A je to tady! Jsem masový vrah z dobré vůle, oznámil britský premiér Tony Blair!

 

Tony Blair nechal zabíjet civilisty v Iráku, byť neměl žádné zprávy o chemických zbraních, a jeho vláda podryla i autoritu OSN, oznámil šéf vyšetřovací komise John Chilcot.

 

Masoví vrazi (předchůdce Hitler)
Masoví vrazi (předchůdce Hitler)

 

Válka stála více než 10 milionů liber (13,5 milionů dolarů), ve které zemřelo 179 britských vojáků. „Británie se do vojenské invaze zapojila předtím, než mohly být využity všechny mírové prostředky,“ konstatoval šéf vyšetřovací komise. Vstup západních vojsk na území Iráku měl podle něj velmi chabý právní základ, nečekalo se ani na souhlas Rady bezpečnosti OSN. Stačilo, že masový vrah George Bush žádal podporu, protože chtěl mít větší rekord v zabíjení, než Adolf Hitler? Protože jiný důvod než odbyt zbraní Pentagonu, kdy to také měl platit celý svět, se nenašel!



 Na Krymu nepadl ani jeden civista, zavládlo naopak nadšení! Je to souměřitelné?


Zajímavé je, že nikdo nevěděl, proč tato válka musí být, když svět včetně Saddáma Husajna přesvědčoval masového vraha George Bushe, že chemické zbraně jsou nesmysl, protože už tehdy byl monitorig území Iráku jako dalších zemí naprosto přesně skenován. A prý to byla odveta za 11. září 2001! Přitom je stále více pochybností, zda několik osob mohlo rozvrátit letectví USA a přes ochrany udělat letecké útoky civilních letadel!

Šílené je, že místo, aby byl George Bush zatčen a dostal trest smrti, americké zákony ho uvádějí jako druhého hrdinu po Adolfu Hitlerovi! Tak kde je ta americká demokracie, svoboda a spravedlnost? A zatímco Evropa a Rusko dodnes honí zločince po celém světě, Tony Blair je alespoň před vyšetřovací komisí, američtí prezidenští zabijáci jsou beztrestní a dokonce si za zabíjení navrhují Nobelovy ceny (Nakonec je dostávají jako Obama!) Kdy ji dostane George Bush, když i jeho otec přiznal, že to bylo strašné?

Vážně nás a Rusko chce tento teroristický stát (USA) ve Varšavě poučovat, jak máme mírově a humanitárně zabíjet ?


Manson -
Manson -

P.S. Mimochodem, i heparinový vrah Zelenka či Manson, který vyvraždil celou komunitu, kde mezi nima byla i herečka Sharon Tateová ve vysokém stupni těhotenství, tehdejší manželka slavného režiséra polského původu Romana Polanského, to mysleli dobře a upřímně!...

Tateová
Tateová
 
 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
n
před 4 měsíci

A všichni socani od zemana až po sobotu sním souhlasili a hlavně ho obdivovali...

+++
před 4 měsíci

Přesně. A nejhorší je, že si takoví lidé jako Blair a W. Bush uvědomili, že můžou zabít milion Iráčanů a nic se jim nestane.

Kdyby byli alespoň oba internováni na ostrově Sv. Helena...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...