Rusko jak bájný Fénix zvedá se z popela a USA ve smrtelné křeči


V tichosti prochází další a další nepolitická posouzení Ruska, kdežto politicky se Rusko hroutí, útočí, zabíjí, "heckeruje" a údajně podvádí celý svět.


Zatímco každý prohřešek Ruska okamžitě oběhne celý mainstream rychlostí blesku několikanásobně, každý úspěch se zoufale tají. Ta "svoboda" informací je úžasná. A pak se údajně mainstream diví, že nahrazujeme pseudoinformace fakty, které velké mediální domy tají.

Celé na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Rusko jak bájný Fénix zvedá se z popela a USA ve smrtelné křeči

.

.

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Lomcovák
před 27 dny

Šéfka FEDu Yellenová volá spolu s Hamletem: "The time is out of joint: O cursed spite, That ever I was born to set it right!" ("Vymknuta z kloubů doba šílí: že jsem se zrodil, abych napravil ji!")

A my budeme zírat.

vostok
před 27 dny

Tam už není snad ani na co sbírat. Snad jen kdyby to tam vyhrála Killary, pak bychom chvíli zírali a pak konec...

Lomcovák
před 28 dny

Akcie nemůžou klesnout, protože centrální banky je nakupují napříč trhem, to už je dnes součást monetární politiky. :-PPP

Oficiálně aby centrální banky splnily inflační cíl, aby nedržely jen dluhopisy, ale jde jim o to, aby akcie neklesly.

Konkrétně třeba japonská centrální banka Bank of Japan (BoJ) nakupuje akcie ETF fondů (to je druh podílových fondů) a ty nakupují zase ty akcie, protože mají nějaká pravidla, že BoJ nesmí mít přímo majetkové podíly v podnicích, že, ale FED se s tím nemaže, ti to valí přímo, nebo Norský státní ropný fond, který obyvatelům Norska střádá peníze na důchod, nebo dokonce ČNB nakupuje nějaké zahraniční akcie, tipnu si, že akcie Deutsche Bank. :-D Myslím, že Bank of Japan má poměr držených akcií ku dluhopisům asi 1 : 10.

Když si všimnete, jak se od finanční krize 2008 strašně nafoukla bilance FEDu nebo BoJ, zejména to nafukování akcelerovalo v posledních letech. U BoJ představovala celková aktiva BoJ vůči HDP v roce 2009 asi 20 % HDP, v roce 2012 asi 30 % a teď už to je přes 90 % japonského HDP.

A teď si představte, pane Pokorný, že zvednete úroky o 2 %, jak zamýšlí Yellenová. Tak to Vám hned naskočí deficit státního rozpočtu taky ve výši 2 % HDP nebo co?

*antibuzna*
před 27 dny

S tou ČNB si tipujete velmi špatně.

Nedávno přímo o tomto hovořil Rusnok, že ČNB nemá ani jednu akcii Deutsche Bank.

Problémy Deutsche Bank se nijak nedotknou české ekonomiky.

Dokud bude na trhu chybět likvidita, tak ECB je schopna se o ni postarat, dokud se neobjeví žádaná výše inflace.

V české ekonomice už se již mírná inflace začíná projevovat, protože firmy narážejí na nedostatek pracovníků, ale poptávka roste.

Ani bych se nedivil, kdyby EUR skočilo na 28,-Kč i bez intervencí.

Většina rádoby ekonomů na elternativách neustále řešila a řeší, že nejhorší je úrok. Ale teď, když ECB zavedla technicky nulový úrok, tak altrenativci zalezli někam do hrobů a mlčí. A to je dobře. :))

Lomcovák
před 28 dny

Američani jsou v klidu, v předrevolučním roce 1788 šla na úhradu úroků polovina francouzského státního rozpočtu. ;-)

lad
před 28 dny

P.C.Roberts: Opravdovou humanitární krizí není Aleppo
Írán/Sýrie/Blízký východ, Média a mediální manipulace, Války a terorismus

Proč nám denodenně buší do očí i uší výraz „humanitární krize“ jen ve spojení s Aleppem a nikoliv s jakýmikoli jinými místy v Sýrii, kde ďábel, ovládající Washington, pustil z řetězu žoldáky Islámského státu (IS), masakrující syrský lid? Proč jediné slovo nepadne o humanitární krizi v Jemenu, kde Washingtonem vedení saudští Arabové zabíjejí jemenské ženy a děti? Proč neslyšíme nic o humanitární krizi v Libyi, kterou Washington rozbombardoval do sutě a zanechal ji v chaosu? Proč neslyšíme o humanitární krizi v Iráku, která trvá už 13 let? A též nic o humanitární krizi v Afghánistánu, trvající už dokonce 15 let? A proč tedy slyšíme jen o humanitární krizi v Aleppu?

Odpověď je nasnadě: Krize v Aleppu je krizí, charakterizovanou porážkou, kterou zde syrská armáda a ruské letectvo hrozí Washingtonem podporovaným žoldákům IS. A Obamův režim a západní presstitutky se svým křikem o Aleppu snaží džihádisty před touto porážkou zachránit tím, že ji balí do ambaláže „humanitární krize“

To pokrytectví je pro Washington už tak zaběhnuté, že už je za pokrytectví nikdo ani moc nepovažuje. Jsme uprostřed prezidentské kampaně a nikdo se během ní ještě nezeptal, proč jsou USA tak skálopevně rozhodnuty svrhnout demokraticky zvolenou syrskou vládu, kterou syrský lid podporuje? Nikdo se nezeptal, z jakého důvodu je blázen v Bílém domě zmocněn svrhnout syrského prezidenta tím, že ozbrojuje džihádisty a poté je coby“umírněné rebely“ vysílá na syrské území, aby zde Syřany vraždili?

Ne, nikdo tyhle otázky neklade. A víte proč? Protože by na ně nikdo neodpověděl. A kdo by kladl otázky, na které se neodpovídá?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...