ani Hitler! Pravdoláska vítězí!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...