Že USA stínovaly v Sýrii čtyři roky a podporovaly vrahy přiznala trapně i Clintonová

 

Koho chrání tenhle panák? Vrahy z IS?
Koho chrání tenhle panák? Vrahy z IS?

 

Samozřejmě že se nevysloví tak okatě. Že to z (ní) nich leze jak z chlupaté deky. Prý na to USA neměly a nemají peníze!

 

Neuvěřitelná drzost, když kvůli penězům na zbrojení zásluhou USA muselo být zabito 220 000 Syřanů a pak se to svádí na Asada!

 

 A už to leze ven!!

 

Clintonová podle agentury Reuters řekla, že by válku islamistům nevyhlásila.( Pozor, válku by nevyhlásila! A co dělaly USA do teď? To v Sýrii měly jako zábavu?) Argumentuje tím, že pokud by k oficiálnímu vyhlášení války mělo dojít, je nutné mít připravené dostupné zdroje a určit si jasné cíle.... Neuvěřitelné!

„Máte-li vyhlásit válku, raději byste měli mít rozpočet, který to pokryje," uvedla doslovně Clintovoná na setkání s lidmi v New Hampshire, kde vystoupila v rámci své prezidentské kampaně.

Drzost, a zločin! Drzost a zločin! To by snad ani Hitler nedokázal!

Takže USA v Libyi a Sýrii sice zabíjely, ale jen tak naoko válčily s dalšími zabíjáky z IS a Al Kaidy.Jak je možné, že nám generál Petr Pavel do očí lže, stejně tak jako celé americké NATO, kde ostatní jenom platí a přicmrdují jako v bájné Varšavské smlouvě? A nakonec ta banda lumpů oznámí, že když Rusko začalo ničit zabijáky z Islámského státu, je vinno exodem běženců k nám!

 

Pak nastoupí ruská armáda a zločince z IS žene svinským krokem - během pár týdnů!

 a ti lumpové z NATO, místo aby zločince pomohli zlikvidovat, ještě ruské armádě hází klacky pod nohy! Vážně k těm grázlům patříme také?

Syrské armádě věrné prezidentu Bašáru Asadovi se podařilo dosáhnout prvního většího úspěchu poté, co se do bojů zapojilo ruské vojenské letectvo. Bojovníci věrní vládě v Damašku v úterý dobyli zpět leteckou základnu u Aleppa na severozápadě země, kterou více než rok kontrolovali džihádisté z Islámského státu (Daeše). Informoval o tom server Novinky.cz s odvoláním na agenturu AFP s tím, že to může být první krok k dobytí města, které bývalo nejlidnatějším v Sýrii.

Armádní protiofenzíva začala v září po zahájení ruských náletů. Jednotky prezidenta Asada kromě Rusů podporují rovněž bojovníci Hizballáhu a íránští vojáci.

A všem těmto poctivým bojovníkům a ochráncům syrského lidu Pentagon a vedení NATO včetně generála Pavla nadává a spílá, že si amerických vojsk neváží a ještě je zesměšňují. Vždyť by měl každý občan na světě vědět, že americká armáda NATO je nejmírumilovnější a nejlepší na světě a kdo pochybuje, vědomě lže...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

gogo
před rokem

"Pak nastoupí ruská armáda a zlocince z IS žene svinským krokem - behem pár týdnu!"

Bohuzel to je hodne daleko od pravdy. Realita je takova, ze postup islamistu se po vstupu Ruska zastavil a nyni se dostavuji stridave a docasne uspechy a neuspechy. Syrska armada se spojenci ziskala v poslednich dnech uzemi jizne od Aleppa, ale ztratila nekolik vesnic v hornate provincii Latakia u Stredozemniho more. Znovudobyti letiste u Aleppa, ktere bylo 2 roky pod kontrolou islamistu je vyborne pro velky titulek v novinach, ale v praxi znamena pouze prorazeni uzkeho nekolikakilometroveho koridoru v nepratelskem uzemi. Zatim se taky nepodarilo odriznout zasobovani opozice Asada ani na severu u hranic s Tureckem ani na jihu u Jordanska. Uvidime, jak se bude vladnim vojskum darit pri utoku na historickou Palmyru, kde asi 65 kilometru zapadne od mesta Rusove zprovoznili ctvrte letiste pro sve stroje a nyni probiha intenzivni letecka a delostrelecka priprava na ztec. Tak drzme palce.
Zde jsou odkazy na mapy z 1.11., 4.10. a 16.9.2015, ktere ukazuji, ze o velkych uzemnich ziscich, bohuzel, nemuze byt rec:
https://pietervanostaeyen.files.wordpres...
https://pietervanostaeyen.files.wordpres...
https://pietervanostaeyen.files.wordpres...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...