Sražte ruku agresora, dokud je čas! Úžasné připomenutí armádního generála Ludvíka Svobody v tyto dny!

 

 

Památný projev Ludvíka Svobody, armádního generála, prezidenta  ČSSR a statečného člověka, vojáka, vlastence a člověka morálně na výši, který se mnohým stal celoživotním vzorem... A jehož  text přečetl podplukovník Obrtel na Karlově mostě.












Pane podplukovníku Obrteli, upřímně děkujeme, že jste pro Pařát dnes zaslal originál textu. V tyto dny je velice nutné připomínat, kde jsou kořeny zla, převrácených hodnot a kam pohrdání lidskými hodnotami vede.



S pozdravem,

pplk. v.z. MUDr. Marek Obrtel
Rada Národní domobrany
www.narodnidomobrana.cz
https://www.facebook.com/narodnidomobrana

Originál

(samozřejmě zpracováno pro internet do jpg)

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 6 měsíci

Jestli poměry v tehdejším Rakousku nebo Polsku nebyly demokratické jak uvádíte, tak to jistě mělo své příčiny, ale nijak to nedokazuje, že dnešní Ukrajina je demokratická a RF podle vás je fašistická.

Prostě, ty měřítka, jak vidím, jsou známa i vám, když jste vyhodnotil, že tehdejší Polsko nebo Rakousko nebylo podle vás demokratické. Rozbory, proč tomu tak bylo by zabraly mnoho stran textu, snad jen, když Hitler zabíral Sudety, tak Poláci zabírali Český Těšín. A v Rakousku byl proveden anšlus spíše zevnitř než zvenčí.

Ani váš poslední odstavec nijak nedokazuje, že Ukrajinci jsou ti "hodní" a RF jsiu ti fašisti, jak tvrdíte.

Skutečnost je opřesně opačná. Putin nikoho nenapadá, není žádný agresor. Takto jej líčí jen západní propaganda. Pořád jenom, že hrozba a hrozba, ale ve skutečnosti se blíží NATO k hranicím RF, nikoliv naopak.

Na Ukrajině je zcela očividně vnější řízení, Baiden s Nuland si tam podávají kliky a Porošenko stojí v pozoru a plní rozkazy USA.

Krym cesta domů - je velmi kvalitní dokument, který jasně ukazuje všechny příčinné souvislosti, kdy svidomí Ukrajinci se chovají jak zvířata, vraždí nevinné civilisty a upálí 50 lidí v Oděse.

Chystali se řádit i na Krymu. Nejdříve plánovali příjezd ozbrojeného vlaku, ale obyvatelé Krymu se připravili a UKři dostali strach a vyskákali do polí.

Pak se UKři snažili zmocnit letiště, ale místní domobraně v poslední chvíli pomohly jednotyk RF, které jsou na Krymu dislokovány. Žádná agrese.

Pak to ještě jednou zkoušeli po moři, dokonce se zapojila známá loď Donald Hook, ale to už RF instalovala systémy Bastien a USA si neškrtly.

Následně proběhlo řádné referendum a lidé Krymu se rozhodli pro připojení k RF.

Nepřijde mi na tom nic fašistického, agresivního, za co by měl někdo z RF viset na Kandelábrech, jak píšete. Vždyť bylo odvráceno krveprolití na Krymu.

UKrajinci chystali na Krymu stejné masakry jako všude jinde. O to by to bylo horší, protože Krym je silně protkán ruskou historií a obyvatelé Krymu Rusko milují. Vzhledem k tomu co si zažil Krym v období druhé světové války.

Snažte se o věcech přemýšet bez ideologického náboje. Hodnotit čistě fakta.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...