Budou volit v USA vraha, nebo obhroublého chlapa?


Kdo vlastně žádá v čele demokratické země vraha, nebo zženštilého, bezpohlavního trans-homosexuála? A Trump evidentně není ani jeden z nich.



Přece není normální, aby si velmoc, kterou stále ještě USA jsou, mohla dovolit tyto alternativy - extrémy. Nehledě k tomu, že mnohé z žen jsou v zákulisí více zvrácené než muži, zatímco navenek jsou v hávu nadýchaných obláčků růžového sametu.



Celé vyjádření najdete na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Budou volit v USA vraha, nebo obhroublého chlapa?

.

.

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Lomocvák
před 18 dny

Joe Biden ministrem zahraničí... Hillary zvažuje, že ministrem zahraničí bude viceprezident Joe Biden, pokud v listopadu vyhraje volby.

Bidenův syn Hunter Biden se podílí na korupci na Ukrajině, kde sedí v představenstvu ukrajinské plynařské a ropné společnosti Burisma Holdings. Vlastník Burismy je neznámý, asi kleptooligarcha Kolomojskij. http://burisma.com/en/board-of-directors

Lomcovák
před 19 dny

Ví, jak Doug Band získával charitativní i osobní příjmy pro rodinu Clintonových!

Včerejší The Washington Post píší:

Inside ‘Bill Clinton Inc.’: Hacked memo reveals intersection of charity and personal income

"Band wrote that Teneo partners had raised in excess of $8 million for the foundation and $3 million in paid speaking fees for Bill Clinton. He said he had secured contracts for the former president that would pay out $66 million over the subsequent nine years if the deals remained in place.

For instance, Band wrote that Kelly arranged for the former president to meet the chief executive of Coca-Cola in January 2009 at the Clintons’ home in Washington. In all, according to Band’s memo, Coke had contributed $4.33 million to the foundation between 2004 and 2010.

A Coca-Cola spokesman said the company had supported the Clinton Foundation because it believed “in the great work that can be done when businesses, civil society and governments come together to solve problems.” He said Teneo had been hired to provide “business and communications” consulting."

Více na:
https://www.washingtonpost.com/politics/...

In this 2011 memo, found in hacked emails and released Wednesday by the anti-secrecy group Wikileaks, longtime Bill Clinton aide Douglas Band describes how his consulting company, Teneo Holdings, had worked to raise money for Bill Clinton's interests. In so doing, he provides an insider's road map to the overlapping world of corporate supporters of the Clinton's charitable and private work.

Více na:
http://apps.washingtonpost.com/g/documen...

Lomcovák
před 19 dny

Co ví Eric Braveman o Clinton Foundation?

Jeho poslední zpráva na twitteru je z 12. 10. 2016:
https://twitter.com/eric_braverman

Eric Braveman (41) je absolvent Yale a bývalý ředitel Clinton Foundation s platem $395,000 plus bonus. V lednu 2015, po roce a půl ve funkci (2013 - 2015), Braveman náhle z Nadace Clintonových odešel, ačkoli smlouvu měl až do roku 2017.

1. Bravemana najala Chelsea Clintonová, údajně znepokojená některými aspekty nadace, když zjistila, že nadace přijímá miliony od zahraničních miliardářů, očekávajících výhody od jejích rodičů.

2. Clintonův bývalý osobní asistent Doug Band s úsilím Chelsea Clintonové nesouhlasil a řekl Billovi, že Chelsea je "rozmazlený spratek" ("spoiled brat").

3. Doug Band dělal špinavou práci, doslova jako vymahač peněz (Racketeering) pro charitativní nadaci Clinton Foundation i zajišťoval osobní příjmy Clintonových z jejich přednášek.

P.S.: Informace, která v posledních dnech dnech koluje po internetu, že Braveman požádal o politický azyl v Rusku, není pravdivá.

NO 3WW!
před 20 dny

Fifth Harmony ve válečném Chicagu:

Fifth Harmony vydaly v září novou písničku "That's My Girl". Klip je velmi neobvyklý, natočený jako by za války v USA, režie klipu Hannah Lux Davis:

https://www.youtube.com/watch?v=sY3rIlrT...

Ruiny města připomínají zdevastované postapokalypické Chicago, podobné je také ve sci-fi filmu Divergence/Divergent (2014).
___________________________________________

Určité válečné zneklidnění tedy panuje i v popmusic.

Pak je překvapující, jak vysokou podporu voličů má v předvolebních průzkumech válečný zločinec Hillary Clintonová.

Lomcovák
před 22 dny

Parodie 3. prezidentské debaty: Tom Hanks (moderátor Chris), Alec Baldwin (DT) a Kate McKinnon (HC) v Saturday Night Live:

https://www.youtube.com/watch?v=-kjyltrK...

Moderátor: "Tonight is going to be a lot like the third Lord of the Rings movie. You don’t want to watch but, hey, you’ve come this far."

Clintonová: "In the first debate, I set the table. In the second debate, I fired up the grill. And tonight, I feast." (brousí nože)

Trump: "Chris, I’m going to start this debate in the quietest voice possible. In the past I have been big and loud, but tonight I am a sweet little baby Trump."

Moderátor: "That's good to hear. Our first question is for you, and it's about reproductive rights."

Trump: "They're ripping babies out of vaginas!"

Clintonová: "Listen, Chris, I'm glad you raised this topic because what two better people are there to talk about women's issues? Me, a woman who has had a child and has taken birth control, and him, a man who is a child and whose face is birth control."

Moderátor: "Let's talk the immigration."

Trump: "She wants open borders and that is crazy. People are just pouring into this country from Mexico. A lot of them are very bad hombres."

Clintonová: "Oh Bingo! Bingo! I’ve got bingo!" (drží kartu TRUMP BINGO) "I’ve been playing all year and I have ‘bad hombres,’ ‘rapists,’ ‘Miss Piggy,’ ‘they’re all living in hell,’ and if ‘she wasn’t my daughter.'"

Moderátor (ke Clintonové): "You’re never going to answer a question about your emails?"

Clintonová: "No, but it was very cute to watch you try."

Moderátor: "Now Mr. Trump, in the last week eleven women accused you of sexually assaulting them. Do you still deny those claims?"

Trump: "Chris, of course I do. I'm completely innocent. I've said this before and I will say this again. Nobody has more respect for women than I do."

Moderátor: "Allright, allright, allright, settle down, settle down, settle down entire planet, settle down."

Trump: "She can brag about her resume, but I'm the one who's got all the heavy hitters supporting me. I mean, I have got the cream of the crop: I've got Sarah Palin. I've got Chachi. Get this, I've even got the best Baldwin brother, Stephen Baldwin."

Clintonová: "Listen, America. Donald Trump cannot be president. He would be a disaster. A failure. A complete 'F.' And America, you deserve better than an 'F.' So, on Nov. 8, vote for me, and I promise I will be a stone-cold 'B.'"

Lomcovák
před 26 dny

Ministryně zahraničí v penzi Hillary Clintonová <hrod17@clintonemail.com> napsala 17. srpna 2014, 3:50 PM e-mailovou zprávu tehdejšímu poradci prezidenta Obamy Johnu Podestovi <john.podesta@gmail.com>, John Podesta je od dubna 2015 šéfem volební kampaně Hillary Clintonové.

Ve svém e-mailu Clintonová vyjevila osmibodový akční plán pro severní Afriku a Střední východ, ve kterém píše:

4 - ... "we need to use our diplomatic and more traditional intelligence assets to bring pressure on the governments of Qatar and Saudi Arabia, which are providing clandestine financial and logistic support to ISIL and other radical Sunni groups in the region."

6 - ... " At the same time, as Turkey moves toward a new, more serious Islamic reality, it will be important for them to realize that we are willing to take serious actions, which can be sustained to protect our national interests."

Zdroje:

E-mail Clintonová - Podesta
https://wikileaks.org/podesta-emails/ema...

n leaked emails, Clinton says Qatar was providing support to ISIS, October 13, 2016
http://dohanews.co/in-leaked-emails-clinton-says-qatar-was-providing-support-to-isis/

Doufám, že si Erdodog všimnul, že Clintonová chtěla, aby si Turci uvědomili, že USA jsou ochotné k akcím na ochranu svých zájmů.

A doufám, že si v Kataru všimli, jaká je Clintonová zrádcovská zmije a nakonec podporu tzv. Islámského státu svaluje na ně. Katarská vláda darovala Bill, Hillary & Chelsea Clinton Foundation v roce 2012 1 milion $.

http://www.businessinsider.com/hacked-em...

Lomcovák
před 26 dny

3. debata Clintonová – Trump s českým tlumočením ke shlédnutí ZDE:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10997...

Lomcovák
před 26 dny

Mě šokovalo, když moderátor řekl v 81 minut a 20 sekund vysílání, cituji: "Pane Trumpe, paní ministryně, omlouvám se, ale musíme se přesunout k našemu poslednímu segmentu a to je dluh. Náš státní dluh jako poměr našeho HDP je teď na 77 %, což je největší číslo od konce druhé světové války. Ale Komise pro federální rozpočet říká, že podle vašeho plánu, paní ministryně, by dluh vzrostl na 86 % HDP během příštích deseti let, podle vašeho plánu, pane Trumpe, by vzrostl na 105 % HDP za příštích deset let. Proč oba dva tento problém ignorujete? Pane Trumpe, vy první."

Podle statistik Federální rezervní banky v St. Louis (FRED) k 2. čtvrtletí 2016 dosáhl poměr celkového veřejného dluhu USA k HDP 105.05 % HDP!!!

(přesně Total Public Debt as Percent of Gross Domestic Product Q2 2016: 105.04870 % Updated: Sep 29, 2016).

Zdroj:
https://fred.stlouisfed.org/series/GFDEG...

Americkým divákům se v televizi prostě lže...

Škoda, že Trump je spíš takový praktický byznysmen a ne makroekonom, že Clintonové a moderátorovi nedokázal omlátit 20bilionový státní dluh (105.05 % HDP) pořádně o hlavu.

KROKODÝL
před 26 dny

Milý Petře,mám dojem,že celá šaráda v USA kolem volby presidenta je předem rozhodnuta.
Vyhraje ta odporná lesbická ochechule a zmije. Evropa se má na co těšit.Kdyby náhodou vyhrál Trump,Amerika má velkou tradici ve střílení vlastních presidentů,že ano?

Ten, co to cáluje
před 26 dny

Něco na tom je. Starsí vždy říkají, že mladým nerozumí. Ale dneska už opět nerozumí nikdo normální ničemu napříč generacema!

vostok
před 26 dny

Tak souhlas, pokud vyhraje Trump, tak možná budem sledovat remake ala "Lola běží o život" v hlavní roli....každý si dosadí sám...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...