Kdyby vykastrovali Jágra, směl by hrát mistrovství světa žen v hokeji?

Tak Semenya(ová) si prý zlepšil/a rekord, od Kratochvílové ji dělí 2 sekundy. Ta zpráva by nic senzačního nenesla, kdyby to bylo za jiných okolností. 

 

Caster Semenya - ová
Caster Semenya - ová

 

Je pohlavní doping dopingem?

Caster Semenya(ová) ovládl/a v Riu závod v běhu na 800 metrů. Časem 1:55,28 minuty se navíc na rozdíl dvou sekund přiblížil/a světovému rekordu Jarmily Kratochvílové.
 
 

Semenya(ová) vylepšil/a nejen své letošní světové maximum, ale překonala také vlastní jihoafrický rekord a zařadila se na jedenácté místo historických tabulek. Zároveň se postarala o nejrychlejší půlku od roku 2008. Jedna z jejích soupeřek vyřazených v kvalifikaci Francouzka Justine Fedronicová uvedla, že i když s půlkařkou spíše mužské postavy a vzhledu sympatizuje, nepovažuje závodění proti ní za férové.

 

I když přiznejme si: my milovali Kratochvílovou jako československou sportovní hvězdu. O jejím rekordu, který nikdo nepřekonal dodnes, kolují různé zvěsti. Ale jako ženu?

Jarmila Kratochvílová
Jarmila Kratochvílová

 

Těchto sportovců nám může být líto stejně jako všech postižených lidí. Ale to je asi tak všechno, přírodě nikdo neporučí. Na druhou stranu když dojdou Jardovi Jágrovi síly, tak má možnost se vykastrovat a hrát jako Jaroslava Jágrová až do smrti. Jenomže, má toto řešení logiku? Podle jedné komunity ano, ale dle selského rozumu a přírody...?

 

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Nezadat
před 2 měsíci

A proč by ho kastrovali?V dnešní době kdy geyové mají větší práva jak normální lidé se prostě prohlásí za ženu a může hrát za ženy.V Bruselu je to samý buzerant a lesba a ti zdůvodní,aby se nepošlapávali jeho práva.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...