Sobotko, (ČSSD) nedělejte ze sebe (a tím i z nás, Čechů) pitomce!

 

Protestoval jste snad u Obamy a Schapira, když Američan Kevin Dahlgren zabil čtyři Čechy a pak se je snažil upálit? Ne? Tak nač teď takové "rasistické" divadlo, když všichni potvrzují, že motivem vraždy v Británii nebyl Čech jako takový?

 

Sobotka Mayové po telefonu řekl, že česká vláda je znepokojena nárůstem nenávistných útoků ve Velké Británii. „Nevraživost a násilí jsou namířeny rovněž proti Čechům, kteří na ostrovech žijí a pracují. Bohužel jeden z těchto útoků dopadl tragicky smrtí českého občana,“ sdělil.

Obvod se vyznačuje velmi pestrým složením obyvatelstva - žádný národ zde není v nadpoloviční převaze. Rodilí Britové tvoří asi 31 procent obyvatelstva, nepatrně více je tam Bangladéšanů. Druhou největší národnostní menšinou jsou Somálci. Kriminalita je zde na britské poměry nadprůměrná, stále však nižší než v nedalekém londýnském City. Zdroj

 

Brexit neznamená, že začneme provokovat britské občany. Na druhou stranu je tak těžké nelhat a neříct na rovinu, že tam východoevropané v čele s Poláky a Ukrajinci dělají bordel a bývalý sudí ministr Chovanec si hraje politické hrátky na webové špiony na internetu, vyhlašuje války údajným protizápadním živlům, aniž by se zajímal, co se děje v terénu?

Sobotko, a nejen to. Vážně musíte lézt do povlíkaček Izraelců, když tam letí někdo z USA? Co tak úžasného udělal Peres pro Českou republiku? Není ten obrat a šoupání nohama jenom proto, že tam letí Obama a potřebuje stafáž a klaku? To nestačí Zaorálek?

Prezident Zeman a exprezident Klaus takoví sralbotkové nikdy nebyli, nikomu do slipů či povlíkaček nelezli a naše vlast na ně může být hrdá, narozdíl od premiéra Sobotky. Jak se takový člověk mohl stát premiérem, je úplnou záhadou.

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
gogo
před měsícem

Aeronet se s Opusem nesral a dostal za svoje trolleni ban:

Administrátor
Opus dostal ode mně banán. Nebudu tolerovat, aby někdo roznášel o našem serveru na jiných webech pomluvy, že jsme žumpa a současně se dožadoval toho, abychom mu tady umožnili volně komentovat. Na AE News může každý psát, co chce. Já ale jako admin můžu zabanovat, koho budu chtít. VK mi do toho ani nesmí mluvit, taková je dohoda naší spolupráce. Tento projekt tvoří skupina dobrovolníků a jestli to někoho neuráží, tak mně ano, abych tady četl o tom, že jsme žumpa. Nikdo nikoho nenutí číst AE News a nikdo z nás nepíše na našem serveru o tom, že nějaký jiný XYZ alter-server je žumpa. AE News respektuje ostatní servery alternativy a nikdy proti nikomu neútočíme. My si hledíme svého a netrolujeme na cizích serverech. Pokud je názor vyjádřen slušně a není v něm cítit trolling proti našemu serveru, komentář nikdy nesmažu, i když je kritický. Ale číst tady o tom, že jsme žumpa a hned za tím, že Bohouš Sobotka je lumen a jeho vláda nej a bojuje proti migraci (asi Opusovi nedošlo, že ta samá vláda vyčlenila 0.5 miliardy na první dva roky na integraci arabášů do ČR), tak to opravdu tady trpět nebudu. Opus může jít na mainstream a tam plivat na alternativu a psát o žumpách a vychvalovat Sobotku s plzeňským „turboprávníkem“ Chovancem, tam to určitě ocení, tady takové provokatéry tolerovat nebudu.

n
před měsícem

Co na to plešou...to je na demisi...http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/8888-...

n
před měsícem

Po novém roce začíná řádit finanční komando....první oběti...http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

n
před měsícem

Stačí se podívat kam mizí peníze z rozpočtu současné vládní koalice ...to bude v liháčí dusno...http://www.parlamentnilisty.cz/arena/roz... škromachu tvůj duce to tak nenechá...

*antibuzna*
před měsícem
n
před měsícem

Tak prý chovatele králíku, slepic... budou mít EET a nebo to bude jak za zločince Klémy a karbaníka v 50 letech kdy se odváděl tzv. kontigent...a já jako malý kluk musel chytat slepice kruty atd. a schovávat je do lesa v koších...když chodily kontroly a počítaly kdo co má včetně myší....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

*antibuzna*
před měsícem

Váš komentář je názorná ukázka toho, jak totálně postrádáte schopnost čemukoliv porozumět.

EET přeci nehlídá kolik máte kravek nebo slepic, takže vůbec nemusí nikdo nic chodit schovávat někde do košů. :))

Pokud má člověk někde dvě kravky a prodává pár litrů mléka na trhu, tak ani nespadne do kategorie plátců DPH.

Nicméně, dnes je situace taková, že na farmářských trzích prodává většina prodejců v daleko větším měřítku a kdyby poctivě nahlásili, kolik toho prodají, tak by do kategorie plátců DPH spadali. Takto akorát okrádají stát, protože neplatí DPH a neplatí daň ze zisku, a potažmo okrádají nás všechny, protože potom chybí peníze v rozpočtu.

Proto žádné vyjímky a zvláště ne pro prodejce na farmářských trzích, Tak se totiž podvádí nejvíce.

Spousta podnikatelů se už nemůže dočkat EET, protože nebudou znevýhodněni před těmi, co teď podnikají nepoctivě a jsou ve výhodě před těmi co podnikají poctivě.

výjimky filologu
před měsícem

bacha na to

Vostok
před měsícem

Jo jo Pleška je schopnej bolsevika trumfnout a v nekterych oblastech se mi to uz podarilo. Pro me porad dost neuveritelny jak rychle to zvladnul. Fakt sikula idiotskej. Mimo jine Deutsche Bank je pred krachem, takze dost mozna uvidime Pleskovy zazraky v ekonomicke oblasti na vlastni oci a kuzi uz velmi brzo

n
před měsícem

A prý má plešou a lihový dům zde bankovní konto....https://www.db.com/czechrepublic/cz/cont...

Vostok
před měsícem

Možná jedno z mnoha ja jsem zas někde zaslech ze pečou s Fiobankou /přes pivního sluhu -dienstbiera/... no však uvidíme, třeba zaspej vybrat prachy z DB a budou muset nakonec vykešovat pana Altnera a Pleska to neustoji...

*antibuzna*
před měsícem

"Sobotko, a nejen to. Vážně musíte lézt do povlíkaček Izraelců, když tam letí někdo z USA? Co tak úžasného udělal Peres pro Českou republiku? Není ten obrat a šoupání nohama jenom proto, že tam letí Obama a potřebuje stafáž a klaku? To nestačí Zaorálek?"

Dnešní OVM velmi názorně ukázaly, jak tady PP vytváří zcela umělé kauzy s cílem účelově špinit Sobotku!

PP kritizuje Sobotku, že letěl na pohřeb Perese a tuto kritiku považuji zcela za úlet, když PP ani neví, Praha je považována za židovské duchovní centrum Evropy.

A naopak Moravec na to šel z druhé strany, kdy kritizoval Zaorálka, že když tam jel Sobotka místo Zemana, že je to nedostatečné, což je vyrábění kauzy z druhé strany extrému.

PP si může s Moravcem podat ruku, oba stejná demagogie, jen na opačných pólech exkrementů. :))

n
před měsícem

V berlíně socanské gestapo zastřelilo muže co chtěl potrestat znásilnění své dcery čmoudem....a co u nás...už teď je praha plná těchto lidí viz staromák štěrboholy atd... https://www.thelocal.de/20160928/police-...

Vostok
před měsícem

A tahle trojka to završuje : Donald Tusk polskej trojskej kun washingtonskych elit, alkoholik co už vidí bílé myšky Juncker a vyučenej prodavač knih Schultz. Mimo jiné - pokud se nemýlím - K.Henlein měl stejnou kvalifikaci...
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Sho...

Vostok
před měsícem

Lžou nám ráno lžou nám v poledne lžou nám večer a tohle budou důsledky i u nás pokud to nezastavime

n
před měsícem

Dva kovaní socani proti kalouskovi...to se v té televizi tak prášilo, že je nebylo vidět....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

*antibuzna*
před měsícem

Velmi kvalitní Partie. Vymáchali Kalouskovi hubu v těch jeho lžích a potom s ním svorně vytřeli studio. :))

n
před měsícem

Populista z bruselským slovníkem v akci.....už se těší jak po krajských volbách uteče do bruselu a místo něj nastoupí další roh nefachčenko z ostroje tropau....https://www.novinky.cz/domaci/416254-sob...

Vostok
před měsícem

A na druhý fotce ze shora má idiotská pleška už i typicky brežněvovský obočí...

*antibuzna*
před měsícem

Oprav si tu zásadní gramatickou chybu, správně je "s bruselským slovníkem" (sedmý pád, s kým s čím)

Někteří lidé jsou tady hákliví i na překlepy a co potom teprve tak zásadní hrubka. :)) s a z je od sebe dost daleko na klávesnici, to nesvedeš na překlep. :))

Jinak, vůbec nerozumím, proč by Sobotka měl být populista? ČSSD plní přes 80% volebního programu a je nejdůvěryhodnější stranou v parlamentu.

Populista je takový Okamura, který lidem lže, vědomě a populisticky, že například ČSSD prý nechtěla přidat důchodcům. Nebo, že Sobotka prosazuje bruselské kvóty.

Normální člověk ví, že jsou to nesmysly, ale Okamura spoléhá na to, že většina lidí si data neověřuje a proto Okamura si myslí, že tímto postupem nasbírá volební hlasy. To je čirý populismus.

Naproti tomu, proti ČSSD se vede až kriminální neobjektivní kampaň s cílem poškodit ČSSD a Sobotku a přesto má tato strana a tento politik stále velmi výrazné preference.

n
před měsícem

To se nám to rozdává.....http://pravyprostor.cz/ceska-republika-j...

*antibuzna*
před měsícem

To se nám to klame čtenáře, co?

V tom výpisu účtu nejsou žádné údaje, že jsou ty miliardy od státu a navíc tam nic není o nějakém období 5 let.

Prostě opět nějaký populistický fake. :))

n
před měsícem

Takže sralbotka s odchovancem lžou...v česku není 2000 čmoudu , ale 40 000 a každý z nich pobírá 21000 kč...proto to eet...co na to naší občané, důchodci atd...

Andula
před měsícem

To musí být pravda Praha se pomalu, ale jistě mění na Ugandu

n
před měsícem

Tak v izraeli jsou jenom zkrachovalé existence světové politiky ...Bombama,,Muslim merkell,,,Sralbotka...atd...Na rhodosu Ti co se ve světě děje např. Zeman...

n
před měsícem

https://assets.bwbx.io/images/users/iqjWHBFdfxIU/ilapigAdX6RQ/v2/-1x-1.png v pondělí.....bude něco...

*antibuzna*
před měsícem

Evidentně mé příspěvky šly k jádru věci, takzvaně na dřeň.

Výsledkem je spousta urážek, to se aktivovaly obrany ega zdejších blábolistů.

Ale ani jeden relevantní argument. :))

Dokonce byl jeden pokus o falešnou antibuznu a jeden rozumný příspěvek od pepana byl ihned forwardován, že se určitě jedná o antibuznu. :))

n
před měsícem

Někdo tady včera propagoval tepláky...a oranžoví mají opět problém v olmiku...http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

n
před měsícem

Sobotkovi poskoci na příkaz bláznů z eu budou regulovat domácí práce....http://www.hlavnespravy.sk/europska-unia... a prý se připravuje i zákon kdy se budete dívat na brusell tv ,kdy bude šoustat, jíst, spát atd...

Vostok
před měsícem

a následně bude ještě uzakonena pěti minutovém nenávisti a pak to bude ideální 1984 a Sralbotka s Buresem si to rozdaj o funkci Velkého Bratra

*antibuzna*
před 2 měsíci

Ale není to žádná záhada, že se Sobotka stal premiérem.

Prostě a jednoduše, má pro tuto funkci nejlepší kvalifikaci a také nejlepší reference. A samozřejmě voliči mu dali mandát.

Již v letech 2003-2006, kdy byl Sobotka ministrem financí, měla ČR díky Sobotkvi velmi silný růst HDP přes 6% ročně.

To jsem zvědav na co to PP zase svede, když tenkrát ČNB neintervenovala a saldo bylo až do roku 2004 záporné a přesto ekonomika rostla. :))

Poté, co to po volbách v roce 2006 nejprve Topolánek (důvěra až na druhý pokus) a potom Kalousek co by ministr financí to nezvládal a ČR byla stále v propadu HDP (přitom export vykazoval neustále růst), tak už voliči pochopili, že udělali s Kalouskem chybu a rozhodli se dát opět šanci Sobotkovi a jak je vidět, tak je to velmi dobrá volba a Sobotka je nezklamal.

Ekonomika ČR opět vzkvétá a nezaměstnanost poklesla o 40%.

Pokud PP nechápe, že v GB zabili zcela nevinnéhé a slušného člověka, který nikoho neprovokoval, tak už zřejmě PP-emu není pomoci.

A neznalost faktu, že ČR měla historicky dobré vztahy s Izraelem ukazuje na úplnou katastrofu v nedostatku vzdělání, škoda komentovat. :))

Pane Opusi, nepopletl jste to?
před měsícem

"Ekonomika ČR opět vzkvétá a nezaměstnanost poklesla o 40%." Na matiku jsem byl vždyck ´blbej´, ale nejedná se o "procentní body"?
Nechce si Váš nick změnit? Nepřipadá Vám poněkud eklhaft?

*antibuzna*
před měsícem

Problém je ve vás.

Znak % znamená procentní body neboli procenta.

Jestliže v lednu 2014 bylo na pracáku 630 000 a nyní je jich tam 380 000, tak si to spočítejme:

380 000 / 6 300 = 60,3

Takže pokles o 40%.

Kdybyste méně trollil a více počítal, tak by vám to bylo hned jasné.

PS: PP opuse zablokoval

antiopus
před měsícem

Chápete smysl textu?

"Pokud PP nechápe, že v GB zabili zcela nevinnéhé a slušného člověka, který nikoho neprovokoval, tak už zřejmě PP-emu není pomoci."

Můžete mi vysvětit, jak tato vaše věta souvisí s článkem? Článek hovoří o tom, že Čecha nezabili proto, že byl Čech, tak není důvod, aby kvůli tomu Sobotka někam volal a spojoval to s brexitem. To jste vážně tak strašně hloupej, nebo jen schválně trollíte?

*antibuzna*
před měsícem

Souvisí s článkem zcela jednoznačně.

Jasně je v článku napsáno toto:

"Sobotka Mayové po telefonu řekl, že česká vláda je znepokojena nárůstem nenávistných útoků ve Velké Británii. „Nevraživost a násilí jsou namířeny rovněž proti Čechům, kteří na ostrovech žijí a pracují. Bohužel jeden z těchto útoků dopadl tragicky smrtí českého občana,“ sdělil.

Takže jak vyplývá z textu, zabití Čecha není ojedinělý případ násilí a těch nenávistných útoků po Brexitu v GB přibývá, jak proti Polákům, tak proti Čechům a ostatním cizimcům.

Vyjde mi pak zcela logické, že premiér Sobotka na tuto situaci reaguje.

Bylo by naopak velmi hloupé, kdyby případ Dahlgrena nafukoval do nějakých xenofobních postojů, to by ho Shapiro právem vypoklonkoval.

To je přesně ukázka toho, jak PP manipuluje s dějovou podstatou a vymýšlí si své vlastní knstrukce, jen aby mohl účelově špinit Bohuslava Sobotku.

Takže PP zcela jednoznačně ignoruje podstatu věci a snaží se nám podsunout, že Čecha nezabuli proto, že byl Čech.

My nevíme jednoznačně, proč ho zabili. Ale víme, že xenofobního násilí v GB přibývá proti všem cizincům.

Tento článek mi dává ještě větší smysl, když vím, že PP vyjadřuje xenofobní postoje ke všem Ukrajincům.

Evidentně máte problém s chápáním běžného textu a takříkajíc, čtením mezi řádky.

Jen tady trolíte a odvádíte pozornost od podstaty.

Rypák z Rypákova
před měsícem

On za to nemůže. Jeho mantra je Bóža a na tu se nesahá. Že nám dělá ostudu? Zamilovaní chyby nehledají.

Vostok
před měsícem

Hele a nebude ten opus allias buzerujici antibuzna allias pepan...atd cikán teda pardon rom. Voní cikáni teda pardon romové ovládaj česká slova ale nepochopej více než 2 věty. Tak jestli von to nebude bolševikem polovzdělanej teda pardon rom. Ale prej zase umí dobře rusky, takže to bude třeba ruskej nebo ukrajinskej bolševikem polovzdělanej cikán, kerej se usadil v Čechách a po nocích sní o sexu se Sobotkou...

Ten, co to cáluje
před měsícem

Neni, už několikrát se přiznal, že má blízko k Ukrajině a Rusku, zná perfektně ruštinu. Pouze čeština mu nesedla, nepochopí smysl.

Vostok
před měsícem

Ok souhlas - mě jenom zaráží, že /ani za tu dobu, co je na pařátu - ať jako opus nebo buzna/ se v češtině nezlepšuje. Myslím si, že kdyby to byl Rus nebo Ukrajinec, tj. Slovan, tak by u něj k nějakému zlepšení došlo. Přeci jen slovanské jazyky jsou si dost podobné. Jo určitě souhlas, že bude z prostoru bývalého Sojuzu a proto mluví rusky. Ale podle mě to není Slovan. Takže mě napadl Cikán/Rom, může to být Krymskej Tatar, Moldavan tam ze zdola... no uvidíme on se provalí...

Vostok
před měsícem

Jak dokazuje antibuzna, tak trollení a deficit inteligence na úrovni idiotismu jsou spojené nádoby.

antibuzna
před 2 měsíci

ty si tedy buzerant

Pepan
před měsícem

No tak do tebe má hóóóóódně daleko, ty tzv antibuzno ten nick sis dal aby si zmátl lidi, bohužel máš smůlu někteří dokáží i tzv číst mezi řádky.

Vostok
před měsícem

Pepane allias antibuzno česky se píše prostě "číst mezi řádky". Není třeba vkládat slovo takzvaně, je to vyznamově nadbytečné a ruší to normální výstavbu věty. A jen naokraj zkrátka pro takzvaně je "tkzv" a ne "tzv".

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...