John Kerry protestuje u Putina: šíleně záludní agenti Ruska dezinformují americké ambasády na celém světě!

 

Za nočních temnot pronikají na americké ambasády, demonstrativně vypouštějí exkrementy na koberce, tahají skříně sem a tam, židle odnášejí do jiných místností a plivají do pití ambasadorům.

 

Domluvili se snad všichni blázni?
Domluvili se snad všichni blázni?


Pane Bože, pošlete tu loď bláznů z USA někam do pryč!

 

 

The Washington Post s odkazem na informace několika velvyslanců USA varuje před ruskými agenty. Ti údajně zastrašují Američany nejen v Rusku, ale v některých dalších evropským městech. A zastrašují je lejny na koberci, prděním, kašláním... Agenti podle listu sledují americké diplomaty a členy jejich rodin, nezvaní se objevují na jejich společenských akcích a platí novinářům za negativní články. Tím ale problémy nekončí, pokračuje The Washington Post. Rusové prý vnikají pozdě v noci do amerických diplomatických bytů, jen aby přestavěli nábytek nebo zapnuli všechna světla či televize. Jeden americký diplomat vypověděl, že ruský vetřelec si na koberec v jeho obýváku ulevil.

Nejagresivnější útoky jsou v Moskvě, tvrdí deník. Bývalý velvyslanec USA Michael McFaul byl pronásledován davem placených demonstrantů a jeho děti sledovali na cestě do školy ruští agenti. Ještě v době prvního mandátu prezidenta Baracka Obamy Rusové pronikli do bytu amerického vojenského atašé v Moskvě a zabili jeho psa. "Od návratu Vladimira Putina (do Kremlu v roce 2012) vede Rusko po celé Evropě agresivní válku v šedé zóně.

Teď je navíc odvetou za západní sankce kvůli Ukrajině. Šikana diplomatů je další frontou této šedé války," řekl listu Norman Eisen, velvyslanec USA v Praze v letech 2011-14. "Útočí na americké diplomaty doslova všude, kde žijí," dodal. Všichni američtí diplomati před působením v Evropě procházejí speciálním výcvikem, jak ruskému pronásledování čelit. Obamova vláda zvažovala odpověď, ale nakonec se rozhodla nereagovat.

Ministr zahraničí USA John Kerry při březnové návštěvě Moskvy o útocích hovořil s Putinem, ale akce ruských agentů to nezastavilo, uvedl The Washington Post.

Upřímně, kolik je nás ruských vetřelců a agentů v České republice, když na Schapira nadává velké množství občanů? (Mimo vozembouchů lokajských). Milion, dva, tři, nebo dokonce šest milionu cvičených agentů a vetřelců Putina?

Kam americká vláda či Kerry na ten "dementismus" chodí? Tohle předčí i pomateného Porošenka! A to už je nějaká třída...

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

gogo
před 5 měsíci

Proc si u nas Americane uskladnuji zbrane?

Martin Koller pro Parlamentni listy:

"Jak jsem dodatečně zjistil, americké náklaďáky složily zbraně a munici nejen ve Vyškově, ale rovněž v Přáslavicích. O důvodech této operace kryté průjezdem konvoje obrněných transportérů s cirkusovou reklamou se lze jen dohadovat."

http://tinyurl.com/jxgljua

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...