Kovanda přiznává: USA z našich vojáků vytvořily návnadu!

Američtí velitelé, kteří nasazují rukojmí a provokují na hranicích, jsou dle Kovandy mistrný tah americké strategie. A kéž by něco bojového vzniklo, abychom viděli pořádnou válku!

 

Karel Kovanda vedl Stálou delegaci ČR při NATO
Karel Kovanda vedl Stálou delegaci ČR při NATO

 

Americké jednotky vystrčily rukojmí k ruským hranicícm a Rusové si tam klidně nalétávají svými letadly. Současně se přepokládá, že rychle navýšíme peníze pro americkou armádu, (my jako státy, ze kterých USA udělaly rukojmí) a USA za to budeme platit výpalné, aby americká armáda mohla stále zabíjet po celém světě!

Co je šílené a zvrácené?

Jak Kovanda nadšeně hýká nad našimi (myšleno malými státy) jako rukomími a tleská ručičkama, jak by krásně umíraly za americkou vlast. Je skutečně Kovanda psychopat? Prý jaké by to bylo, kdyby od ruských hranic cestoval pytel s německým vojákem. To by hned byla krása, jak by světlice na noční obloze rozsvěcovaly své pentličky! Takto lze parafrázovat stupidní jásot Kovandy nad válečným běsněním. Vážně by byl nadšen Kovanda ze zabitého německého vojáka na ruských hranicích? Vážně by jásal, až by umíraly miliony nejen mladých mužů, ale i žen a dětí, protože zvrácená partička při NATO si chce zabojovat? Přitom tito válečníci, když se něco skutečně děje, třesou se jak ratlíci za vysokými zdmi a do války nejdou! 

Už aby se válčilo, hýká Kovanda radostí!
Už aby se válčilo, hýká Kovanda radostí!

 

Prý Rusko napadá Polsko a není možné nereagovat. Prý Rusko napadá i okolní státy a chce napadnout snad i USA. „Nevidím tam žádné zlepšení v těch vztazích. Generální tajemník Stoltenberg ve svých vystoupeních zdůrazňuje, že NATO se ve vztahu s Ruskem soustřeďuje na dvě věci. Jednak na obranu a jednak na dialog. Ale v poslední době mnoho toho dialogu nevidíme,“ poznamenal Kovanda hned na úvod. Jenomže pan Kovanda jaksi má problém přiznat, že harašení zbraněmi na ruských hranicích od Černého moře k pobaltí jaksi mírově moc nevypadáAliance se podle Kovandy chová umírněně, a pokud Rusko volá po deeskalaci napětí, musí s tím začít Moskva. Jenomže jak si to představuje včetně Stoltenberga? Na ruských hranicích zůstane americká armáda a ruská se stáhne pouze k Moskvě? Nebo se snad ruská armáda rozpustí? Vážně nikdo Kovandovi neprozradil, že americké NATO už je u ruských hranic a americká armáda obsadila Moskvu na dostřel raketami? To je ta mírová umírněná formace? Nějaký nový výraz jako humanitární bombardování? 

 

Karel Kovanda má inženýrský titul z Vysoké školy zemědělské v Praze-Suchdole (1969), (PhD) z politologie z USA - Massachusetts Institute of Technology (MIT - 1975), a magisterský titul v podnikovém řízení (MBA). Karel Kovanda se narodil v roce 1944 ve Velké Británii. Se svou slovenskou manželkou Noemi má tři malé děti. 

 
 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

chartista kubík
před 4 měsíci

Sobota připravil tohle ..http://pravyprostor.cz/top-secret-porada... čest vaší práci

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...