Prezidente Zemane, vyhlašte částečnou mobilizaci a nechte okamžitě uzavřít hranice!

Výbuchy už jsou blízko nás a nikdo zvenčí nás neochrání! A s jídlem roste chuť! Navíc, každý zabitý civilista zabitý armádou USA má příbuzné, takže tato lavina byla vyhnána k nám, přátelům USA!

Masakr v sídle Evropských hodnot!
Masakr v sídle Evropských hodnot!

 

To je přesně důvod, kdy se nás USA snažily jako reklamu dostat do společenství zemí, které dělají v arabských zemích jaro a to jaro se přesunulo do západní Evropy!

Belgické hlavní město Brusel se v úterý stalo terčem teroristických útoků. Nejprve otřásly dva výbuchy letištěm Zaventem a následně přerušila exploze provoz metra ve čtvrti Maelbeek, v blízkosti unijních institucí. Hovoří se ještě o jednom možném výbuchu v metru. Zemřelo nejméně 23 lidí.

A do toho nám nařizují lidskoprávní organizace, že máme poslušně stát a jít na tato jatka beze zbraní!

 

Stačí se podívat, odkud se tyto zrůdné lidskoprávní organizace valí: vše je z USA!

Ale: i když samozřejmě bezpečno nemůže být nikdy nikde, my se bát (zatím) nemusíme. Do arabských zemí jsme jezdili pracovat i před americkým zabíjením a lidé z těchto zemí na nás nemají "pifku". A není to tím, že by nás neznali. Naopak: tehdejší značka Made in Czechoslovakia otevírala všude dveře. Dokonce i v komunistické době! Naše rodiče nejezdili ven zabíjet, ale pomáhat a pracovat.

Pouze USA nás chtějí namočit do jejich zabíjení a vyžadují, ať posílíme i vojenský rozpočet! Jim vyhovuje co největší masakr v Evropě, abychom výrobce zbraní v USA zahltili zakázkami a mazali tím americký dluh. A generál Petr Pavel dělá reklamu, aby teroristi přišli i k nám: přece i my se chceme podílet na americkém zabíjení v americkém NATO!

 Ale někteří (promiňte prosím to slovo, ale) kryplové stále budou tvrdit, že hlavní nebezpečí jde z Ruska a odvádět tím pozornost!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Pavel
před 8 měsíci

Pri cteni nekterych komentaru, se me zda, ze nejsem na zemekouli, ale nekde na nejake Exoplanete. Jsem presvedcem o tom, ze (pro mnohe), opakovat povinnou skolni dochazku a pozorne sledovat dejepis, by prinesl sve pozitivum. Dale je zajimave, ze vaznost dnesnich dnu muze byt takto zesmesnovana. Copak opravdu chybi lidem (nejenom), oci, usi, ale i mozek? Jistejsi budoucnosti zdar!

Medvěd z lesa
před 8 měsíci

Takže za to můžeou zase neziskovky...nemáte ze sputníku nejaky lepší noty?

Doga malor
před 8 měsíci

Ono se to hloupě tlachá když sedím v teplém pelechu co takle skusit kapitalizmus to fotřík nedopustí!

gogo
před 8 měsíci

Ale o tom se v clanku nepise. A pokud byste cetl lziDnes nebo Aktuanalne, vedel byste, ze za vsechno zle muze Rusko, dokonce i za imigranty v Evrope a ZaOralek ma dukazy:
http://zpravy.idnes.cz/rusko-migracni-kr...

Putin, lovec amfor
před 8 měsíci

V belgii vyhodí radikalizovanej belgičan par amiku do vzduchu a v česku volaji po zavření hranic? To někomu pomůže? Něčemu to zabrání?

petr
před 8 měsíci

Zamozřejmě že zabrání, hlavně příchodu takzvaných dobrých ze západu.Jsme velká slovanská entita , samozřejmě východně od Němců
obsazených Globalisty.Vždy dělali průsery tou svou nej prací, rasou,pořádkem atd-a už je to tu zas.Nemyslím, že tomu zabrání křesťanství, ale vlastenectví.Bavoři jsou asi nejvíc křesťanští, nebo si na to jenom hrajou a výsledek hrůzný.

benda
před 8 měsíci

čeští nacisté používají podobné události jako svolávací kód. Kecy o tom jak z toho mají plné kalhoty používají jako kouřovou clonu k přípravě převzetí moci

Nejvíc bodů získavají ty bludy o tom, jak to všechno nalíčili američtí plutokraté, aby jejich zbrojovky měly odbyt...bez opisování z protektorátních novin by pařát nemohl existovat

Doga malor
před 8 měsíci

Co to furt meleš stěma židama kdyby jsme alespon spoloviny byly jako oni tak to tady není tahle podělany to je snad jediný národ který se nemusí stydět sám za sebe uměl si pomoct sám těm můžeme pouze a jenom závidět !!!!

Dagmar
před 8 měsíci

Bendo, nechci být vulgární, tak jenom : moc vás prosím, zahloubejte se do historie, naučte se dějepis, bez nějakých předpojatostí si všimněte, kdo a kde a za koho vyvolával a stále vyvolává války.....snad se vám v hlavě rozsvítí....píšu snad......

benda
před 8 měsíci

ááá, kdo vyvolával války...předpokládám že židé, a to samozřejmě zejména američtí nadnárodní židé, ve spojení se svobodnými zednáři, plutokraty a štvavými zaprodanými médii

Tady to máme od pokorného učitelů jasně zdokumentované:
http://collections.ushmm.org/search/cata...

"Národy ne, to žid chce válku/Národy krvácejí za vítězství židů"...pochopil jsem vás správně?

erodiada
před 8 měsíci

pane Bendo, nejsou židi všichni stejní, jako i u ostatních národů, obyčejní židé nechtějí válku, to co píšete vy je sice pravda ale nejsou to židi, ale jevreji, člověk by si myslel, že je to stejné ale není. Ti bohatí jevreji řídí vše, ale obyčejní židé, si určitě válku nepřejí.

Jura
před 8 měsíci

Naprosty souhlas! Ti "jevreji", klidne poslou normalni zidy, k vyhlazeni, do koncentraku, ktere sami zafinancovali. Kazda zaminka se hodi, aby povstal Novy Sion. Tech par milionu chudaku, se rado prece obetuje. Jsme prece Zide a proto musime drzet semknute ...a tadleda Tydlydadova, co odmita rozlisovat zidy a sionisty, je toho dukazem :-)

Ucitel
před 8 měsíci

Bendo, Bendo, nejen ze jsem Vas ve skole nic nenaucil, ale i malo rezal ...

benda
před 8 měsíci

pravidelnými výprasky ve školách za bezproblémové zařazení mládeže do nacistického stáda?

Ucitel
před 8 měsíci

... u Vas to chtelo vic a na holou
Kolega Igor Hnizdo by Vas svoji rakoskou naucil alespon slusnemu chovani.
https://www.youtube.com/watch?v=bGVXq4E2...

benda
před 8 měsíci

tak konečně nějaké zajímavé téma na tomto ponurém kryptonacistickém webu. Máte rád uniformy, kůži, nebo jste spíš na latex? A řežete kloučky do deseti let, nebo spíš až ty náctileté? Budu se pro vás muset vyholit?

Ucitel
před 8 měsíci

No, vypada to, ze nutne potrebujete odhackovat. Vim o jednom ceskem specialistovi s vehlasem po celem svete. Chcete na neho kontakt?

vostok
před 8 měsíci

Bendo Trolle

Vostok
před 8 měsíci

Bendo Trolle

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...