V sobotu 6.2.2016 bude celá Evropa demonstrovat. Lidé zuří víc a víc.

Demonstrace se budou konat v Praze, Brně a ve více než desítce dalších evropských měst, například v Drážďanech, ve Varšavě, v Bratislavě či v Amsterdamu.

 

A proti nim bude provokovat parta, která sice je zanedbatelná, ale má ještě stále moc jako bolševici před 17.listopadem 1989. Různí sluníčkáři, feministky, antixenofobové a zástupci neziskových ziskových organizací, kteří jsou přilepeni na penězovody z Bruselu.

Prostě skuteční vyvolávači histerie, rasisté, kteří se skrývají pod názvem antirasisté, zamlčující zločiny menšin a lumpů a donutí vždy slušné utíkat.


  Jasné provokace už jsou patrné z toho, že příznivci „otevřené Evropy“ zabrali odpůrcům imigrace všechny přístupové cesty na Hradčanské náměstí pod jménem Jan Cemper z Proti projevům nenávisti, který si na sobotu nahlásil akce na Pohořelec, do Loretánské ulice, na Radnické schody, na Zámecké schody, do Nerudovy ulice, na Střelecký ostrov, na Újezd, či dokonce i na Václavské náměstí.

Zřejmě nejmasovější akcí bude demonstrace pořádaná od 15 hodin na Hradčanském náměstí Blokem proti islámu a hnutím Úsvit, která je součástí protestů organizovaných hnutím Pegida zhruba ve dvou desítkách zemí. Ve spodní části Václavského náměstí se mají o hodinu dříve sejít příznivci hnutí Svoboda a přímá demokracie, které vzniklo odštěpením od Úsvitu. Demonstrovat chtějí proti migraci a radikálnímu islámu a za referendum o vystoupení z EU. Obdobně zaměřený pochod "Za Evropu bez EU!", který pořádá krajně pravicová Národní demokracie, má vyjít ve 13 hodin z Vítězného náměstí a o hodinu později dojít na náměstí Loretánské.

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...