Zkusme najít souvislosti: Svijanské pivo, 150 miliónů, cukrovinky, Rittig a Janoušek, Vojenské zpravodajství a TOI TOI? Nápověda je v klipu.

Poslední výroky poručíka Duba alias návladního Ištvana jakoby splývaly v jedno - rozdílu v nich  není! Zdá se, že tato záhadná postavička z rodu Ištvanů naprosto nic nechápe. Nebo chápe až moc...

 

Vážený expremiére Nečasi, nesuďte tak příkře.

Vím, že Ištvan s Bajgrem byl hnus všech hnusů. Přesto Vás žádám, ne, přesto Vás prosím, abyste se nyní neunáhloval. Proč?

 Čtyři muži, které policie obvinila ze sobotního napadení dvou mužů v Duchcově, jsou ve vězení. Jeden si od pondělka odpykává trest, ostatní tři jsou ode dneška ve vazbě. 

 

Pokud má být v čele Ústavního soudu podvodník, bylo by to katastrofou. Nebo by to spíše dokládalo to, do jakého stavu se dostala Česká republika a jak byla pučem sražena vláda.

Ne, hluboce se mýlíte, pane Ištvane. Toto skutečně není žádná videohra ani kasino. To je nepředvídatelnost zákona na politickou objednávku veřejných průzkumů!

 

 

Ne, to není fantasmagorie, ani nadpis na přitáhnutí čtenářů. Ptám se na tyto nejvyšší ústavní činitele naprosto důvodně a vážně:

Všechna čest Lidovým novinám, že poslední dobou dávají prostor těm, co se nebojí jasně psát bez zákulisních podrazů. Jakoby se poslední dobou odstřihávala pupeční šňůra od Mf Dnes a různých Kmentů....

 

A Sobotku i s ČSSD zaříznul prezident Zeman. Takto by se dalo zjednodušeně  popsat v hantýrce neuvěřitelné politické zvěrstvo, které se událo v posledních dnech. Kdo ale kryje záda špinavé Ištvanově hře?

 

Zanechte s prvním nadýchnutím rasistické výkřiky a osočování. Cikánský problém je už velmi dobře popsán. Ale kdo brání poctivému řešení v cikánské otázce?

 

Vrchní rada štamgastů rozhodla: do naší putyky už Miloše Zemana a Rusnoka nikdy nepustíme.

 

A je to znát. Lze se divit rozsudku, když v jeho čele je opět napravený soudruh Rychetský a  prověrky v senátu po vzoru padesátých let vede Gajdůšková, Štěch a Dientsbier?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...