Komu patří Česká televize? Šílené! Zvrácené! Říšský protektor Reinhard Heydrich nebo Andrew Schapiro?


Tak takhle ne! Děsivé video! Kdo je větší vůdce? 

Reinhard Heydrich nebo Andrew Schapiro?
Reinhard Heydrich nebo Andrew Schapiro?

 

Americká vláda prostřednictvím protektora Schapiro dala někoho na sankční seznam a žádný český dobytek nebude dělat nic jiného, než že se bude plazit po zemi a poslouchat! Jinak Česká republika končí!!!

 

 

 

Hašku, nebudeme Vás volit, ale naši úctu máte!

Ta zoufalá dehonestace snad otevírá stále více lidem oči!


Neuvěřitelný fanatismus redaktorů České televize pod americkým velvyslanectvím!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 6 měsíci

Článek jsem si pozorně přečetl a co se týče situace v ČR nesouhlasím ani s ekonomickým cyklem ani s ekonomickou fluktuací.

Jak v článku popisují, tyto jevy se projevují v trendu ekonomického růstu, kdy v různých časových obdobích dominují různé aspekty rozvoje texchnické základny a dochází k fluktuacím ekonomického růstu..

Nic z teorie, která je popsána v článku nelze použít pro popis ekonomických jevů v ČR za posledních 26let!

Cycles or fluctuations?

In recent years economic theory has moved towards the study of economic fluctuation rather than a 'business cycle'[23] – though some economists use the phrase 'business cycle' as a convenient shorthand.

Ke fluktuacím jistě dochází, například pro rok 2016 oznámila ČNB pokles růstu HDP, jelikož se zřejmě nebudou tolik čerpat fondy EU. Ovšem i toto může být nakonec zvráceno a vše může být jinak.

Hluboký pokles do mínusu po Klausově transformaci v devadesátých letech stoprocentně neměl nic společného s nějakým ekonomickým cyklem nebo fluktuací, to bylo zadání jeho amerických páníčků, zdevastovat ekonomiku ČR. Stejně tak propad ekonomiky v letech 2008-2013 je výsledkem neoliberálního a navíc zločinného přístupu Kalouska a nikoliv nějaké ekonomické fluktuace.

Nenechte si do hlavy implantovat nesmysly a přemýšlejte sanostatně. Teorie neplatrí vždy, nejsou to žádná dogmata, tím méně teorie ekonomické.

Proto závěrem, změna trendu růstu HDP ke kladným hodnotám s příchodem Sobotkovy vlády je zcela jednoznačně výsledkem přenastavení fiskálních parametrů. Jak jsem psal, předvším zvýšení minimální mzdy, což zákonitě tlačí nahoru i ostatní mzdy, zrušení různých poplatků a zvýšení důchodů. Ve výsledku lidé více utrácejí a firmy se rozjíždí, zaměstnávají další lidi a uzavře se kolečko multiplikací. K tomu mohutné injekce investice z fondů EU a také mohutný přítok 100 miliard ze salda díky kurzovým rozdílům po intrevencich ČNB.

A Kalousek může jen zírat a žvanit. :)

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...