Rusko a Maďarsko se hroutí, TTIP lidé v Německu vítají!

 

Omlouvám se za zavádějící nadpis, protože toto lze dohledat u mnoha ekonomických expertů či novinářů, jako je Petra Procházková, v ČT a denících viz níže.

 

Jistě jste si všimli, že odmítáme podvody a za svými informacemi si stojíme!

Když jsme popisovali stav Ruska a Maďarska jako neodpovídající ratingovému hodnocení, je vidět, že agenturám nakonec nezbylo, než jít s barvou ven.

Takže: ekonomika Ruska a Maďarska se dramaticky mění, trajektorie z propadu narozdíl od nás (např.) je směrem k prosperitě a agentury to už musely přiznat.

 

Ruská centrální banka snížila základní úrokovou sazbu o půl procentního bodu na rovných deset procent. Podle Spolkové státní statistické služby počet ruských občanů s příjmy pod životním minimem v první polovině roku 2016 klesl na 21,4 milionu, což je o 300 tisíc méně než ve stejném období v roce 2015. Přitom životní minimum se zvedlo o 220 rublů ve druhém čtvrtletí, takže ironické průpovídky Petry Procházkové, Šírů a Fištejnů jsou liché. Rozpor je v jediném: Šojgu žádá z důvodu provokací USA v blízkosti hranic s Ruskem větší množství peněz, než je rozpočet schopen utáhnout, a muselo by se překročit zadlužení 3% HDP. (Pro upřesnění: ruská vláda chce uvolnit 12 bilionů rublů, Šojgu 22 bilionů.) A má to posoudit nejvyšší státní zastoupení po upřesnění, co USA budou kolem hranic Ruska dělat.

S & P zlepšila výhled Ruska z negativního na stabilní.

Vnější rizika snížena, ekonomika se stabilizuje, Centrální banka předpokládá, že inflace do září příštího roku sestoupí na 4,5 procenta. Koncem příštího roku by měla klesnout na čtyři procenta, což je cíl, který si centrální banka stanovila i přes dramatický pokles cen ropy a sankce. Stejně jako dříve agentura vychází ze skutečnosti, že v letošním roce průměrná cena ropy Brent bude 40 $ za barel, v roce 2017 - 45 $ za barel a 50 $ za barel v roce 2018 a dále. Úvěrový rating je základním vodítkem pro investory. Zlepšení ratingu může dlužníkovi snížit náklady na nové úvěry.

Mezinárodní ratingová agentura Standard & Poor's (S&P) dnes zvýšila hodnocení úvěrové spolehlivosti Maďarska do investiční kategorie. Ratingová agentura také uvedla, že od konce minulého desetiletí, kdy musela Budapešť požádat Evropskou unii a Mezinárodní měnový fond (MMF) o finanční pomoc, se ekonomická a finanční situace Maďarska výrazně zlepšila. Vzpomínáte, v jakém stavu přebíral dnešní premiér Viktor Orbán vládu Maďarska, když poslal k čertu všechny západní rádce?

"Lhali jsme ráno, lhali jsme večer," řekl 26. května 2006 premiér a šéf Maďarské socialistické strany (MSZP) Gyurcsány svým spolustraníkům na uzavřeném jednání poslaneckého klubu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/lhali-jsme-a-nic-nedelali-pobouril-madary-premier-fbc-/zahranicni.aspx?c=A060918_112144_zahranicni_miz

A proč ten nadpis? Zde jsou některé důkazy:

Rusko na pokraji katastrofy: Situace se zhoršuje, je ... - EuroZprávy.cz

zahranicni.eurozpravy.cz/.../158921-rusko-na-pokraji-katastrofy-situace-se-zhorsuje-j...

15. 6. 2016

Miliony Rusů přepadly přes okraj chudoby. Lidé šetří na lécích i jídle...

Více na: http://www.euro.cz/byznys/madarsko-dosahlo-na-vyssi-rating-a-je-v-investicnim-pasmu-1305318#utm_medium=selfpromo&utm_source=euro&utm_campaign=copylin
Autor Mf DNES:

Pokud se v blízké budoucnosti nezmění politický kurz udávaný současným vedením státu, stojí Rusko před hrozbou revoluce.

 

Pokud se tak nestane, pro Ruskou federaci to znamená prakticky zaručený prudký hospodářský pokles. Napsal

Andrej Zubov: Rusko je na pokraji revoluce | Svobodné fórum

 

Ruská ekonomika padá. Chudoba bude nejhorší za posledních 17 let...

echo24.cz/a/.../ruska-ekonomika-pada-chudoba-bude-nejhorsi-za-poslednich-17-let

6. 4. 2016

A s tím souvisí
Desítky tisíc Němců vyšly do ulic. Odmítají smlouvy EU s Kanadou a USA


Pro úplnost a porovnání

Rusko se směje, ekonomický rozvrat se nekoná! Zareagují konečně americké ratingové agentury?

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
*antibuzna*
před 2 měsíci

to: Vostok

1) Takže poslanecké náhrady neslouží k nákupu bytu
https://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=683&...

ad1) Poslanecké náhrady jsou součástí platu

Paušály dostávají všichni poslanci a senátoři na ruku a nikomu je nemusí účtovat. Zda peníze projezdí, nebo zda je spoří, či zda někoho pohostí nebo si koupí deset obleků, nikdo nekontroluje, jelikož je to paušální náhrada:

a) víceúčelová paušální náhrada podle § 5 odst. 1 písm. a) a f) ve výši 16 % platové základny,

b) víceúčelová paušální náhrada podle § 5 odst. 1 písm. b) a c podle vzdálenosti obce, v níž má poslanec trvalý pobyt, od sídla komory Parlamentu nebo od obce, v níž má poslanec kancelář [§ 6 odst. 1 písm. f)], při vzdálenosti

Proto zákon kontrolu neukládá !!!

Jinými slovy, zákon říká, na co poslanec ty peníze dostává, ale zákon nikde nepřikazuje, že je všechny skutečně musí za toto utratit. Proto, to ani nikdo nekontroluje. Pokud ty peníze ušetří a utratí jako Sobotka za nákup bytu, tak žádný zákon neporušil a ničeho se nedopustil.

2/ Sobotka nemá reálné životní zkušenosti - nikdy nepracoval.

ad2) To máme vyřešeno, Sobotka má vynikající kvalifikaci na post premiéra ČR.

3/ OKD/Bakala/Pokorný

ad3) Nikde se v tom článku nepíše, že by Sobotka něco prodával Bakalovi. Sobotka prodával 45,9% menšinový podíl státu společnosti Karbon Invest.

cituji z článku: V září 2004 Grossova vláda v přímém prodeji přenechá za 4,1 miliardy korun 45,9 procenta akcií OKD společnosti Karbon Invest podnikatelů Koláčka, Otavy a Przybyly. Správcem státní kasy zodpovědným za prodej není nikdo jiný než dnešní premiér Sobotka; sám ho navrhne. Karbon Invest je poté prodán kyperské společnosti RPG Industries, za níž stojí Zdeněk Bakala.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/komentar-k-poradc...

Pokud následně přechází do RPG Industries také Radek Pokorný, tak to není proto, že je to nějaký kamarád Sobotky, ale proto, že je jako právník odborně spojen s prací pro OKD. Bylo by chybou RPG takového iodborníka nezaměstnat protože nový člověk by musel nastudovat spoustu věcí a stejně by nebyla záruka, že by se zcela orientoval. Tak to v obchodě chodí, že s firmou často přechází k novým vlatsníkům i lidé, kteří o té firmě mají dokonalý přehled.

4/ ad arabský kozomrdů
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/...

ad4) Nikde v tom dokumentu není nic o tom, že by se Sobotka zavázal na nějaký počet přijatých uprchlíků, ani tam není nic o tom, že by nějakých 500 miliónů bylo na islámslé uprchlíky.

Zdůrazňuji Vostok, že tady vedeš naprostu demagogickou kampaň, kde nemáš nic potvrzeno a vše vyvozuješ z naprosto překroucených článků, které jsou ve skutečnosti o něčem zcela jiném.

Ty prostě vedeš lživou informační válku, která je však snadno odhalitelná.

Vostok
před 2 měsíci

No nic antibuzno,
Mám za to, ze ti uz tady někdo napsal, ze je otázka jestli jsi jen hlupák nebo provokatér. Je tu bohužel ještě jedna možnost jsi bohužel hloupý provokatér. Což bude asi pravdě nejbližší.
Takže pokud te admin za tvůj trolling někdy v budoucnu třeba vyautuje, tak tobě ani nedoklapne proč a budeš nasranej napořád. Blbej osud.
Tož tak Sobotkovo antibuzno

*antibuzna*
před 2 měsíci

Já si o tobě myslím, že jsi jen zmanipulovaný občan, který si neověřuje fakta.

Ty jsi přesně z těch lidí, kteří když jsou například usvědčeni daty z ČSÚ, tak řeknou, že všechno je zfalšované.

Když napíšu, že náhrady jsou paušálem, tak to ignoruješ a už se k tomu nevyjádříš.

Když napíšu a doložím a ostatně sám jsi si uvedl vlastní odkaz, kde je jasně napsáno, že Sobotka Bakalovi nic neprodával, tak to ignoruješ.

Když sám uvedeš článek, kde sám Sobotka jasně říká, že neuznává žádné kvóty a nikde žádné počty neslíbil, tak to ignoruješ.

Mne to nepřekvapuje, takových lidí jako ty jsou v ČR statisíce a proto, vždycky skočí na lep nějakým populistům, kteří umně překrucují skutečnosti, jako například Okamura, který pak tvrdí, že ČSSD nechtěla přidat důchodcům, a když si to člověk nastuduje, tak zjistí, že všechno je jinak.

A to je přesně tvůj problém, že si nic řádně neověřuješ, předem máš vybraného svého favoria, tak uvěříš nějakým Okamurům a jemu podobných manipulátorů a stáváš se ovcí, která naprosto nemá vlastní názor a jsi vláčen mediální manipulací nějakých Aeronetů a Pravých sprostotů a Vlastenecký pomatenců a Svobodných rádií a vysílačů.

Čím větší manipulátor, tím více se zaklíná svobodou a demokracií a nejlépe přímou demokracií. I v minulosti se invkvizitoří dovolávali Boha.

Už se lidi probuďte a nevěřte nikomu!

Vše si ověřujte!

Drtivá většina alternativních webů a blogů jsou jen nastrčení agenti, kteří mají za cíl aby lidi informačně úplně zblbli.

A přeně jak to píšeš, když se objeví někdo probuzený, tak se s ním udělá krátký proces. A když už nic, tak se řekne že přispívá moc a že je to trolling a takový se zablokuje a je hotovo.

V tom lidi žijete, vážně se už probuďte a odmítněte to !!!

Vostok
před 2 měsíci

No nic antibuzno komu není rady tomu není pomoci. S tebou je škoda trávit i jednu pikosekundu volného času.

kubík
před 2 měsíci

Rakouský úředník sociálky promluvil...a jak je to u nás.....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

gogo
před 2 měsíci

Ruska ekonomika se zotavuje a ruska centralni banka snizila urokove sazby z 10.5 na 10%. Prestoze podobny krok obvykle vede k oslabeni meny, kurz rublu zustal nezmeneny a uz 6 mesicu se pohybuje okolo 65 rublu za dolar.

https://www.rt.com/business/359545-russi...

Petr Pokorný
před 2 měsíci

Kurz rublu není navázán na měnový koš, ale na cenu ropy která se pohybuje mezi 45 - 50 dolary za barel oněch možná půl roku. Vždy jak stoupne cena nad 50 dolarů, začne více Rusko těžit. (Po dohodě se střídají se Saudskou Arábií). A tento kurz Rusku vyhovuje. Nad padesát se otevírají vrty v USA a to nechtějí nyní připustit.

gogo
před 2 měsíci

Zmena urokovych sazeb centralni bankou vetsinou ovlivni kurz volne smenitelne narodni meny na forexovych trzich. Zmeny kurzu vuci ostatnim menam jsou obvykle tim vetsi, cim vetsi je ekonomicka a financni nestabilita v dane zemi. V tomhle pripade krok ruske centralni banky nezpusobil zadne vykyvy v kurzu rublu, coz ukazuje na stabilni situaci v Rusku.
Takto je to interpretovano i ve zdrojovanem clanku ruskeho RT, viz posledni odstavec.

Ten, co to cáluje
před 2 měsíci

No, nevím, znamenalo by to při vší úctě k rublu a s článkem souhlasím, že je stabilnější než euro či dolar? To si nejsem jistej.

gogo
před 2 měsíci

Z toho co jsem uvedl, ale nevyplyva, ze rubl je stabilnejsi nez euro ci dolar a vubec jsem to netvrdil. Urokove sazby jsou pouze jeden z nekolika faktoru ovlivnujici kurz meny. Skutecnost, ze rubl se poslednich 6 mesicu pohyboval v pasmu 63 - 68 rublu za dolar je souhra mnoha vlivu:

http://finance.yahoo.com/quote/RUB=X/?p=...

O vztahu mezi urokovymi sazbami a kurzem velmi strucne pojednava napr. tento clanek:

http://www.investopedia.com/ask/answers/...

n
před 2 měsíci

Baron prášil u moravce....a tan to nevydržel....

Oskar Krejčí: Lze zachránit Evropskou unii?
před 2 měsíci

http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/z...

Patří pod Odkazy a připomínky.

n
před 2 měsíci

Bureš řádil na primě a nebral si servítky na oligarchy a mafiany sobotku a novotného....

*antibuzna*
před 2 měsíci

Bureš nepochopil, že průvodním znakem oligarchy je příslušnost k bohaté elitě.

V tomto kontextu by se dalo jistě ozančit Kalouska nebo Khárla za oligarchy.

Zcela nesmyslné pak bylo označovat Sobotku jako oligarchu, tak to byl fakt úlet.

Bureš je nevolitelný.

Vostok
před 2 měsíci

Jasně Sobotka nemá ani na to bejt oligarchou. Je jenom jejich loutkou. Proto je celej svůj "produktivní" život v politice. I na byt si "vydělal" nahradami. Proto zaprodal národ za příslib postu v nadnárodních strukturách. Stejne jako třeba Donald Tisk.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Loutkou byl Nečas, kdy jeho milenka na úřadu vlády dělala za prachy dveřníka oligarchům typu Rittig a spol., kteří ovládali jeho politiku. Obzvláště odporný zůsob korupce.

Ale být sám sobě kmotrem, jako Bureš, tak to je ještě o level vyšší korupce. To už zpozoroněl i kmotr kmotrů Kalousek.

To co předváděl dnes v OVM Komárek, to byla ukázka nejvyššího pokrytectví, kdy novinář spláchne svědomí do záchodu. Celé ANO je odpadní stoka politiků, které odvrhly jiné politické strany. Vybobkované ministři nemají nejmenší odvahu ani pípnout a Krnáčová pak řekne, že ten zákon je dobrý, ale v parlamentu by pro něj nehlasovala. Jen doplním, protože jinak by ji Bureš vyfakoval.

Pro slušné a poctivé lidi je oligarcha Bureš absolutně nevolitelná figura.

Vostok
před 2 měsíci

Opusi antibuzno bendo- nemlž a neodvadej pozornost od Sobotky. Takze jeste jednou:Jasně Sobotka nemá ani na to bejt oligarchou. Je jenom jejich loutkou. Proto je celej svůj "produktivní" život v politice. I na byt si "vydělal" nahradami. Proto zaprodal národ za příslib postu v nadnárodních strukturách. Stejne jako třeba Donald Tusk.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Sobotka je 20 let v politice a získal touto prací jedinečnou kvalifikaci. Že tedy dosáhl na post premiéra je pak z pohledu kvalifikace naprosto oprávněné. Navíc má za sebou již fungování 4 roky na postu ministra financí, kde se vyjímečně osvědčil a ČR prosperovala růstem 6% HDP. Sobotka šel do voleb s jasným volebním programem, kde jasně lidem řekl, co chtějí pro lidi udělat.

Lidé dali Sobotkovi důvěru a Sobotka je nezklamal, protože ČSSD splnila přes 80% jejich volebního programu. Výsledkem je značné zlepšení ekonomické situace státu a také značné zlepšení života občanů ČR.

Jestli to byl záměr nějakých loutkovodičů (?), tak by za to měli voliči poděkovat, protože ČR zvyšuje výkon ekonomiky, zvyšují se platy, prodlužuje se věk dožití, opět se rodí více dětí, je méně sebevražd, zvyšují se důchody, řeší se sociální bydlení, razantně se snížila nezaměstnanost.

A to všechno dělá v podstatě za pár korun a závistivci jsou schopni muvyčítat i skromný byt za pár miliónů korun. To je fakt ubohost, jak dokážou někteří lidé být závistiví. Sami by ale nezvládli ani třetinu pracovního vytížení premiéra a po pár dnech by se psychicky zhroutili.

Vostok
před 2 měsíci

1/ skromný byt za pár milionů z poslaneckých náhrad aneb kudy chodil tudy krad sociální demokrat. Poslanecké náhrady nemají za účel nákup bytu.
2/ 20 let v politice tj. žádné reálné životní zkušenosti
3/ OKD/Bakala v době, kdy byl ministrem financí, to k těm úspěšným loutkovodičům. Jaká zde byla role pana Radka Pokorného?
4/ ekonomické argumenty zde již několikrát prezentovali povolanější než jsem já.
5/ namísto kvót dobrovolný závazek přijmout tisíce arabů a naposledy grant Sobotkovy vlády ve výši 500 mio Kč pro NGO za účelem integrace arabských vetrelců. To k "narodni" politice pana Sobotky.
Tož tak Sobotkovo antibuzno.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Náhrady jsou součást platu a nikde není psáno co si za ně smíš nebo nesmíš koupit.
20 let tvrdé zákonodárné práce je tou nejlepší zkušeností a kvalifikací pro post premiéra.
Sobotka nikdy s Bakalou nejednal a nic mu neprodával.
Žádný závazek vláda nedala, vždy přijímá všechny azylanty na základě dobrovolnosti.
500 mil není určeno na integraci arabských utečenců. Jsou to peníze na výběrové řízení pro azylovu politiku všeobecně. Nejvíce azylantů přijímáme ročně například z Ukrajiny, Číny nebo Kuby.

Vostok
před 2 měsíci

Antibuzno lzeš a mlzíš
1/ poslanecké náhrady nejsou určeny na koupi bytů
2/Sobotka nemá reálné životní zkušenosti.
3/ OKD získal Bakala za Sobotky jako MF. R. Pokorný vyjednával z pověření MF tuto kauzu v Bruselu.
4/ Sám Sobotka se přiznal, ze odmítl kvoty a ze zavazal ČR k "dobrovolnemu" přijetí tisíců arabských násilníků, pedofilů kozomrdů a vrahů.
Tož tak ty Sobotkovo antibuzno.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Jsi zcela mimo realitu. Blábolíš nesmysly a nemáš vůbce páru o tom, jak se věci mají doopravdy. A ještě máš tu drzost psát něco o lhaní a přitom sám žiješ v nevědomosti.

Vostok
před 2 měsíci

Tak znova a zkus to bez urazek:
Antibuzno lzeš a mlzíš
1/ poslanecké náhrady nejsou určeny na koupi bytů
2/Sobotka nemá reálné životní zkušenosti.
3/ OKD získal Bakala za Sobotky jako MF. R. Pokorný vyjednával z pověření MF tuto kauzu v Bruselu.
4/ Sám Sobotka se přiznal, ze odmítl kvoty a ze zavazal ČR k "dobrovolnemu" přijetí tisíců arabských násilníků, pedofilů kozomrdů a vrahů.
Tož tak ty Sobotkovo antibuzno.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Tak znova sprosťáku:

Náhrady jsou součást platu a nikde není psáno co si za ně smíš nebo nesmíš koupit.

20 let tvrdé zákonodárné práce je tou nejlepší zkušeností a kvalifikací pro post premiéra.

Sobotka nikdy s Bakalou nejednal a nic mu neprodával.

Žádný závazek vláda nedala, vždy přijímá všechny azylanty na základě dobrovolnosti.

500 mil není určeno na integraci arabských utečenců. Jsou to peníze na výběrové řízení pro azylovu politiku všeobecně. Nejvíce azylantů přijímáme ročně například z Ukrajiny, Číny nebo Kuby.

Vostok
před 2 měsíci

Antibuzno není to tak, ze 100xopakovana lež se stane pravdou:
1) Takže poslanecké náhrady neslouží k nákupu bytu
https://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=683&...

2/ Sobotka nemá reálné životní zkušenosti - nikdy nepracoval.
3/ OKD/Bakala/Pokorný
http://zpravy.idnes.cz/komentar-k-poradc...

4/ ad arabský kozomrdů
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/...

Jen zdůrazňuji, Antibuzno, že odkazy jsou na mainstream media a na oficiální stránky parlamentu
Tož tak ty Sobotkovo antibuzno

n
před 2 měsíci

Jedinou kvalifikací je, že dělal půl roku výběrčího daní ze psů...potvrdil mi to kolega z prýglu...pak šel do politiky,,,,

Vostok
před 2 měsíci

Oprava: Donald Tusk

n
před 2 měsíci

Klička pro bureše a zastánci socanů hlásí super bič na živnostníky a podobnou pakáž......co na to lihový důůůůům....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

*antibuzna*
před 2 měsíci

Vyjímku z EET zavedlo ministerstvo financí, nikoliv vláda a už vůbec ne socialisti.

Navíc toto není vyjímka v pravém slova smyslu, ale odsunutí povinnosti evidence EET pro stánkaře do pozdější fáze.

Váš komentáš je flagrantní ukázka demagogie a populismu.

n
před 2 měsíci

http://pravyprostor.cz/ridic-je-nepritel... další adepti na pracák...

ondra
před 2 měsíci

jó................, Petra Procházková z Lidových novin, to je skutečná vykladačka, nevím jaké má karty, ale více jak polovina je falešných............ a takové debilky zve ČT do svých pořadů............

blahopřeji českým divákům a koncesionářům, kterí ji přispívají k její vysoké životní úrovni

*antibuzna*
před 2 měsíci

jo...takové lidi si Babiš koupil, aby ovlivňovali veřejné mínění, alespoň vidíte, co je ten Babiš zač.

kubík
před 2 měsíci

Tohle chce soudružka Marxová....http://e-republika.cz/tiki-read_article....

*antibuzna*
před 2 měsíci

To by chtěl Kalousek, proto lidem 6 let nezvedal minimální mzdu při průměrné inflaci 2,7% ročně.

Po šesti letech se lidem s minimální mzdou takto snížil přijem reálně o 20%.

Na Úřadech práce kvůli Kalouskově neschopnosti skončilo 630 000 lidí bez zaměstnání.

Za tři roky Sobotkovy vlády našlo práci 250 000 lidí a dalších 140 000 volných míst se nabízí.

Statisíce lidí proto nemusí žít o chlebu a vodě jako za Kalouska.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Jen bych doplnil, že česká ekonomika výkon neustále zvyšuje.

ceny roku 2010, tedy zcela očištěno o inflaci

rok......HDP

2010... 3 953 651
2011... 4 032 910
2012... 4 000 653
2013... 3 981 303
2014... 4 089 400...2,7% nárust oproti roku 2013
2015... 4 274 880...4,5% nárust oproti roku 2014
2016.....................2,6% nárust oproti 2 čtvrtletí 2015

Je nutné si uvědomit, že snížení procenta růstu neznamená snížení výkonnosti ekonomiky. Procento se přičítá vždy k naposledy dosaženému výkonu HDP. Z tabulky je to zřejmé. Česká ekonomika je nyní ve vynikající ekonomické kondici.

Ten, co to cáluje
před 2 měsíci

Blbečku, všiml jsi si, že článek je o jiném? Když už nechápeš, že ekonomika klesá?

*antibuzna*
před 2 měsíci

Ale to se velice mýlíš, Trumbelko. :))

Reagoval jsem přesně na to, co je v článku, kdy PP se mýlí stejně jako ty. :))

cituji z článku:
"Takže: ekonomika Ruska a Maďarska se dramaticky mění, trajektorie z propadu narozdíl od nás (např.) je směrem k prosperitě a agentury to už musely přiznat."

Opakuji, ekonomika ČR stále zvedá výkon a už třetím rokem prosperuje, Trumbelko. :))

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...