Ústavní soud projednává 26856485622697521846 žalobu a připravuje se 26856485622697521847 žaloba na kliky, záchodové mísy, prkénka na wc, na ušpiněné boty a další nespecifikované protiústavní činy.

Tak je to opět tady a ještě nemáme prezidenta v čele. Tentokrát z obráceného gardu.

Dokument aspirující na Oscara je tvrdou obžalobou izraelské politiky, zejména trvající okupace západního břehu a rozšiřování židovských osad na tomto území

Kdyby v tom byla jen hravost, vtip a nadhled (a asi tak to myslela Česká televize, když záznam odvysílala bez komentáře jako veselou tečku za pořadem 168 hodin), bylo by to v pořádku.

Koník, brouk a čmelák, banda veliká,

přidejme k nim cvrčka, a je muzika.

Setkání s Rogerem Kimballem na dálku, resp. s jeho měsíčníkem The New Criterion, které se událo někdy před dvěma lety, bylo pro mne zjevením (a nechápal jsem, jak jsem mohl tento časopis, vycházející už od roku 1982, objevit až tak pozdě). Neméně jsem se těšil ze setkání osobního, ke kterému došlo, když mne uváděl jako řečníka na konferenci tohoto časopisu v září 2011 v New Yorku, v krásném, skoro anglickém klubu na 5. avenue u Central Parku.

V sobotních Lidových novinách v příloze "Orientace" jsou dvě strany, kvůli nimž  bych doporučoval si noviny koupit nebo půjčit a tyto delší texty pozorně přečíst.

O amnestii prezidenta Klause toho bylo napsáno tolik, že už nemá cenu dál rozvíjet stále stejné teorie. Jedno je jisté, několika poctivým soudcům a státním zástupcům přidělala hodně práce a sebrala lukrativní džob mnoha advokátům a kteří teď tvrdě bojují za vracení.

Velice, velice ostře jsem se vyjádřil  na Neviditelném psu a jinde, kdy podpásový (rádoby objev) je veden zdánlivě dobrým úmyslem protiúderu za knížete Schwanzenbergra o jeho předcích. Pokud se nezačne číst chronologicky a fakticky, nemá význam.

Přes fantastický vývoz do zemí vně unie naše nezaměstnanost stoupla až na 8% z prosincové 7,4%.

Je to skutečný sociálmagorismus?  Pane Bublane, jak jste daleko s žalobou na vlastizradu Václava Klause?

Výzva k vedení ODS – otevřený dopis bývalého voliče zaslaný dne 31 ledna 2013

Rok 2008: pravicová vláda je nekompetentní. Jsou to banditi, kteří okrádají Českou republiku, zní z ČSSD. A v čele stojí odborová organizace a  Jan Veleba..

Barcelona 16.3.2002: summit unie - do roku 2010 musí být plná zaměstnanost

Mimo jiné se zúčastnili: José Maria Aznar, Jacques Chirac, Gerhard Schröder, za ČR Miloš Zeman, Jan Kavan a další premiéři a ministři zahraničí

Předseda vlády a ODS pro Mf Dnes vysvětluje "Kalouskům", proč a jaký je rozdíl mezi tím, když si důležitou finanční ústavu schválíme sami sobě bez dohledu bruselské nadřazenosti.

V roce 2000 jsme přemýšleli, jak dál, když se změnila struktura na Evropskou unii. A tento text byl pro "Den daňové svobody" při Liberálním institutu.

EU se hroutí a Barroso vyvěsí na Pražském hradě vlajku EU! Nenastal  čas ukázat Zemanovi, že chlastat se nemá a dokázat občanům, že podvodník Schwanzenberg chtěl na poslední chvíli udělat tah, který by nás katastrofálně poškodil?

Lednový výsledek, byť ho nikdo nepřeceňuje, vyrazil mnohým dech!

Praha - Stát letos v lednu hospodařil s přebytkem 42,4 miliardy korun, což je dvakrát více než v lednu loňského roku. Zároveň jde o nejvyšší lednový přebytek od roku 2000.

Americká ekonomika v závěru roku nečekaně klesla! Tyto a podobné titulky běží tiskem televizí, internetem a lidé zase lomí rukama, co že to za hrůzy nás zase čeká.

Ladislav Jakl
Britský premiér David Cameron avízoval, že se za dva roky zasadí za konání referenda o členství Spojeného království v Evropské unii. Na první pohled ta zpráva vypadá jako záblesk rozumu v tupé bruselské šedi. Ale nedejme se splést.

Jak to skutečně bylo s naším panem Zděnkem Svěrákem, humoristou, který kádruje lidi, který kádruje voliče?

Vzhledem k tomu, že ještě nejste prezidentem, ale zatím pouze vítězem voleb, jak sám pravíte, píši jednoznačně: pivní kecy nechte za branami Vysočiny a k Pražskému Hradu přistupujte s pokorou!

Jenom blázni, neználkové, nebo fanatičtí Kocábové, Peheové a Bělohrádkové se mohli domnívat, že tomu je jinak. Ale jako vždy odmítám něco tvrdit, aniž bych k tomu měl racionální důvody a  i dnes tak činím.

Bývalý kladenský primátor Milan Volf vysoudil milionové odškodnění za několikaleté neoprávněné trestní stíhání. Soud totiž před časem pravomocně zamítl obžalobu, podle které bez souhlasu zastupitelstva poskytl čtyřicetimilionovou dotaci zimnímu stadionu, který nebyl v majetku města. Volf se očistil i z obvinění, že bez řádné soutěže prosadil nákup luxusního Audi A8.

Další důkaz, proč byla amnestie Klause nutná!

To, co se děje u nás v justici skutečně nemá obdoby. Hvězdná flotila dámy ČSSD Benešové, Tejce a dalších, včetně fantasmagorických výroků "nemafiánské justice" opět splakala nad vejdělkem. Trapnost nad trapnost, marnost nad marnost.  Soudce Šott spadl z nebe na zem...

Kdo trochu umí nahlédnout pod pokličku politického dění, nemůže mu uniknout několik závažných postřehů!

Špína a podpásové údery, jaké se snesly na Václava Klause mladšího od pochybných fanatických redaktorů už nelze nechat bez povšimnutí!

Neuvěřitelné, co se děje v hlavním městě. Lidé jsou od rána pronásledováni Bártovou bandou stbáků a vyzývají k otevřebému boji s vládou.

Litoměřice - Případ Josefa Knotka, který jako první soudce v historii usedne kvůli přímé korupci v únoru na lavici obžalovaných, ukazuje, jak snadno si šlo na tamním okresním soudu "koupit spravedlnost".

Ne vždy je pravdou, že hromadné sdělovací prostředky lžou. Jenomže aby měl občan jistotu, že to, co se nějaký redaktor snaží vnutit čtenářům je skutečně pravda, musí si to ověřit. A skutečně spolehlivě.

Nemusíme hledat nic složitého, šroubovitého. Když se v klidu zamyslíme a podíváme se kolem sebe, zjistíme to hned.

Mistrovské dílo Václava Klause opět potlačilo do pozadí dokonce i prezidentské volby. Na druhou stranu nebudeme si nalhávat, že než volba druhořadého prezidenta, je daleko důležitější bezpečnost občanů. A toto téma Václav Klaus nastolil opět s dokonalostí cizeléra.

Prezident: bohužel do toho nás Evropa vmanévrovala (převzato, nezkresleno)

 

Vážně elita České republiky? Při hlasování v Bruselu....
Vážně elita České republiky? Při hlasování v Bruselu....

To, kdo kandidoval - druhořadá partička - není ani třeba komentovat. Teprve teď je vidět obrovská škoda, že paní Němcová nekandidovala. Ale...

Prezident Obama zrušil vrahovi trest smrti. Ten nyní žádá za dobu deseti let v těžkém kriminále od pozůstalých 50 miliónů dolarů. Tvrdí, že není podstatou, že vraždil. ale když mu prezident Obama dal milost, zoufalí pozůstalí po zavražděném mu mají doplatit zisk, o který přišel.

To, co si nedovolí žádný suverénní stát, aby se mu do voleb vměšovaly okolní státy, se v Česku stalo bezprecedentním útokem. V den voleb, kdy je ve všech demokratických státech zakázáno jakkoliv manipulovat veřejným míněním, české deníky v rukách německého vydavatele a v rukách eurofanatika Bakaly otiskly skrytě, či některé přímo bezostyšně tuto inzerci:

Z několika zdrojů jsem byl upozorněn, že v těchto textech není nikdo podepsán a zda jsem to psal já. Ano a omlouvám se. V takovýchto zásadních vyjádřeních by podpis měl být.

Tak Klaus je zločinec. Hrdinové sundávají obrazy. Zaorálek, Gazdík, Láska, Marvanová, Dernerová a i soudruzi učitelé  a ředitelé škol zaveleli k boji. Horáková musí viset! Král je mrtev, ať žije král....

K protestu starostů, kteří vyjadřují nesouhlas s prezidentskou amnestií sundáváním portrétů Václava Klause ve svých úřadech, se k dnešnímu odpoledni připojilo asi 600 starostů. Ozvaly se také různé instituce, sdělil jeden z iniciátorů akce, starosta Želechovic nad Dřevnicí na Zlínsku - hrdina Michal Špendlík.

 

Amnestie, a jak hnula českou společností. A i když je Václav Klaus silná osobnost, je už na čase, abychom se i my, prostí občané ozvali. Neuvěřitelné drzosti, které se ozývají od „Marvanových, Wagnerových“ a dalších prapodivných postaviček české justice už jsou skutečně za hranou!

Pracující důchodci zavalili Českou správu sociálního zabezpečení žádostmi o pozastavení výplaty penzí. Snaží se tak dosáhnout toho, že si budou moci ze svých příjmů odečíst slevu na dani ve výši téměř 25 tisíc korun. O zastavení výplaty požádala už třetina vydělávajících seniorů.

Obrovské vzedmutí levicových politiků, levicových politologů, dokonce i části loajálních s Klausem  a tím části frustrované veřejnosti dává tušit další drama na politické scéně. Jenomže udělal pedant, analytik a člověk s nepopiratelně několika promyšlenými tahy dopředu tak velkou chybu?

Přechod e-mailové služby od Seznam.cz na novou verzi mohl způsobit některým uživatelům nepříjemnosti. S novým systémem totiž bylo bez upozornění zrušeno přeposílání některých zpráv na jiné účty. Uživatelé se tak nemuseli dozvědět ani o fakturách.

„Nahý tam onanoval," shrnula ve středu jeho provinění Jana Přikrylová z centrály městské policie.

Ti, kteří byli autentickými iniciátory, autentickými účastníky pádu zrůdné ideologie vedoucí úlohy KSČ a svědky ukončení celého cyklu zvrácené totality pozvolna odcházejí a 24 let neboli skoro čtvrt století po pádu zrůdného totalitního režimu je čas, aby se pro budoucnost předaly jednotlivé příběhy, pokud nechceme nechat dalším generacím zkreslený obraz o této době.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...