Sražte ruku agresora, dokud je čas! Úžasné připomenutí armádního generála Ludvíka Svobody v tyto dny!

 

 

Památný projev Ludvíka Svobody, armádního generála, prezidenta  ČSSR a statečného člověka, vojáka, vlastence a člověka morálně na výši, který se mnohým stal celoživotním vzorem... A jehož  text přečetl podplukovník Obrtel na Karlově mostě.












Pane podplukovníku Obrteli, upřímně děkujeme, že jste pro Pařát dnes zaslal originál textu. V tyto dny je velice nutné připomínat, kde jsou kořeny zla, převrácených hodnot a kam pohrdání lidskými hodnotami vede.



S pozdravem,

pplk. v.z. MUDr. Marek Obrtel
Rada Národní domobrany
www.narodnidomobrana.cz
https://www.facebook.com/narodnidomobrana

Originál

(samozřejmě zpracováno pro internet do jpg)

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 6 měsíci

Vy celkem správně narážíte na fakt, že vždy se našla pátá kolona vlastizrádců, zrádné elity, které zrazují vlast jejich americkým páníčkům. I v ruské rudé armádě čelil Stalin tomuto fašistickému spiknutí na počátk války a tímto se Hitler dostal poměrně daleko do vnitrouemí.

V ČSR jak v roce 1968 tak pozdějí v roce 1989 rovněž vidíme prvky zrady elit, kteří chtěli sloužit jejich americkým páníčkům.

V současné Ruské Federaci je situace stejně vyhrocená. Zrádné elity neustále kují pikle a připravují scénáře pro státní převrat a odstavení Putina.Viz poslední akce na Vostočnyj, kdy sabotovali vzlet kosmické rakety, která měla havarovat a zapáli Tajgu. Nakonec odstartovala, ale požáty v tajze už byly spuštěny a nešlo to zastavit.

Proto vaše myšlení je poněkud schizofrenní, že zcela ignorujete to ponížené chování zrádných elit vůči Západu vedeného USA a naopak považujete za zrádné elity ty lidi, kteří podporují Putina.

Bez podpory upřímně smyšlejícíh lidí, by Putin nemohl vepisovat globální politiku a vést národy k nezávislosti především na USA.

Máte utkvělou a zcela chybnou představu, že západ je ten "hodný", ti co kněmu vzhlížejí jsou ti hodní hoši a ti co poporují Putina, že jsou ty zrádné "fašistické elity".

Žijete v nějakém paralelním pro sebe vykonstruovaném světě, který jak jsem vám popsal se nezakládá na reálných faktech.

No, ale jsme tady od toho abychom vám pomohli prohlédnout.Vidíte, že nepřecházím nijak do osobní roviny a neurážím vás a snažím se vám předkládat fakta. Je už jen na vás, zdali jste ochoten o těch faktech poctivě přemýšlet, nebo budete jen opakovat nějaká klišé, že jednou všichni budeme viset na kandelábrech.

Že máte nenávistný vztah k Putinovi, to je z vašich komentářů zjevné. Nevím jaký je váš vztah k USA. Pokud k USA vzhlížíte jako k té správné demokracii a vyjadřujete USA podporu, pak je vše vysvětkeno. Zatím jste se nyvjádřil.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...