Proč nenosí Sobotka s Hanákem a Babišem čepičku kašparů?

Že soutěž v nicnedělání , což je velká "facha" postoupila teprve do čtvrtfinále  a ten hlavní nábor vybrat ty, kteří umějí kvalitně nedělat nic jako třeba Jourová má také své limity?


Celé zde:

Proč nenosí Sobotka s Hanákem a Babišem čepičku kašparů?

 

.

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Holy
před měsícem

Protoze musi vsichni nosit JARMULKU!

n
před měsícem

Kdy na sralbotka řekne konečně s burešem pravdu....http://pravyprostor.cz/vyzva-proti-kh-ee...

gogo
před měsícem

Aeronet se s Opusem nesral a dostal za svoje trolleni ban:

Administrátor
Opus dostal ode mně banán. Nebudu tolerovat, aby někdo roznášel o našem serveru na jiných webech pomluvy, že jsme žumpa a současně se dožadoval toho, abychom mu tady umožnili volně komentovat. Na AE News může každý psát, co chce. Já ale jako admin můžu zabanovat, koho budu chtít. VK mi do toho ani nesmí mluvit, taková je dohoda naší spolupráce. Tento projekt tvoří skupina dobrovolníků a jestli to někoho neuráží, tak mně ano, abych tady četl o tom, že jsme žumpa. Nikdo nikoho nenutí číst AE News a nikdo z nás nepíše na našem serveru o tom, že nějaký jiný XYZ alter-server je žumpa. AE News respektuje ostatní servery alternativy a nikdy proti nikomu neútočíme. My si hledíme svého a netrolujeme na cizích serverech. Pokud je názor vyjádřen slušně a není v něm cítit trolling proti našemu serveru, komentář nikdy nesmažu, i když je kritický. Ale číst tady o tom, že jsme žumpa a hned za tím, že Bohouš Sobotka je lumen a jeho vláda nej a bojuje proti migraci (asi Opusovi nedošlo, že ta samá vláda vyčlenila 0.5 miliardy na první dva roky na integraci arabášů do ČR), tak to opravdu tady trpět nebudu. Opus může jít na mainstream a tam plivat na alternativu a psát o žumpách a vychvalovat Sobotku s plzeňským „turboprávníkem“ Chovancem, tam to určitě ocení, tady takové provokatéry tolerovat nebudu.

n
před měsícem
Pepan
před měsícem

No proč, vždyť by to byli zbytečně vyhozené peníze, přece celý národ ví jací jsou to kašpaři i bez těchto výsostných znaků.

vostok
před měsícem

Fakt dobrej pocit bejt rukojmím těchhle hajzlů http://protiproud.parlamentnilisty.cz/po...

n
před měsícem

Tak na presidentskou kancelář nastupuje exekutor..100 000kč ...a na socany co dluží altnerovi 300 000 000 kč nikdo ...socanská spravedlnost v česku...

n
před měsícem

To jsou hejtmani...jihomoravský...lhář,,,severomoravský..gambler...jihočeský...lhář...pardubický a olomoucký v práci policie...bývalý středočeský ....odsouzený na 8 let...současný ...nechtějí ho pustit do prahy....atd...prostě elita...od té doby co je držel budozer jyrka paroubek pod krkem tak jde ze stranou z kopce...

*antibuzna*
před měsícem

Rozumní lidé volí jedině Sobotku a ČSSD. Jelikož Sobotka a ČSSD jako jediná politická strana zastává aktivní postoj proti přerozdělovacím kvótám.

Tento nesmlouvavý postoj má již své jasné výsledky, kdy EU zcela jednoznačně přehodnocuje priority a ustupuje se od přerozdělovacích kvót.

Chovancovo ministerstvo zavedlo přísné a nesmlouvavé bezpečnostní kontroly všech uprchlíků, kteří se dostali na území ČR. Výsledkem tohoto nekompromisního přístupu je prakticky zanedbatelné množství uprchíků na území ČR a současně se udržel vysoký standard bezpečí pro všechny občany ČR a tak tomu bude i nadále.

sasaprca@email .cz
před měsícem

ty buzno

n
před měsícem

Za 7 měsíců být právníkem a opsat bakalářskou práci.. pod cenou koupit byt.....pa Vás podrazí policejní president....tak to je na demisi...http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=17207...

Ježek
před měsícem

U socanů normální stav,nehledě na to,že ani nerespektují právoplatný rozsudek soudu,co ty na to,ty buzíku od lesklé pleši????

vostok
před měsícem

Kurnik chlapi, pečte na buzeranta antibuznu. Burcujte svoje okolí ať volej teď 7/8 proti Pleši. Fakt mám za to, že jsou to jedny z posledních voleb před tím, než spadne klec s vetřelcema

*antibuzna*
před měsícem

Měsíční pokladní plnění státního rozpočtu roce 2016

.................Příjmy...Výdaje...Saldo

Červenec...762,42...686,79...+75,63
Srpen........859,32...778,14...+81,19
Září...........965,21...882,94...+82,27

http://www.mfcr.cz/cs/verejny-sektor/sta...

A takto hospodařil Kalousek v roce 2013 :((

Září.............806,42.......844,66...-38,24
Prosinec...1 091,86... 1 173,13... -81,26

n
před měsícem

Vymývači mozků...v akci přes státní rozpočet...podporuje zadolárek...http://www.amo.cz/lide/

*antibuzna*
před měsícem

Tak nám PP zase zachřestil rolničkou, dalo by se parafrázovat. :))

Zásadní problém PP-ho je v tom, že absolutně nerozumí makroekonomice a navíc si neustále vypomáhá nepravdivou premisou.

Opět se nám pouští do rozborů ČNB, jak už to dělal v různých článcích v minulosti, kdy tvrdil, že přínos devalvace je zcela záporný a jen okrádá občany na dražších dovolených apod.

Nyní Hanák jasně prokazuje, že přínos devalvace je přes 400 miliard na tržbách, devalvace pomohla zaměstnanosti a rozjezdu ekonomiky v ČR.

Takže vidíme, že přínos devalvace je pro ekonomiku jednoznačně plusový.

I kdyby po ukončení intervencí klesl kurz EUR kamokoliv, tak to nijak neohrozí ekonomiku ČR. Navíc já jsem přesvědčen, že nikam dramaticky nepoklesne. Už teď pozorují, že ceny na trhu rostou a cena za ropu se také tlačí nahoru.

Ceny v EUR na zahraničních trzích se nezmění, smlouvy na export jsou v drtivé většině případů uzavírané v EUR. Právě díky velkým zásobách deviz v ČNB toto není problém.

A naopak, vzhledem k tomu, že velmi narostl také import, tak by výdaje za import poklesly, jelikož by firmy nakupovay levnější EUR a tudíž konkurence schopnost není nijak ohrožena.

Jediný pokles by zaznamenalo saldo, což je však jen zanedbatelné, jelikož výkon ekonomiky už toto dávno vykompenzoval. A saldo není nic jiného než údaj o výkonu ekonomiky.

Jediný kdo tady nosí čepičku kašparů je jak vidno PP :))

vostok
před měsícem

Fakticky Killary. http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/8887-hill...
A co nato Pleška na byt nakrad,Pivní sluha překládáme Dienstbier a nomen omen Marksová? No přece NATO!!!

Ten, co to cáluje
před měsícem

Nechte opuseantibuznu tady, ať nás neobtěžuje!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...