Homosexualita je nemoc, aneb "Za nesprávný názor zkrátit život"

 
Osud tomu chtěl, že jsem včera, místo bolševické aktivity přešel k buržoazní pasivitě a složil se na pohovku před zapnuté HBO. Vybrat si bylo těžké, tak jsem zkusil přes dvacet let starý film The Last Supper (Poslední večeře).
 
Jiřží Hermánek
Jiřží Hermánek
 
 

Jsem nedbalým divákem. Většinou "čumím" současně na nejméně dvě věci, třeba TV a tablet. Takže mé dojmy z filmu sice nejsou 100%, ale zcela dostačující.

Nejlépe obsah filmu vystihuje tato věta: "A group of idealistic, but frustrated, liberals succumb to the temptation of murdering rightwing pundits for their political beliefs."

Což si každý jistě hravě přeloží a pro zarputilé Putinovce, kteří angličtinu považují za větší hřích než krákorání Pussy Riots uvádím zkrácený překlad: Frustrovaní, idealističtí levičáci vraždí kvůli politickým názorům pravičáky (Copyright JH).

Film začíná nenápadně. Jednomu z levičáků se porouchá auto a k domu ho doveze řidič náklaďáku. Pozvou ho na večeři, ten s díky přijme, a u stolu se rozvine politická debata. Pravicově silný řidič vytkne ideově slabým levičákům, že by pro své idee nešli bojovat a oni mu zkrátí život.

Při potyčce ho jeden z nich propíchne nožem, takže při troše snahy by bylo možné uhrát to na nutnou obranu. Místo toho ale dotyčného šoféra, tedy číslo 1. zakopou na zahradě a pozvou si do domu konzervativního pastora.

Nevím, jestli z úmyslem ho zabít nebo to jen tak přišlo, ale pastor velmi žoviálním způsobem pronese osudovou větu Homosexualita je nemoc a AIDS je na ní lék. Šokovaní levičáci jdou připravovat jed, zatímco pastor svou myšlenku rozvíjí dál.

On by prostě všechny homosexuály vyexpedoval na nějaký, k tomu určený ostrov a tam je, vybavené všemi potřebnými potravinami nechal v klidu a humánně dožít. Ale jeho celkem nosná myšlenka nedošla naplnění, protože se napil otráveného vína a stal se tak číslem 2.

Čísla 3-10 šly pak za sebou v rychlém filmovém střihu, až se objevil chasník, kterého stále vídávali v TV a ten je přelstil, naservíroval jim jejich otrávené víno a film končí. Zábavné jako Kameňák to tedy nebylo, ale to také nebyl účel filmu.

Politicky velmi nekorektní otázka pak je, zda homosexualita je chorobou? Podle mě ne, i když to není tak dávno, co ještě byla v mezinárodním katalogu nemocí. Ale za druh poruchy bych ji asi označil. Ale jsem laik a tak můj názor stejně nehraje roli.

Ale, naši demokratičtí přátelé v Bruselu nás stále vyzývají k otevřenosti jiným, třeba islámským myšlenkám a proto si dovolím, i když vím, že budu označen za homofoba, navrhnout tuto definici: Psychicky podmíněná porucha rozmnožování.

Podmíněná proto, že to oběma základním 4% skupinám bez problémů fyziologicky jde, ale problém je v psychice. Mohou být rádi. To náš kamarád z Břeclavi měl nulovou pohyblivost spermií a byl tedy neplodným.

A on, místo aby svolil s umělým oplodněním své ženy, tak na tu svoji neplodnost lovil, a to velmi úspěšně, baby. Heslo "Pojď, rozdáme si to. Nemůže se nic stát" působilo asi velmi účinně.

Je truhlář. A tak třeba se stalo, že k nám přijel za prací, v pátek odpoledne byl hotov a v neděli ho u nás hledala manželka. A ta, když si všechno sečetla, neplodnost a záletnost manžela a jeho nechuť svolit s umělému oplodnění, tak ho nakopala do prdele.

Určitě lepší způsob, než mu, podle vzoru toho filmu, a také podle Mrštíka, nasypat do kávy jed od Žida. Nebyla to Maryša, ale jak se jmenovala jsem už zapomněl.

 

Zveřejněno se souhlasem autora

http://jirihermanek.blog.idnes.cz/

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 6 měsíci

V současném mediálním diskursu bývá pojem "neomarxismus" užíván povrchně a propagandisticky jako dehonestující nálepka pro řadu odlišných liberálních, levicových a ekologických postojů, aniž je jakkoli zřejmá jejich vazba na Marxovu teorii. Záměrem tohoto nálepkování bývá zejména snaha diskvalifikovat tyto postoje jako údajná kryptokomunistická rezidua.[1]

Těžko obhajitelnou je obzvláště snaha považovat multikulturalismus za součást neomarxistické agendy; multikulturalistické ideje se totiž od počátku v 60. letech rozvíjejí ve zřetelné opozici k hegelovskému a marxistickému myšlení.[2]

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...