Čtyři zvracející žaludky Petry Procházkové - prý exceletní novinářky...

 

Žaludky Petry Procházkové
Žaludky Petry Procházkové

 

Docela by stálo za to vyhlásit soutěž o nejodpornějšího prorežimního novináře a novinářku. Zvítězila by nad Palatou Petra Procházková?

 

 Z každé otázky vyzařuje fanatická nenávist, demagogie a vztek. Nádherně se odhalila v rozhovoru s gruzínským prezidentem, když za každou otázkou chtěla slyšet o nenávisti k Rusku, k prezidentu Putinovi, k prezidentu Zemanovi a naprosto seriozní odpovědi člověka, který poctivě hledá cesty, jak žít vedle velké země, aniž by byli nepřátelé.

Tak s těmito agresívními, urážlivými otázkami nastoupila Procházková za Lidové noviny před premiéra Gruzie a chtěla z něho vymámit urážky na našeho prezidenta Zemana, na Rusko, na prezidenta Putina, navíc bez problémů uráží občany České republiky a nic se neděje? Je to hnus!

A v  příloze (celý rozhovor) si všimněte, jak hezky, slušně a trpělivě odmítá ostré, až sprosté otázky Petry Procházkové. Nádherná ukázka, jak novinář chce politika dostat tam, kam chce a když je politik inteligentní a vzdělaný, co z toho vznikne!

Tyto otázky si připravila: už skladba je jasná.

A níže:

Když prezident Putin řekne fakta o propadu, tak je to propaganda. A hodně lidí si čísla neuvědomí, ale mohutně zazní opakované: propaganda Putina, prázdné pulty, Rusové si zvykli na kvalitu, aby příště řekli, že Rusáci sežerou vše...

Je dobré se vrátit k tomu, co s námi provádějí!

Vážně je proruská propaganda, když uvádíme fakta a upozorňujeme na podrazy těch, kteří za peníze obviní i třeba z vraždy někoho z rodiny, pokud západ na něj ukáže?

skenov

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Peter Hansen
před 8 měsíci

Tato zakomplexovana krava bola z Ruska vyhostena spolu s jej teroristom-cecencom manzelom. To a teraz si lieci komplexy tymto spôsobom. No a este sa najdu media, co jej za tieto sracky platia. Mozme si byt isti, ze situacia je presne opacna, ako tato prostitutka napise. Toto je presne druh ludi, co by mali sediet na dozivotie a nie robit novinara.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...