Pět P+P: Provokativní Pochod Prasat Prošel Prahou. A co Putna?

 

Je strašné, jak se údajná západní civilizace zvrhla k pochodům zvrácených lidí, a slušní občané jsou povinni je tolerovat. I zpěváka Michaela Josepha Jacksona mladá generace napodobovala. A pak?

 

Pak se ukázalo, že je totální pedofil a vše ukrýval za lásku k dětem.

 

Slavní pedofilové - základní postoj.
Slavní pedofilové - základní postoj.


Pedofil Savile se neštítil ničeho: Nejmladší oběti byly dva rokypo čtyřicet let ve 28 nemocnicích znásilňoval muže, ženy a děti ve věku od pěti do 75 let.
Pedofil Savile se neštítil ničeho: Nejmladší oběti byly dva roky. Po čtyřicet let ve 28 nemocnicích znásilňoval muže, ženy a děti ve věku od pěti do 75 let.


A Bible promluvila k Římanům

Caligula – Wikipedie

Slávu nesmrtelného Boha vyměnili za pouhé obrazy smrtelného člověka, ptáků, zvěře i plazů. Bůh je proto vydal nečistotě, po níž v srdci toužili, aby si navzájem prznili těla, když vyměnili Boží pravdu za lež a ctili stvoření a sloužili mu raději nežli Stvořiteli, který je požehnaný navěky. Amen.
Bůh je proto vydal hanebným vášním. Jejich ženy vyměnily přirozené obcování za to, které je proti přírodě. Stejně tak muži opustili přirozené obcování se ženou a vzpláli touhou k sobě navzájem; muži páchají nestydatost s muži a za svou zvrácenost na sebe přivádějí nevyhnutelnou odplatu. Když jim známost Boha nebyla dost dobrá, Bůh je vydal jejich zvrácené mysli, aby dělali, co není správné. Jsou prolezlí nepravostí, podlostí, chamtivostí a záští; jsou plní závisti, vraždychtivosti, svárlivosti, lsti a zlomyslnosti; štváči a pomlouvači, odpůrci Boha, zpupní, arogantní, vychloubační, vynalézaví ve zlu, vzpurní k rodičům; nerozumní, nespolehliví, bezcitní a nemilosrdní. Přestože znají Boží rozsudek smrti nad pachateli těchto věcí, nejenže je sami dělají, ale ještě to ostatním schvalují...

Prague Pride

Bude Praha brána jako starý pedofilní Řím a branou do zvrácenosti?

Skutečně zvrácený cirkus několika set prasat z různých koutů světa pozoruje 35 000 lidí, kteří z nich mají legraci a někteří i zvracejí, jak tvrdí očití svědkové, nebo je mezi námi tolik tisíc (buzen dle Putny) a my musíme chránit daleko více své děti či vnoučata?

 

Michael Joseph Jackson
Michael Joseph Jackson

Michael Joseph Jackson - černoch, který si hrál na bělocha. AIDS, které v této komunitě namaštěných prdýlek řádí jak černá ruka a slušné heterosexuální rodiny z nich mají mimo opovržení i hrůzu. A ač se pedofilní komunita snažila tohoto zpěváka obhajovat seč mohla, nakonec se jeho zrůdnost prokázala.

Prý sexy pohyby typu onanie je zářná budocnoust západního světa z Hollywoodu, pršelo na slušné občany ze všech stran. Kuřata v pochvách a pedofilní onanie na pódiu je základem Evropských hodnot, vykřikuje i zvláštní parazit Jakub Janda.

 

Všechna zvířata střídají své partnery, ale v přírodě samec se samcem a samice se samicí prostě mládě nezplodí. Proto se ta zrůdnost narozdíl od lidí nerozrůstá geometrickou řadou!


A že touto chorobou pedofilní rodiče děti nenakazí?

Je to lež! Je staletími prokázané, že děti napodobují své rodiče. Že někde jedí po vzoru svých rodičů žížaly, žabí stehýnka, šneky či brouky a ještě si mlaskají. Nebo že by to byla jiná rasa? Pokud jsme všichni stejní a vyloučíme-li rasismus, znamená to, že pedofílie a úchyláctví se nepřímo dědí. Prostě to, co vidí děti u pedofilních rodičů, se jim přestává hnusit, berou to jako realitu a základní normu. I pedofila Jacksona či pedofilní zrůdu z BBC měly děti rády.

Že lžou lékaři pod tlakem politiků? Důkaz je jednoznačný.

 

Vážně se najednou ve starém Římě rodilo tolik pedofilů a zvrácených lidí? Nesmysl, prostě se to nejdříve stalo módou jako dnes, později se to vynucovalo a pak to bylo běžné. Počty žen, které prošly ložnicemi jednotlivých římských císařů, se odhadovaly na stovky a sám Caesar, vydávaný za příklad lidských ctností, byl čtyřikrát ženat a nadto velmi často měnil milenky. Tomuto životnímu stylu, vycházejícímu i z pohanských zvyklostí uctívání božstev, z nichž některá symbolizovala velmi nevázaný život, nebo dokonce sakrální smilstvo, učinilo až ve 3. stol. konec křesťanství, které se stalo za císaře Konstantina v celé římské říši státním náboženstvím. Do té doby však nejen v komnatách císařových ložnic, ale po celém Římě se vyzdvihovala nevázanost, nikdo nerozlišoval pedofilii a ta se stávala normou života. Pád Říma byl provázen hlubokým morálním úpadkem, rozvratem hodnot římské nobility a populační depresí etnických Římanů. Potraty, infanticida, vraždy a korupce neuvěřitelných rozměrů byly denní záležitostí. Populace říše se udržovala pomocí rozsáhlé imigrace. A pak se rozmohla další móda, nad kterou jsme léta žasli, ale opět se dnes stává normou:

 
TERTIUM GENUS HOMINUM
Listy filologické
CXXXI, 2008, 1–2, pp. 3–27
TERTIUM GENUS HOMINUM
 


Ani mužžský, ani žženský, ale jakýsi jiný, třetí rod – - to se zdá být dojmem většiny Římanů, kteří žžili v pozdní římské, příp. byzantské říši a někdy přišli do kontaktu s eunuchy. Všichni eunuši začínali jako otroci, řada z nich otroky během svého žživota zůstala, až až na výjimky prakticky vššichni vykonávali různé služžebné práce, a protože zpravidla sloužžili v domech a palácích bohatých a mocných  Římanů.
 

A protože tento život trval po několik generací, nikoho nepřekvapilo, že i bohatší měšťané používali eunuchy ke své sexuální potřebě a dokonce to bylo bráno jako znamení bohatství. Prostě děti automaticky přebíraly běžnou normu svých rodičů a nikomu už se to nezdálo nejen odporné, ale dokonce se to stalo běžnou součástí života.

Proč nám sexuologové lžou?

I dnes je zvrácené chování ve věznicích běžnou normou, pouze se o tom mluví potichu, jaksi mimo, přestože do věznic přišly tyto ženy a muži jako heterosexuální jedinci. Až po delší době strávené ve věznicích se mění jejich hodnoty a stávají se z nich stejně zvrácení lidé jako ve starém Římě!

 

Je pouze náhodou, že možný pedofil (minimálně zvrácený úchyl) Jakub Janda zastupuje dnešní Evropské hodnoty, a v čele průvodu je divný ministr zahraničí USA Schapiro s karikaturou člověka Dienstbierem a korouhvičkou Jourovou či Slovenkou Krnáčovou? A co prapodivný profesor Putna? Na otázku, co by tedy lidé nyní měli dělat, aby to nevedlo k podobným koncům jako ve 30. letech, uvedl, že už o tom mluvil, a odkázal tak ve své výzvě k sesazení Zemana. Takže když sesadíme Zemana, nebude vystřílen Charlie Hebdo a z Islámského státu se stane společensví neviňátek? Vážně je nemocný gay  Martin C. Putna profesorem?

 

Takže ani závěrečné heslo nepřekvapí:

Kdo si nehoní penis na ulici, nepatří k nám... Váš Jakub Janda a Evropské hodnoty...

Vždyť i moralista Kraus to bere jako úžasnou věc pro veřejnost...

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

n
před 3 měsíci

25.8. budou soc. buzny u merkel v praglu...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...