Co uvést na pravou míru zmatené diskuze, které běhají po internetu? Dávná přísloví říkají, že pojem není průjem a jeden o koze a druhý o voze.

Nejsme Ukrajina a  kyjevského  Majdanu zde nedosáhnete! A to přesto, že jste si podplatili veškerá mainstreamová zpravodajství. Přesto, že jste pohrozili každému, kdo bude negativně posuzovat vaše imperátorské choutky!

Vůbec by mě nenapadlo, že tato spíše osobní a prohlašuji na svou čest že pravdivá zpověď se bude tak obrovsky geometrickou řadou šířit i na Slovensku.

Tereza Spencerová

Agrese proti Jemenu: nejbohatší arabské země se s podporou nejbohatších zemí Západu pustily do jedné z nejchudších zemí světa.


The New York Times líčí, jak byli při vstupu do města Američané zklamáni, že je radostně nevítaly davy Čechů.

Myslíte, že to je z doby bolševické normalizace?

Co by se stalo, kdyby v USA někdo připravoval krvavý puč proti americkému prezidentovi? Nebo krvavé odstranění vítěze voleb v USA? Samozřejmě doživotí!


Ti, kdož mají stejné vidění světa, mohou tento text volně rozšiřovat a disponovat s ním. Proti lži a demagogii je potřeba vytvořit hráz. Ta hráz se jmenuje pravda a fakta!

 

Mozkový TRUS!
Mozkový TRUS!

Znáte "Paroubkovy průzkumy"? Vždy se našla správná, vítězná odpověď.

Hádejte, jak bychom odpověděli my na "excelentní průzkum" o americkém plechovém cirkusu?


10.01.2010

Jeden z prominentních duchovních šajch Abdal Madžíd Zindání řekl, že Washington a OSN usilují o mezinárodní okupaci Jemenu. Spojené státy Zindáního proto považují za teroristu. Vláda v Saná Zindáního příslušnost k al-Kajdě popírá.

Na admina přišlo několik mailů a i zde v příspěvku je pochybnost o tom, že se zatahují USA do pádu Airbusu A320 ve Francii. Zmizelo to.

 

Proč se USA distancují pár minut po pádu?
Proč se USA distancují
pár minut po pádu?

Pozor! Nezaměnit s konspirací a obviněním z terorismu! Je to absurdita, jak bojem proti nebezpečí jsme se sami dostali do nebezpečné pasti!

 

Aneb co se v mainstreamu nedočtete
Aneb co se v mainstreamu
nedočtete

Přišlo anonymně mailem a běhá to dál. Vzhledem k tomu, že to nejsou ani urážky, dokonce je většina ověřitelná pravda, proč to nezveřejnit? (Mimo úmrtnosti, to je asi myšleno jinak)

Naše kulturní divadelní fronta našeho Vůdce Václava Havla zahájila rozhodné kroky a infiltrovala se do skupiny Jiřího Vyvadila, který si dovolil rozvracet naši Evropskou socialistickou republiku.

Ahoj kamarádi,

po dvou úspěšných ročnících Trampských Pikovic vás zveme na třetí ročník, který navazuje na předchozí ročníky Pikovic, kterých bylo více jak dvacet.  Opět se sejdeme v areálu tábořiště Pikovice u zlatonosné řeky Sázavy a to v sobotu 23.5.2015 .

Ruské velvyslanectví v České republice opět šíří propagandistické články, píše ECHO 24. Lidem, kteří proti tomu podle ambasády chtějí protestovat, prý česká média vyhrožují a od protiakcí je odrazují.

Měli bychom znát pozadí života těch, kteří nás stále tlačí do nějaké války, kdo všechny kolem obviňuje ze zabijáctví, kdo nadávají prezidentu Zemanovi, obviňují prezidenta Putina že je válečný štváč a psychicky nevyrovnaný.

 

Už jedou k nám
Už jedou k nám

Teroristická US ARMY, která se valí do České republiky, byla donucena soudem, aby zveřejnila zvěrstva, dopouštěná na těch, kteří jí kladli odpor. Samozřejmě že se jim do toho nechce.

Pozor, úvodem si řekněme na rovinu, že toto není založeno na politické propagandě, ale na tvrdých datech.

Co je vrcholem cynismu? Když ti, co kradou a perou špinavé peníze žádají okradeného, aby jim za to ještě zaplatil! Máme sami sobě tleskat, nebo máme nad sebou zvracet?

Mávátka, chrastítka a řehtačky na vítání alegorického, plechového cirkusu USA z východního Pobaltí prý zde: :  tiskové a kulturní oddělení  Americké centrum

Kontaktujte nás

Pravdivé, i když trochu na odlehčení od skutečných válek.

Padla facka na sále. Na Žižkově? Kdeže. V Turecku po zápase ženské házené. Údajně první vlepila facku turecká házenkářka polské: takto to popisuje Gazeta.pl.

Kupují zbraně, vyhrožují Rusku, spolčují se s USA a touží bojovat na Ukrajině. Zapomínají, že ukazovat svaly místo vyjednávání nemusí mít vždy jenom pozitivní efekt. A včera to odnesli nevinní...


Petr Uhl
Petr Uhl

Ale dovolte, vážený Petře, předem doušku:

Vážený pane Uhle, v době svobody jste můj úhlavní politický nepřítel. Ale v okamžiku ohrožení, kdy se politici stávají loutkami v rukách generálů, musíme spojit svá usilí, aby se opět navrátila vláda lidu. Po nastolení a věřím, že se vrátí, zase budete můj úhlavní politický nepřítel. Přeji mnoho zdraví: mír je jenom jeden!

je na stejné úrovni, jako ti, co popírali pomoc amerických vojáků na osvobození Evropy do roku 1989! Svojí zaslepeností chcete umlčet ty, kteří naopak nechtějí, aby terorismus USA byl vygumován v zájmu jiného, vyššího řádu.

Že na Krymu po „údajné“ anexi“ lidé okupanta vítají a jsou šťastní, v Iráku, Libyi, Somálsku a dalších zemích je rozvrat a .. A stačí jednu zemi - Irák, kde po sobě zanechal masový vrah George Bush 650 000 mrtvých civilistů v přímém důsledku války!

O co vlastně jde šílencům z USA? Zatím s jistotou můžeme potvrdit několik faktů, ze kterých vyvěrá  naprostá nemožnost ufinancování bilionových dluhů.

Největší obavy přináší západním zemím sbližování vlády Recepa Erdogana s Ruskem a Čínou. Turecko odmítá zbraně z "Pentagonu", což by byla strašná ztráta vývozu USA. A navíc...

 

Bašár al-Asad Sýrie
Bašár al-Asad Sýrie

Bagdád/Damašek/Londýn - Syrští vojáci zabili chemickou municí na severozápadě země šest civilistů. Zemřelo šest lidí včetně celé rodiny - rodičů a jejich tří dětí.

Zpráva BBC a Reuters

Přestože se vrty v USA zavírají a snižují se investice, těží se stále víc. Až na dluhový doraz. Jsou skrytě dotovány vládami Kanady a USA, nebo...


Putin má rakovinu,  byl zastřelen, oběšen,  sezazen z funkce, zatčen. Nyní je čas se porozhlédnout, kdo tyto dementní zprávy v zoufalství "USA urá urá, urá a nikdy jinak" roznášel.

 Svoboda slova v USA

Svoboda je pro každého, kdo má zemi svojí rád.... Není to popěvek z Johnyho Američana?

Čtyřicet procent žen do výroby a  pětiletka je splněna, hlásá další soudružka blondýna v ČSSD...


Stále máme zafixováno v hlavách: bohatý západ, především USA, život v zemljankách v Rusku a hladová Kim Ir-senova Severní Korea.

Sexmise Federica Mogheriniová a Věra Jourová letí do Moskvy, pak do Čečenska a následně na Quatánamo. Vyšetřit všechny vraždy….

Zajímavé: jak se mají obyčejní lidé vyznat v bankovních účtech, půjčkách a dokonce žádat, aby se vlády nezadlužovaly, když nositelé Nobelových cen jsou..Tupci nebo demagogové?

Odměny makléřů na Wall Street loni vzrostly na 29 miliard USD...

Na Ukrajině bylo zastřeleno 2865123694 Rusů. Dále tam bylo 65987562 tanků, 523698542 obrněných transportérů a 3659845623 letadel.

 

Po rozsáhlé, šílené dezinformační kampani a plebejském, naivním kompru Ruska přišlo rozčarování: občané České republiky si významně ťukají na hlavu a přemýšlí o banánech u Bílého domu....

Jenomže to, co nevěděla veřejnost, stratégové z USA můžeme předpokládat, že  ano. Nebo i v této strategii byli primitivní za Ruskem? A i to je další část do skládané mozaiky terorismu na rafinérie a těžaře ropy.

Prezident Ruska Vladimir Putin ratifikoval dohodu o založení Nové banky pro rozvoj, kterou ustavují země BRICS a nová rusko-čínsko-americká ratingová agentura Universal Credit Raiting (UCRG) začne fungovat v nejbližších dnech.

Komerční zásoby ropy ve světě budou v nejbližších měsících kvůli vysokým dodávkám a slabší jarní poptávce dál narůstat.

 

Nyní přichází dokument prezidenta Putina, jak to bylo s Krymem a Janukovyčem. Nechme stranou technikálie, tím ať se baví Rusové a zpravodajci. A zaměřme se nejen na základny, ale i na námořní plavbu a ohrožení Ruska.


Proč svět, USA, Kerry a Obama mlčí, když Izrael postřílí Palestince, kteří jako jedinou zbraň mají rybářský háček a rybářské sítě?

U příležitosti 62. výročí úmrtí Josifa Stalina hovořil Stanislav Belkovskij o nevábném odkazu sovětského diktátora, který se dle jeho názoru promítá do politiky prezidenta Vladimira Putina.

Nadpis uchvátí: jak to ti Rusáci se sestřelením zatají? (Mnoho lidí přelétne nadpisy a první věty) Jenomže děj má pokračování...

 

Všimli jste si výbušných témat, které se vyrojily jak houby po dešti?

Blázen, nebo zoufalý?
Blázen, nebo zoufalý?

Americký velvyslanec v Jižní Koreji Mark Lippert byl ve čtvrtek ráno při cestě na přednášku v hlavním městě Soulu pořezán. Přežil...

Karas je v šoku, jak Putin působí na city občanů Ruska. Taková demagogie: odstranění Putina.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...