Pane velvyslanče USA Šapitó, cirkus Humberto

 

Andrew Schapiro
Andrew Schapiro

je jinde, a pokud jste sem přišel sbírat banány, tak tyto republiky jsou v jiné části světa! Tady je a byla civilizace dokonce dříve než v USA! Zapište si to za uši!

 

Za druhé

Korupce a zločinnost je v USA neskonale vyšší, než v České republice. Kde berete tu drzost nás poučovat a hrát si na guru? Možná rozdíl je v tom, že část korupce, které jste se i vy osobně zúčastnil, jste raději v USA přejmenovali na lobing a tím jste kryti před zákonem. V České republice to však pojmenováváme stále hezky staročesky: zlodějna a korupce!

 

Jistě, pane Velký velvyslanče z USA, my se řežeme mezi sebou, bijeme se mezi sebou, nadáváme si. Ale když přichází mráz z Kremlu, z Berlína, či Washingtonu, nakonec se vždy sjednotíme. Nejsme banánová republika či Ukrajina. Zde je civilizace! I ten Sovět povolil, i když musíme uznat, že díky slušnému předchůdci Reaganovi a skutečné osobnosti: baronce Thatcherové, kterým nesaháte ani po kotníky!

 

Apropo velký rádče a velvyslanče USA: kolik dětí je pozabíjeno v USA od doby, kdy byla nastolena vláda sociální, humanitární a stali jste se světovými četníky od nástupu Bushe, přes Clintony až k Obamům!?

 

Ano, v USA korupce už korupcí není, úředně má název: lobing! Kdo kontroluje průtoky peněz? Nikdo! To je vidět na Tatrách, na Westinghous, jaderných elektrárnách či na dalších špínách a nátlacích!

 

Naše vláda je podělaná: místo aby vykopla gaunera, jako to udělá svéprávný stát, leze díky nadřízeným složkám Karla Janečka do řiti velvyslanectví USA! V roce 2011 Eisen také tvrdě lobboval proti internetovým aukcím léků v Česku, které by ušetřily miliardy korun, ovšem na úkor amerických farmaceutických koncernů.[11],A nyní sem  natáhne dalšího,který dokonce poručníkuje naši vládu!

 

Pane předsedo vlády České republiky Sobotko: stali jsme se opět kolonií a vyměnili jsme Kreml za Bílý dům?

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

veronika
před 2 roky

Takový "láskyplný" úsměv, kde se jen ti šlechetní Američané berou ? A to jsme mohli mít prezidentku
Madelaine, vzpomínáte ? Z USA zkrátka samá pravda
a láska a celý svět z té lásky hoří čím dál víc.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...