Martin Fendrych - v každém z nás je jeden ruský špion. Dejte si i na sebe každý pozor!..

 

Fendrych: vím, že nic nevím
Fendrych: vím, že nic nevím

 

Nepřetržitá propaganda předkládaná "firmou" Aktuálně.cz. A musíme uznat, že v tomto médiu jsou perly, za které by se nemusela stydět žádná perlorodka...

 

Těch špionů z Ruska je tady tolik, že je jich víc než lidí. A pozor, je to přísně tajné, ale my to odhalili. Nemůžeme to sice doložit, protože je to tak tajné, že ani my to nevíme, ale víme, že to víme, neb jsou tak dobří, že to nelze zjistit.

Tak toto nám nalévají do hlav mozkové trusty Fendrychů, Langšádlových, Gabalů, psacích expertů na propagandu Kalenských a evropských hodnot...

Je to opět jedna z úderek protiruských inteligentních špionománií předhozená davu. A už jenom můžeme očekávat, kdy na nás shodí ruského brouka!

(Pro mladší: komunisti v padesátých letech minulého století toto říkali o mandelince bramborové, shazované prý americkými imperialisty do našich polí.)


Srovnejte "primitivní konspirace" Fendrycha s pověstným Miloušem Jakešem. No uznejte, v čem se liší?


Pokud si myslíte, že je to vtip, tak se mýlíte. Tentokrát argumentuje hvězda a autor:

Martin Fendrych, bývalý náměstek ministra vnitra.


Čtěte prosím, toto je autentický text:

"Domácí zpravodajci mluví o tom, že pražská ambasáda Ruska zaměstnává tolik lidí (okolo 140), protože má na starosti propagandu v celé EU. A brněnský konzulát se soustředí na propagandu v Česku."

"Tyto informace nelze doložit, nikdo vám je nepotvrdí, jde o tajné služby, jejich agenty a spolupracovníky. Experti tvrdí, že u nás z valné většiny působí agenti GRU (Glavnoje razvedivatělnoje upravlenije, Hlavní rozvědková správa), tedy vojenské tajné služby. To odpovídá faktu, že u nás dlouho sídlila okupační ruská vojska. (poznatek - už 25 let u nás nejsou a i dnešní třicátníci si je nepamatují...) K tomu připočtěme české angažmá v NATO a jsme doma."

Takže i když to Fendrych ví, nemůže to doložit, ale je to jasné: před více než čtvrt stoletím zde byla ruská vojska a nyní je zde NATO.

Nebo v dalším: "V jednotlivých zemích pracují internetové servery, které jsou jakoby samostatné, s vysokou pravděpodobností ovšem buď placené, nebo dotované z Ruska. Peníze do nich tečou velmi komplikovaně, těžko je vystopovat."

 Takže nám opět Fendrych složitě vysvětluje, jak jsou placené a to tak špičkově, že ani génius Fendrych neví jak. Přesto to ale se "skorojistotou" ví...


 A třetí perla: "Předsedkyně francouzské nacionalistické strany Národní fronta Marine Le Penová dostala před dvěma roky půjčku 9 milionů eur od První česko-ruské banky. Ta vznikla před lety v ČR, nyní sídlí v Moskvě."

"Francouzské banky Le Penové odmítly peníze poskytnout. Takže se nabídla První česko-ruská. Půjčka byla údajně odměnou za to, že Le Penová podpořila ruskou anexi Krymu."

Jak to bylo někde psáno: ještě větší blbec, než jsme si mysleli...

 

Zde máte příležitost číst dnešního génia: 

Životy jsou zadarmo, tak si je ruští vládci berou. Cargo 200 je kód pro Rusy v zinkových rakvích

EU, Česko a ruská propaganda: Putin zná slabiny demokracie

 

A komentář Martina Fendrycha: Summit EU hledal, jak čelit ruské propagandě. Je to na nás. Klíčová jsou (prý) svobodná, poctivá a odvážná média.

(Jako Čt24 nebo Fendrych?) Tak to už skutečně opět nemá chybu...

 

P.S. Samozřejmě že u nás někteří lidé z ranku výzvědných pracují. Máme je my, USA, Německo, Slovensko, prostě každý stát. Tedy určitě i Rusko. Mimochodem podle aktivit zde mají největší obsazení USA. Ale ta protiruská argumentace je tak monotonně stupidní, že si z toho začnou dělat legraci i děti, natož dospělí. A především je nakonec kontraproduktivní! Až si můžeme položit otázku: vážně tohleto bylo náměstkem ministra vnitra? Tyhle nesmysly jsme naposledy slyšeli u Vasila Biĺaka či Milouše Jakeše v Červeným Hrádku a to byli nějací bolševičtí kádři...

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Vykulený
před 8 měsíci

Někdo je užitečný idiot a někdo ze sebe idiota nechá dělat. Otázkou je, co je tragičtější. Promě mě jste tragédií vy! Protože vás každý blb utáhne na vařenou nudli!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...