Z části Sýrie už teroristy Rusové vyhnali. Kde zase bude US ARMY rozesírat svět?

 

 

Propaganda a zesměšňování
Propaganda a zesměšňování

Šílené je, že Pentagon a jeho  US ARMY je jak rozzuřený hmyz, jak šílení sršáni zbavení pudu sebezáchovy. Jak ji někde vyženou, už zase z druhé strany vyhrožuje a válčí!

sršeň
sršeň
 

Ale nejdříve bychom si měli připomenout americkou inteligentní propagandu:

Je zdravý a žádnou mrtvici neměl! Kreml ukázal fotky Putina

tn.nova.cz/...a-zadnou-mrtvici-nemel-kreml-ukazal-fotky-putina.html

To je vzkaz Kremlu na spekulace, že Vladimir Putin měl infarkt.

Internet se baví: Putin "osedlal" meteorit! - Šíp


Ta trojka ale možná Putinovi a ruské armádě skutečně učarovala. Čtyři roky hrdinná armáda USA společně s dalšími teroristy v Sýrii kvůli ropě zabíjela civilisty. Ochraňovala zločince z Turecka. Dodávala teroristům přes Saudskou Arábii zbraně. 30.září vystoupil veřejně Putin, že do tří měsíců se pokusí ruská armáda osvobodit Sýrii. Je 6.prosinec 2015 a světová zpravodajství hlásí: Povstalci bojující proti syrské armádě odcházejí ze čtvrti Váir, kterou jako poslední baštu drželi pod kontrolou. Stahování probíhá na základě dohod pod patronací OSN. Obyvatelé čtvrti, kterých 75 000, se tak dočkají humanitární pomoci. Stahování vojáků potvrdil podle agentury AFP guvernér provincie Homs Talál Barazí.

 Díky americké pomoci syrský konflikt od roku 2011 nepřežilo už asi čtvrt milionu lidí, na 11 milionů Syřanů vyhnal z domovů...

P.S. Je možné, že mainstream bude tvrdit: ten exodus ze Sýrie netrvá čtyři roky, ale dva a půl měsíce, co Rusové napadli Sýrii.

 


Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Všechny Patrioty NATO staženy z Turecka
před 11 měsíci

Německo v polovině srpna oznámilo, že nejpozději do 31. ledna 2016 stáhne své rakety Patriot (střely dlouhého doletu typu země-vzduch) a ukončí nasazení armády (260 německých vojáků) a z jihoturecké provincie Kahramanmaraş. Holandsko už své Patrioty z jihu Turecka stáhlo a USA tak učinilo v říjnu.

Systémy Patriot těchto tří členských zemí NATO (USA, Německo, Holandsko) byly rozmístěny ve vzdálenosti 100 kilometrů od syrských hranic na žádost Turecka. V rámci mise NATO Active Fence spuštěné v prosinci 2012 měly chránit Turecko před raketovými útoky ze Sýrie. Tajné služby se nyní shodují, že "syrský režim Bašára Asada disponuje jen hrstkou raket (Scud) a je pod tak masivním vojenským tlakem, že útok na Turecko by byl sebevraždou." Německá ministryně Ursula von der Leyen zdůvodnila stažení, že hlavní hrozbou v Sýrii je nyní teroristický ISIL a tato organizace nemá žádné vlastní rakety.

http://www.defensenews.com/story/defense...

Tak protivzdušné obraně Turecka zůstávají jen staré americké střely Nike Hercules ze 70. let, přičemž je nejasné, zdali ještě fungují.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...