Sestřelení ruského letadla: jsou pouze tři možnosti, ale...

 

Je to hlavní důvod sestřelení?
Je to hlavní důvod sestřelení?

 

Každopádně všechny tři kryje americké NATO. Dokládají to velice, velice zdrženlivá vyjádření představitelů této útočné formace a především generálního tajemníka aliance Jense Stoltenberga.

 

Pokud by totiž Rusko skutečně zavinilo vážný incident, představitelé amerického NATO se vyjadřují urážlivě, nevybíravě a napadají prezidenta Putina. A toto nyní chybí. Proč? Proč tak najednou?

 

Protože americké NATO kryje jednu ze tří možností (nebo všechny)

1) Podpora vrahů z Islámského státu je daleko větší, než tušíme a tento incident to má zakrýt, za což Turecko bude něco požadovat.

2) Turecký obchod s Islámským státem a pašování ropy je tak obrovské, že to může poškodit ekonomiku Turecka, současně však klesne podíl ropy do Polska a na Ukrajinu a zvýší se opět Ruska. Turecko jedná na vlastní pěst s tichým souhlasem amerického NATO.

3) A konečně třetí: Pentagon a NATO potřebuje rozmístit střely Patriot v okolí Sýrie a od Turecka žádalo loajalitu ve formě zkoušky, zda s Ruskem vyvolá konflikt. Turecko následně požádá o tyto komplexy a americké NATO udělá kolečko schvalování společně s Pentagonem.

Že nad vším drží ochrannou ruku americké NATO není pochyb. Soustředěný atak Ruska vždy za podpory "poradců" z USA je už očividný. Ukrajiny neplatí za ropu a plyn, ale zodpovídá za to Rusko. Ukrajina nechá vybuchovat sloupy elektrického vedení, ostřeluje místa ruské menšiny, ale je za to zodpovědné Rusko. Nemá cenu dál popisovat. Poročenko obviňuje Rusko, že nechce posílat plyn do Evropy, naše soudružská proamerická televize ČT24 to potvrzuje a přitom všichni víme, že se finišuje na Nord Streamu II. Důkaz je opět jednoznačný, smlouvu podepsal německý E.ON, rakouský OMV a nizozemský Shell , za druhou stranu už i šéf Gazpromu Alexej Miller.

Která z těchto tří možností je tou hlavní, zda jsou provázané, či která převažuje není zatím možné nijak věrohodně ověřit.  Co je však prokazatelné, za vším stojí plyn a ropa a jsou k tomu využívána všechna opatření, která americká strana dokáže ostatním vnutit. Na druhou stranu (po nesmyslném  tlaku Merkelové na přijímání uprchlíků) si dovolme spekulaci: nečelí Merkelová tlaku USA a aby mohla zachovat energetickou bezpečnost země přes Nort Stream, musela se podvolit tlaku přes běžence a oslabit zbytek Evropy?

Navíc je divné, že Ukrajina vesele tvrdí, že jí nezajímá ruský plyn, neboť jí ho dá Slovensko. Skutečně? A kdo ten plyn zaplatí? Ukrajina, která na platby nedává peníze a nemá? Takže Německo za Nord Stream? A opět nad tím drží ochranu USA...

Příkaz je od USA, že vše musí proudit přes Ukrajinu, ale ta neplatí. Bulharsko a další státy dostaly zákaz výstavby plynovodu opět od USA. Německo společně s Rakouskem a Holandskem se USA "šprajcly". Zatím, a za jakou cenu?

A každý si logicky ťuká na hlavu: když Ukrajina neplatí za plyn, tak uzavřením kohoutků je agresorem Rusko? Té debilitě nemůže už věřit ani malé dítě, přesto to Obama a americká exekutiva tvrdí a náš mainstream to nepřetržitě lokajsky papouškuje.

Prý Rusko přerušilo dodávky, lotři!

Každopádně nebe na agresorem NATO se vyjasňuje a lidé v celém světě stále víc chápají, kdo je kdo!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...