Šéf komise EU, Lucemburčan Jean-Claude Juncker a polský předseda Rady EU Donald Tusk si brexit nebrexit přilepší měsíčně o 699 eur. Každý z nich má nyní 31 272 eur na měsíc..

 

.
 Rukojmi.cz - Internetové noviny

 

Za éry Jean-Clauda Junckera, kdy ještě nebyl předsedou Evropské komise, ale "jen" premiérem Lucemburska a lucemburským ministrem financí, uzavírala jistě ne neúplatně jeho zemička se stovkami nadnárodních firem speciální dohody, což jim umožňovalo platit extrémně nízké daně. A dnes se šéfové EU Juncker, Schulz a Tusk stali symbolem úpadku EU, která je jen nevydařeným klonem RVHP; nyní po britském brexitu místo toho, aby si sypali popel na hlavu, je jejich bohorovnost na dosud nejvyšší úrovni.

Navíc si EU drze se zpětnou účinností schválila zvýšení platů o 2,4 procenta. Šéf komise EU, Lucemburčan Jean-Claude Juncker a předseda Rady EU Donald Tusk si tak přilepší měsíčně o 699 eur. Oba by měli nyní 31 272 eur na měsíc. Nárůst přichází uprostřed nejhorší krize Evropské unie, která má mít podle některých předpovědí fatální následky.

Unie se právě potácí na pokraji propasti, proto je třeba vyrýžovat, co to jen půjde; nenažrané svině prostě od plného koryta neodeženeš, ani kdyby mlaskali sebevíc. Platy se zvyšují i ​​pro členy Evropské komise a poslance EU. „Sedm místopředsedů Evropské komise se může těšit na zvýšení platu o 633 eur. Jejich měsíční plat pak bude 27 953 eur, „uvádí Tageblatt Letzeburg. Komisaři si také nemohou stěžovat: jejich měsíční plat je 24 945 eur a příjem se jim zvýšil o 570 eur. Diety poslanců také vzrostly o 193 eur na 8 214 eur. Ty jsou každoročně upravovány podle nominálních mezd.
Tyto nehoráznosti už nevydrželi někteří polici zemí v EU; diplomat a člen Rady Evropy, koordinátor OSN Peter Iiskola v rozhovoru s dopisovatelkou Svobodnaja Pressa (SP) mluvil o “vodičích loutek” z NATO, činovnících Evropské komise a o mnoha dalších věcech, které jsou přímo spojené s krizí na Ukrajině a nadcházejícím Majdanem … tentokrát v Bruselu. Nebral si servítky; Evropská komise prý není vůbec demokratickou institucí; demokracie je v ní údajně méně, než jí bylo v Politbyru Komunistické strany Sovětského svazu.

Ukrajina je dle Petera Iiskoly jen drobnost. Spolu s EU a  USA mají jasný záměr -převrat v Rusku. Komu by se nelíbilo, kdyby v Ruské federaci měli znovu moc lidé jako byl Berezovský a dnes jsou oligarchové Chodorkovský či Abramovič? Proto již Občanská iniciativa o referendu k členství Finska v eurozóně získala za šest dnů více než 30 tisíc podpisů. Finský parlament zváží návrh na referendum, pokud bude shromážděno celkem 50 tisíc podpisů. 23.července o tom informoval finský portál YLE.

Po letech submisivního podlézání EU už ministr Zaorálek dnes objevil Ameriku a ví, že prý Juncker není mužem na svém místě...

Autor iniciativy, poslanec Evropského parlamentu za "Stranu středu" Paavo Väyrynen je spokojen s tím, že v tak krátké době se podařilo shromáždit velký počet podpisů. Podle něj v případě, že v referendu bude rozhodnuto o vystoupení Finska z eurozóny, budou spolu s evropskou měnou v oběhu i finské marky. Politik řekl, že připojení Finska k eurozóně "bylo chybou, která musí být napravena." Je však třeba 50 tisíc podpisů..., V takovém případě by se finské referendum konalo v prosinci 2017. Ale nebylo by to poprvé; Finové již v roce 2013 podpořili podobnou iniciativu za vystoupení z EU asi 30 tisíci hlasy....

Finsko by však nebylo samo. Už předloni to v Evropě vřelo; mezi 751 europoslanců se dostalo 63 extrémistů nacionálního ražení, tedy i rasisté a antiimigranté. Jak je to tedy s tou demokracií v Bruselu? Způsobil to šéf Evropské komise José Barroso svým projektem EUROMED, kterým chtěl dostat do Evropy během několika desítek let přes 80 milionů muslimů. Z tohoto důvodu nacionalistů v EU přibyla skoro polovina, co bude za dalších pět let? Zmizí v Paříži či Stocholmu rabování, v Madridu a Londýně sebevražedné atentáty…?

Zao Ce-tung v dobách, kdy se falešný kamarádšoft vyplatil... foto: ČTK

Nejvíc z evropských extrémistů na cestě do EP získala francouzská Národní fronta Le Penové – 24 křesel, za ní byla britská protiunijní a proiimigrantská strana UKIP (United Kingdom Independent Party) Nigela Farage, který získal 23 křesel a nyní dosáhl na vítězství v brexitu. Se ziskem od dvou až po čtyři křesla pak skončily Dánská lidová strana, nacionalisté Praví Finové, Svobodná strana Rakouska, nacionalističtí Švédští demokraté a nizozemská Strana pro svobodu Geerta Wilderse. Všichni ti nyní povzbuzeni úspěchem brexitu chystají svá národní referenda... Pozadu nezůstávají ani na Slovensku.

Krajně pravicová strana Lidová strana naše Slovensko (LS NS) sice ještě nevzala moc do svých rukou a nebude ani vládnout, zatím, přesto se stala se ziskem zhruba osmi procent hlasů jedním z překvapení nedávných parlamentních voleb. Sice to má ještě do desítek procent NSDAP daleko, avšak její lídr Marian Kotleba nemá k Hitlerovi obrazně řečeno zase tak daleko; zatímco ten se nechvalně proslavil protižidovskými výpady, Kotleba zase těmi protiromskými.

Zaujal rovněž vystupováním v Hlinkovských uniformách a extremistickými projevy, kvůli nimž byl několikrát žalován. Netají se svými sympatiemi k válečnému slovenskému státu, jenž byl pod vlivem nacistického Německa. „Mým politickým vzorem je Andrej Hlinka,“ říkal v kampani. Přitom ještě v loňských parlamentních volbách získalo Naše Slovensko pouhé jedno a půl procenta hlasu…

Kotleba má rovněž podporu bývalého slovenského arcibiskupa Sokola, který se taktéž netají svým obdivem k Jozefu Tisovi. Cituji z rozhlasového rozhovoru 27. 12. 2006: „Ja si vážim pána prezidenta Tisu a veľmi vážim, lebo sa pamätám ako dieťa. My sme boli veľmi chudobní, a keď on bol, sme boli teda na úrovni. (…) Tu bol blahobyt. Nič nám tu nechýbalo, pritom bola vojna.“ Kotleba zdůrazňuje, že Slovenský stát nebyl nacistický, ale klerofašistický… Ano, za Tisa, byla masa plná mísa…

Co se to dnes děje nejen ve státech EU, kde brutálně vládne NATO a její nohsledi s miliony zavražděných lidí ve vlkách po celé= planetě? Není to náhodou v psychickém zmatku občanů Spojených států, Německa, Francie, Británie a dalších zemích, v nichž dochází ke změně politické polarizace, viz. Donald Trump?  V Polsku se sice nedostali k vládě extrémisté, ale ani Právo a spravedlnost není v očích EU v oblibě, zvláště když dal Jaroslav Kaczyński na frak svému sokovi z Občanské platformy Donaldu Tuskovi, nyní šéfovi Rady Evropy…Západ nechal zlynčovat Kaddáfího a zavinil zběsilý a krvelačný exodus běženců přes Libyi do Itálie

Kdo může za katastrofální frustrací obyvatel Evropy? Neustále běsnící války od Iráku, přes Libyi a Sýrii, do toho jejich efekt v děsivé běženecké invazi, která nemá konce a miliony uprchlíků vytvářejí další a další vředy svých ghett na hranicích starého kontinentu. Za tímto rozkolem konzervativních křesťanských hodnot a krutým vražděním ve světě mohou laciná a lživá hesla, vybízejících k revolucím, které poté natřené líbivými barvami a jmény metastázují planetou jako rakovina a zabíjejí víc než tolik proklamované viry zika, eboly či HIV. Oranžová, růžová, tulipánová, cedrová, jasmínová, zelená, modrá, fialová či sametová… Za nimi je miliardář a údajný filantrop Soros... http://www.rukojmi.cz/clanky/789-soros-a-zlato-dojde-v-usa-i-za-jejich-hranicemi-v-brzke-dobe-k-velkemu-financnimu-krachu

Je dávno veřejným tajemstvím, že Američané potřebují slabou Evropu, rozloženou, aby skrze své elitní vyhrazené procesy řízení mohli ovládat jednotlivé státy EU skrze své proxy organizace, fondy, neziskovky a lobbisty. A ti rozvrací Evropu za USA. Podporou migrace, podporou konfliktu s Ruskem. Kauza Nečas, kauza Šlachta. Americké destabilizace Evropy v malém. Brexit jako americká destabilizace Evropy pro změnu ve velkém. Globalisté potřebují přesný opak, sjednocenou Evropu a jediné centrum řízení, které je reprezentováno byrokratickým Bruselem. https://www.email.cz/download/k/xUkaqYUpT4DOKCi9zAAeT01RI8uuaLssxXEpBBm2-7bSe0lhSfxVhSoZbCM2pXivczGEO38/brexit-zdrcujici-uder-pro-evropske-globalisty-americke-elity-slavi-zachranu-dolaru-slavi-i-cina-rozbijeni-evropy-bude-pokracovat-migracni-vlna-je-nastrojem-elity-obetovaly-nejen-coxovou.pdf

Globalisté v USA vůbec nemají jednoduchou situaci a jsou v otevřené válce s americkými národními elitami. Boje zuří nejen v médiích, ale zejména v zákulisnípolitice a slabý Barack Obama už více než rok nekontroluje operace, které provádí Pentagon. Ten je pod kontrolou amerických národních elit a veškeré procesy okolo ozbrojených sil USA řídí lidé a elity okolo Johna McCaina a Victorie Nulandové. Rozvrácení Ukrajiny, podpora ISIL v Sýrii, sankce proti Rusku, nasunování zbraní NATO k ruské hranici, průjezdy Strykerů Evropou. To všechno je jejich práce, to vše byla  jen předehra dnešnímu Brexitu.

Kdo to je vůbec ten velký šéf Juncker, šéf Evropské komise, když pomateně srovnává přistěhovalectví před půl stoletím a dnes? Jeho demagogie je až rozkošná; v roce 1960, když mu bylo šest, tak se k nim do ulice přistěhovalo několik nových rodin. Ptal prý se táty, co jsou zač, a on mu řekl, že jsou to Maďaři. Za nějakou dobu se do jejich okrsku údajně nastěhovalo také několik českých a slovenských rodin. A oni je přijali, uprchlíky, kteří utíkali před komunistickým režimem do Lucemburska.

Spadl pan Juncker, šéf Evropské komise, z višně na hlavu? Srovnávat pár rodin, které se přistěhovaly do Lucemburska z Maďarska, Československa nebo Slovenska, se statisíci běženci z Afriky a Blízkého východu? Přicestovaly ony rodiny bez cestovních pasů či s těmito dokumenty falšovanými? Jakými nemocemi byli tito lidé nakaženi? Hrozila z jejich strany teroristická činnost...?

Dělat si iluze o Junckerovi je čiré bláznovství. Z postu premiéra musel odstoupit poté, co se zjistilo, že lucemburské bezpečnostní služby sbíraly informace o předních politicích a podnikatelích a některé z nich i odposlouchávaly. Až vloni vyšla najevo výše již uvedená informace, že Lucembursko uzavíralo se stovkami nadnárodních firem speciální dohody a umožňovalo jim platit extrémně nízké daně. To vše v době, kdy byl Juncker nejen premiérem, ale i lucemburským ministrem financí...

Inu, jak praví lidové moudro: nenažranou svini od plného koryta neodeženeš, ani kdyby mlaskala, a že Evropský parlament je doslova našpikován nenažranými sviněmi skoro v počtu osmi set, o tom žádná...

Předpověď počasí

Počasí Ostrava - Slunečno.cz

Kurzovní lístek

více měn<p><a href="http://www.penize.cz" target="_blank">Peníze.cz</a><br /><a href="http://www.penize.cz/kurzy-men" target="_blank">Kurzy měn</a><br /><a href="http://www.penize.cz/kurzy-men/6596-euro" target="_blank">Kurz Euro</a><br /><a href="http://www.penize.cz/kurzy-men/6591-americky-dolar" target="_blank">Kurz Americký dolar</a></p>

Videogalerie

Senátor Veleba, projev na konferenci Bezpečnost a prosperita v Evropě bez EU, parlament ČR

Senátor Veleba, projev na konferenci Bezpečnost a prosperita v Evropě bez EU, parlament ČR 

Za éry Jean-Clauda Jucnkera, kdy ještě nebyl předsedou Evropské komise, ale "jen" premiérem Lucemburska a lucemburským ministrem financí, uzavírala jistě ne neúplatně jeho zemička se stovkami nadnárodních firem speciální dohody, což jim umožňovalo platit extrémně nízké daně. A dnes se šéfové EU Juncker, Schulz a Tusk stali symbolem úpadku EU, která je jen nevydařeným klonem RVHP; nyní po britském brexitu místo toho, aby si sypali popel na hlavu, je jejich bohorovnost na dosud nejvyšší úrovni.

Navíc si EU drze se zpětnou účinností schválila zvýšení platů o 2,4 procenta. Šéf komise EU, Lucemburčan Jean-Claude Juncker a předseda Rady EU Donald Tusk si tak přilepší měsíčně o 699 eur. Oba by měli nyní 31 272 eur na měsíc. Nárůst přichází uprostřed nejhorší krize Evropské unie, která má mít podle některých předpovědí fatální následky.

Unie se právě potácí na pokraji propasti, proto je třeba vyrýžovat, co to jen půjde; nenažrané svině prostě od plného koryta neodeženeš, ani kdyby mlaskali sebevíc. Platy se zvyšují i ​​pro členy Evropské komise a poslance EU. „Sedm místopředsedů Evropské komise se může těšit na zvýšení platu o 633 eur. Jejich měsíční plat pak bude 27 953 eur, „uvádí Tageblatt Letzeburg. Komisaři si také nemohou stěžovat: jejich měsíční plat je 24 945 eur a příjem se jim zvýšil o 570 eur. Diety poslanců také vzrostly o 193 eur na 8 214 eur. Ty jsou každoročně upravovány podle nominálních mezd.
Tyto nehoráznosti už nevydrželi někteří polici zemí v EU; diplomat a člen Rady Evropy, koordinátor OSN Peter Iiskola v rozhovoru s dopisovatelkou Svobodnaja Pressa (SP) mluvil o “vodičích loutek” z NATO, činovnících Evropské komise a o mnoha dalších věcech, které jsou přímo spojené s krizí na Ukrajině a nadcházejícím Majdanem … tentokrát v Bruselu. Nebral si servítky; Evropská komise prý není vůbec demokratickou institucí; demokracie je v ní údajně méně, než jí bylo v Politbyru Komunistické strany Sovětského svazu.

Ukrajina je dle Petera Iiskoly jen drobnost. Spolu s EU a  USA mají jasný záměr -převrat v Rusku. Komu by se nelíbilo, kdyby v Ruské federaci měli znovu moc lidé jako byl Berezovský a dnes jsou oligarchové Chodorkovský či Abramovič? Proto již Občanská iniciativa o referendu k členství Finska v eurozóně získala za šest dnů více než 30 tisíc podpisů. Finský parlament zváží návrh na referendum, pokud bude shromážděno celkem 50 tisíc podpisů. 23.července o tom informoval finský portál YLE.

Po letech submisivního podlézání EU už ministr Zaorálek dnes objevil Ameriku a ví, že prý Juncker není mužem na svém místě...

Autor iniciativy, poslanec Evropského parlamentu za "Stranu středu" Paavo Väyrynen je spokojen s tím, že v tak krátké době se podařilo shromáždit velký počet podpisů. Podle něj v případě, že v referendu bude rozhodnuto o vystoupení Finska z eurozóny, budou spolu s evropskou měnou v oběhu i finské marky. Politik řekl, že připojení Finska k eurozóně "bylo chybou, která musí být napravena." Je však třeba 50 tisíc podpisů..., V takovém případě by se finské referendum konalo v prosinci 2017. Ale nebylo by to poprvé; Finové již v roce 2013 podpořili podobnou iniciativu za vystoupení z EU asi 30 tisíci hlasy....

Finsko by však nebylo samo. Už předloni to v Evropě vřelo; mezi 751 europoslanců se dostalo 63 extrémistů nacionálního ražení, tedy i rasisté a antiimigranté. Jak je to tedy s tou demokracií v Bruselu? Způsobil to šéf Evropské komise José Barroso svým projektem EUROMED, kterým chtěl dostat do Evropy během několika desítek let přes 80 milionů muslimů. Z tohoto důvodu nacionalistů v EU přibyla skoro polovina, co bude za dalších pět let? Zmizí v Paříži či Stocholmu rabování, v Madridu a Londýně sebevražedné atentáty…?

Zao Ce-tung v dobách, kdy se falešný kamarádšoft vyplatil... foto: ČTK

Nejvíc z evropských extrémistů na cestě do EP získala francouzská Národní fronta Le Penové – 24 křesel, za ní byla britská protiunijní a proiimigrantská strana UKIP (United Kingdom Independent Party) Nigela Farage, který získal 23 křesel a nyní dosáhl na vítězství v brexitu. Se ziskem od dvou až po čtyři křesla pak skončily Dánská lidová strana, nacionalisté Praví Finové, Svobodná strana Rakouska, nacionalističtí Švédští demokraté a nizozemská Strana pro svobodu Geerta Wilderse. Všichni ti nyní povzbuzeni úspěchem brexitu chystají svá národní referenda... Pozadu nezůstávají ani na Slovensku.

Krajně pravicová strana Lidová strana naše Slovensko (LS NS) sice ještě nevzala moc do svých rukou a nebude ani vládnout, zatím, přesto se stala se ziskem zhruba osmi procent hlasů jedním z překvapení nedávných parlamentních voleb. Sice to má ještě do desítek procent NSDAP daleko, avšak její lídr Marian Kotleba nemá k Hitlerovi obrazně řečeno zase tak daleko; zatímco ten se nechvalně proslavil protižidovskými výpady, Kotleba zase těmi protiromskými.

Zaujal rovněž vystupováním v Hlinkovských uniformách a extremistickými projevy, kvůli nimž byl několikrát žalován. Netají se svými sympatiemi k válečnému slovenskému státu, jenž byl pod vlivem nacistického Německa. „Mým politickým vzorem je Andrej Hlinka,“ říkal v kampani. Přitom ještě v loňských parlamentních volbách získalo Naše Slovensko pouhé jedno a půl procenta hlasu…

Kotleba má rovněž podporu bývalého slovenského arcibiskupa Sokola, který se taktéž netají svým obdivem k Jozefu Tisovi. Cituji z rozhlasového rozhovoru 27. 12. 2006: „Ja si vážim pána prezidenta Tisu a veľmi vážim, lebo sa pamätám ako dieťa. My sme boli veľmi chudobní, a keď on bol, sme boli teda na úrovni. (…) Tu bol blahobyt. Nič nám tu nechýbalo, pritom bola vojna.“ Kotleba zdůrazňuje, že Slovenský stát nebyl nacistický, ale klerofašistický… Ano, za Tisa, byla masa plná mísa…

Co se to dnes děje nejen ve státech EU, kde brutálně vládne NATO a její nohsledi s miliony zavražděných lidí ve vlkách po celé= planetě? Není to náhodou v psychickém zmatku občanů Spojených států, Německa, Francie, Británie a dalších zemích, v nichž dochází ke změně politické polarizace, viz. Donald Trump?  V Polsku se sice nedostali k vládě extrémisté, ale ani Právo a spravedlnost není v očích EU v oblibě, zvláště když dal Jaroslav Kaczyński na frak svému sokovi z Občanské platformy Donaldu Tuskovi, nyní šéfovi Rady Evropy…Západ nechal zlynčovat Kaddáfího a zavinil zběsilý a krvelačný exodus běženců přes Libyi do Itálie

Kdo může za katastrofální frustrací obyvatel Evropy? Neustále běsnící války od Iráku, přes Libyi a Sýrii, do toho jejich efekt v děsivé běženecké invazi, která nemá konce a miliony uprchlíků vytvářejí další a další vředy svých ghett na hranicích starého kontinentu. Za tímto rozkolem konzervativních křesťanských hodnot a krutým vražděním ve světě mohou laciná a lživá hesla, vybízejících k revolucím, které poté natřené líbivými barvami a jmény metastázují planetou jako rakovina a zabíjejí víc než tolik proklamované viry zika, eboly či HIV. Oranžová, růžová, tulipánová, cedrová, jasmínová, zelená, modrá, fialová či sametová… Za nimi je miliardář a údajný filantrop Soros... http://www.rukojmi.cz/clanky/789-soros-a-zlato-dojde-v-usa-i-za-jejich-hranicemi-v-brzke-dobe-k-velkemu-financnimu-krachu

Je dávno veřejným tajemstvím, že Američané potřebují slabou Evropu, rozloženou, aby skrze své elitní vyhrazené procesy řízení mohli ovládat jednotlivé státy EU skrze své proxy organizace, fondy, neziskovky a lobbisty. A ti rozvrací Evropu za USA. Podporou migrace, podporou konfliktu s Ruskem. Kauza Nečas, kauza Šlachta. Americké destabilizace Evropy v malém. Brexit jako americká destabilizace Evropy pro změnu ve velkém. Globalisté potřebují přesný opak, sjednocenou Evropu a jediné centrum řízení, které je reprezentováno byrokratickým Bruselem. https://www.email.cz/download/k/xUkaqYUpT4DOKCi9zAAeT01RI8uuaLssxXEpBBm2-7bSe0lhSfxVhSoZbCM2pXivczGEO38/brexit-zdrcujici-uder-pro-evropske-globalisty-americke-elity-slavi-zachranu-dolaru-slavi-i-cina-rozbijeni-evropy-bude-pokracovat-migracni-vlna-je-nastrojem-elity-obetovaly-nejen-coxovou.pdf

Globalisté v USA vůbec nemají jednoduchou situaci a jsou v otevřené válce s americkými národními elitami. Boje zuří nejen v médiích, ale zejména v zákulisnípolitice a slabý Barack Obama už více než rok nekontroluje operace, které provádí Pentagon. Ten je pod kontrolou amerických národních elit a veškeré procesy okolo ozbrojených sil USA řídí lidé a elity okolo Johna McCaina a Victorie Nulandové. Rozvrácení Ukrajiny, podpora ISIL v Sýrii, sankce proti Rusku, nasunování zbraní NATO k ruské hranici, průjezdy Strykerů Evropou. To všechno je jejich práce, to vše byla  jen předehra dnešnímu Brexitu.

Kdo to je vůbec ten velký šéf Juncker, šéf Evropské komise, když pomateně srovnává přistěhovalectví před půl stoletím a dnes? Jeho demagogie je až rozkošná; v roce 1960, když mu bylo šest, tak se k nim do ulice přistěhovalo několik nových rodin. Ptal prý se táty, co jsou zač, a on mu řekl, že jsou to Maďaři. Za nějakou dobu se do jejich okrsku údajně nastěhovalo také několik českých a slovenských rodin. A oni je přijali, uprchlíky, kteří utíkali před komunistickým režimem do Lucemburska.

Spadl pan Juncker, šéf Evropské komise, z višně na hlavu? Srovnávat pár rodin, které se přistěhovaly do Lucemburska z Maďarska, Československa nebo Slovenska, se statisíci běženci z Afriky a Blízkého východu? Přicestovaly ony rodiny bez cestovních pasů či s těmito dokumenty falšovanými? Jakými nemocemi byli tito lidé nakaženi? Hrozila z jejich strany teroristická činnost...?

Dělat si iluze o Junckerovi je čiré bláznovství. Z postu premiéra musel odstoupit poté, co se zjistilo, že lucemburské bezpečnostní služby sbíraly informace o předních politicích a podnikatelích a některé z nich i odposlouchávaly. Až vloni vyšla najevo výše již uvedená informace, že Lucembursko uzavíralo se stovkami nadnárodních firem speciální dohody a umožňovalo jim platit extrémně nízké daně. To vše v době, kdy byl Juncker nejen premiérem, ale i lucemburským ministrem financí...

Inu, jak praví lidové moudro: nenažranou svini od plného koryta neodeženeš, ani kdyby mlaskala, a že Evropský parlament je doslova našpikován nenažranými sviněmi skoro v počtu osmi set, o tom žádná... http://www.rukojmi.cz/clanky/336-ma-pravdu-pan-juncker-s-tvrzenim-o-nejvyssich-azylovych-standardech-evropy-na-svete-aneb-maji-bezenci-zlato-zlate-prsteny-zlate-retezy-a-jejich-deti-iphony

http://www.rukojmi.cz/clanky/1963-mnoho-povyku-pro-nic-aneb-jak-velkou-britanii-pred-brexitem-nezachranil-ani-londyn-se-svymi-islamskymi-volici-pod-velenim-muslimskeho-starosty-sadiqa-khana

Spasit Schengen je jako věřit v muslimský ráj s dvaasedmdesáti černookými pannami, řekami plnými mléka, medu a vína…

Když se čeští akademici chlubí v petici svými tituly, aneb Kolik titulů používali u svých jmen Einstein, Röntgen, Edison či Pasteur a další skutečně opravdoví hybatelé dějinami naší planety…?

Neumí česky, ani romsky; začátek asimilace či konce Romů v Čechách?

Kanadská pacifistka napsala kanadským úřadům a stěžovala si na zacházení s teroristy zatčenými v Afghánistánu.

http://www.rukojmi.cz/clanky/1959-britska-kralovna-alzbeta-ii-nelezi-na-zadech-a-netrepe-nozickama-nadsenim-z-clenstvi-jejiho-britskeho-spolecenstvi-narodu-commonwealthu-v-eu-a-je-zvedava-co-je-to-to-brexit-tedy-vystoupeni-britanie-z-evropske-unie

Slova představitele Republiky Kongo u Organizace spojených národů (UN, OSN), Serge Boreta Bokwanga…

izraelské osudy - Tisíc a jedna pravda ve Svaté zemi jako eKniha v elektronickém vydání na eReading.cz: (http://www.ereaddetail-knihy/izraelske-

- Břetislav Olšer -
- Břetislav Olšer -
Břetislav Olšer - šéfredaktor Rukojmí.cz, známý blogger

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...