Julius Fučík: Reportáž psaná na oprátce Hello Czech Republic a druhá totalita

 

Lidé bděte, totalitní doba se vrací!
Lidé bděte, totalitní doba se vrací!

 

 

 

 

 

Langšádlová, Ženíšek a v čele Kalousek. Totalita jak vyšitá. Jak je možné, že někdo ještě bere TOP 09 jako demokratickou stranu? A čím více jim teče do bot, čím více se propadají, tím i více nenávidí, osočují a především dehonestují každého, kdo nejde s nimi a jde proti nim. To má pak ANO a ministr Babiš velice snadné.

 

 Jak je možné, že veřejnost na tyto výroky, občas už i činy šílené partaje TOP 09, nereaguje? V čem se liší Langšádlová od Klementa Gottwalda či generála Čepičky? Nemá mít hlavní slovo veřejnost, občané a nemají být politici jenom správci a vykonavatelé těchto myšlenek? Vážně Langšálová, Ženíšek a Kalousek už ztratili pojem, co je to demokracie a svoboda?

 

Kalouskovi už se vše vymyká z rukou. Nepříčetné urážky kdekoho, lidé, co odmítají zabíjení v arabských státech a nechtějí už mít nic společného s NATO, strana TOP 09 nazývá vlastizrádci a Kalousek prezidenta Zemana Putinovým agentem. Je už Kalousek blázen?

Ba co víc, tato strana začala být v čele práskání a udávání jak za války či v padesátých letech minulého století. Pouze s tím rozdílem, že tenkrát se udávalo gestapu, STB a dnes...?

Zoufalé a nadávající občany pošle paní Langšádlová na Pankrác, nebo se jim sebere veškerý majetek? I to už zde bylo za Gottwalda a Zápotockého s podporou Stalina! Opět nic nového strano TOP 09! Kde a kdo napsal Reportáž psanou na oprátce?

 Vrací se "Němá barikáda"?

Komisař OSN předal výhrůžky policii

A veřejnost dostala vztek! Začala nadávat společnosti, která nelenila a asi zaslala na OSN: A nadávky nezůstaly bez odezvy. Nenávistné e-maily za „uprchlické“ studijní materiály bude řešit policie.
Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky totiž už předal výhrůžky likvidací kriminalistům. Ty se sesypaly na společnost META po představení kampaně Hello Czech Republic, která měla dětem pomoc vcítit se do role uprchlíků.

„Kancelář již podnikla kroky běžné při řešení obdobných bezpečnostních incidentů, včetně předání výhrůžných e-mailů policii,“ řekla serveru Lidovky.cz vedoucí kanceláře Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky v České republice (UNHCR) Petra Levrincová. Kvůli dobrovolným studijním materiálům byla také interpelována ministryně školství Kateřina Valachová (ČSSD) a na adresu školní pomůcky se nelichotivě vyjádřil i prezident Miloš Zeman. „Je to další idiotský projekt vysokého komisaře OSN pro uprchlíky, ty komiksy,“ řekl. Kampaň navíc přirovnal k bolševické propagandě.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/diplomaticky-spor-o-uprchlicky-komiks-komisar-osn-predl-vyhruzky-policii-1th-/zpravy-domov.aspx?c=A160201_134935_ln_domov_jzl#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main


Allahu Akbar, šaría policie. Policie vyšetřuje podezření z rasismu na karnevalu

I Rakouská policie zjišťuje, zda fialové karnevalové vozidlo „Šaria policie" neporušilo zákon. Slogany, které na něm byly napsány, by totiž mohly být považovány jako rasistické. Kromě nápisu „Šaria policie" na něj autoři například napsali parodii na známé heslo Red Bullu „Islám vám dává křídla". Dopravní prostředek měl pak poznávací značku „Azyl 88". Číslovka 88 je neonacisty běžně používána jako kód pro slova „Heil Hitler".

Podobným případem se teď zabývá také německé prokuratura. Součástí nedělního masopustního průvodu v bavorské obci Steinkirchen byla také atrapa tanku s nápisem azylová obrana. 

Čím větší tlak široké veřejnosti napříč všemi státy, tím více se práská a udává, vyhrožuje a uráží, nenávist se zvedá a ti, co prohrávají v politickém boji a stávají se menšinovou relikvií, se nezastavují  před ničím.

Langšádlová, Ženíšek a Kalousek

Na jejich stranu se přidaly straničky s nulovým potenciálem, ale zvednutými pěstmi: Zelení a Piráti. Dohromady je jich jako prstů na rukou, ale chtějí mít sílu nukleární bomby. A když většina neustoupí po dobrém...?


 

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...