Zvrácená Semelová proti zvrácené TOP 09


Učebnicový příklad, který by měly převzít učebnice Občanské výchovy o zániku demokracie stranou, která je naoko demokratická.

 

Semelová KSČM
Semelová KSČM

Totalita odejitá proti totalitě novodobé skryté za bojem o demokracii, by mohl znít název.



Celé vysvětlení naleznete na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Zvrácená Semelová proti zvrácené TOP 09

.

.

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
gogo
před 15 dny

V obdobi vlády premiéra Sobotky došlo k největšimu nárůstu státem placených uředníků.

Vývoj počtu státních zaměstnanců a nákladů na ně:

Rok Počet státních zaměstnanců Náklady na zaměstnance (mil.Kč) Průměrný plat

2012 ....... 413 892 ....... 132 497 ....... 24 908
2013 ....... 413 595 ....... 134 278 ....... 25 107
2014 ....... 416 645 ....... 138 489 ....... 25 880
2015 ....... 422 445 ....... 147 090 ....... 26 892
2016 ....... 437 291 ....... 149 055 ....... 26 979
2017* ...... 444 928 ....... 161 966 ....... 28 855

Zdroj: Ministerstvo financí

n
před 15 dny

Okupanti iditě damoj .....moskva 2000 km....

gogo
před 15 dny

V červnu 2014 Sobotka sliboval ústavní zákon o rozpočtové odpovědnosti, který měl zakotvit dluhovou brzdu ve výši 55 procent HDP s platností od r. 2015. Blíží se konec roku 2016 a on už ho nechce, proti zákonu hlasovali sociální demokraté.

Další otočka tohoto populistického politika?

http://ekonomika.idnes.cz/snemovna-nesch...

*antibuzna*
před 15 dny

Zase tady lžeš a překrucuješ skutečnosti!

Už v únoru 2015 vláda schválila Babišův návrh zákona o dluhové brzdě. Vláda se dohodla, že budou pro, pokud jej budě chtít Sněmovna prohlasovat jako Ústavní zákpn.

Jenže ke znění tohoto zákona měla výhrady ODS.

ODS přišla s pozměňovacím návrhem a tyto změny ČSSD odmítá.

Takže, kdyby ODS do toho nezasahovala, tak mohla mít ČR už Ústavní zákon o dluhové brzdě!

Přestaň tady lhát gogo.

Jsi jen sprostý prolhaný lhář!

gogo
před 15 dny

Vitaci uprchliku, opet jste prokazal, ze nerozumite psanemu textu a pak lzete a lzete. Zkuste to na druhy pokus, treba to napodruhe vyjde a pochopite o cem je rec.

Sobotkuv slib o dluhove brzde v cervnu 2014
http://zpravy.idnes.cz/sobotka-odmitl-vr...

Realita dnes - Sobotka vlada nehlasovala pro dluhovou brzdu
http://ekonomika.idnes.cz/snemovna-nesch...

JInak pokud nevite, tak ODS je opozicni strana. Vladni trio (za domaci ukol si zkuste vyhledat o koho jde) ma v poslanecke snemovne vetsinu a opozici muze hrave prehlasovat. To by ale Sobotkovi poskoci museli zvednout ruku.

Doplnte si zakladni znalosti. A nezapomente na domaci ukol!

*antibuzna*
před 14 dny

To je vidět, jaký jsi natvrdlý idiot.

Sobotka hovořil o tom, že pro zákon musí být shoda všech stran ve Sněmovně.

Sobotka nehovořil nic o tom, že si ODS může přijít s nějakým vlastním pozměňovacím zákonem a nebudou se ptát co na to Sobotka!

Už ti to dochází, imbecile?!

gogo
před 14 dny

Vitaci uprchliku, uz Vam zase tecou nervy a nadavate lidem. Je cas navstivit lekare, aby Vam zvysil davku leku.

Pokud se podivate na dnesni hlasovani v PS, zjistite, ze ustavni zakon o rozpoctove zodpovednosti potopila cela CSSD, jako jeden muz, skoro vsichni se bud zdrzeli hlasovani nebo hlasovali proti.

CSSD
-----
Zdržel se: 40
Ne: 20
Neprihlášen: 3
Ano: 1
Omluven: 4

Takze se nejdrive laskave seznamte s fakty, nez zase zacnete placat a kopirovat ty Vase nesmysly, o kterych nemate ani paru.

A co ten domaci ukol? Tezka karta, co nebo jste zase zapomnel?

*antibuzna*
před 14 dny

Já imbecile fakta znám, ale tobě evidentně nedochází pointa, protože jsi idiot a tak to i zůstane. :))

Ty jsi takový kretén, že ani netušíš, jek velkého hňupa jsi sám ze sebe udělal. :))

gogo
před 14 dny

Vitaci uprchliku, z Vaseho prispevku je zrejme, ze jste se nam intelektualne sesypal a jedine argumenty, ktere Vam zbyly, jsou hulvatstvi a nadavky.

Nojo, na domaci ukol se Vas uz ani ptat nebudu. Nyni je uz evidentni, ze je to nad Vase sily. Melo mi to byt hned jasne, az ted jsem si uvedomil, ze jste ten, co neumel ani odecist 2 cisla o zadluzenosti. Tak hodne stesti s velkou nasobilkou.

*antibuzna*
před 15 dny

Mediálně zfetovaný dav rozhodně nemůže být měřítkem toho, jestli rok 68 byla okupace či nikoliv.

Zkuste si PP zajet na UKrajinu až bude zase nějaký ten nacistický pochod, tak zkuste těm lidem vysvětlit, že se mýlí, že si škodí, že mají spolupracovat s Ruskem apod. Pokud to přežijete, tak to bude velké štěstí.

V roce 1968 se ani nedá hovořit o většině. Milión sedm set tisíc komunistů včetně paní Semelové v tom měli jasno. A těch pár křiklounů na náměstích zastrašily tanky, jinak to nešlo. Obětí bylo naprosté minimum, spíše se jednalo o dopravní nehody. Žádné boje nikde v ČSR prakticky neprobíhaly. Ale to nevidím jako podstatné.

Jestli má někdo vnitřní pocit, že v následujícíh letech rostl nějaký odpor proti přítomnosti sovětských vojsk, tak je to jednoznačně opět dílo západní propagandy, jelikož lidé vůbec nevěděli co mohou od kapitalismu čekat a západní propaganda se velmi činila. Drtivá většina lidí se sovětskými vojáky vůbec nepřišla do styku.

Pak přišel převrat v roce 1989 a mediálně zfetovaný dav šel do toho. OK.

Dnes už spousta lidí říká, že by klíči opět nezvonili a dokonce mnozí říkají, že zlatý socialismus. To hovoří za vše!

Tak kde je ta PP-ho zvrácenost?

Mi přijdou zvrácené ty nepravdivé premisy vždy hned v úvodech článků. :))

Petr Pokorný
před 15 dny

Protože vím, že toto je váš postoj skutečný, odpovím upřímně: z těch komunistů bylo cca 10% skutečných komunistů, zatímco těch 90% bylo u nich, aby mohli dělat svoji práci. A z těch 10% bylo ještě část, kteří chtěli skutečně jednáním dokazovat, v čem je socialismus, potažmo komunismus dobrý, zatímco tvrdé jádro odmítalo položit karty na stůl a to jádro nás drželo v šachu. To jádro byli zločinci, udavači a vrazi, ale bohužel z toho měkkého jádry byli udavači práskači: Lidové milice a podobné špíny. Znal jsem, měl jsem dokonce v nejvyšším vedení KSČ tchána, takže něco vím. Tím představuji moji antikomunistickou zapřisáhlost, která není vůči lidem, co myslí sociálně, ale těm, co si mysleli, že jsou komunisti vyvolení, Bohem pomazaní a právo není lid, ale ruka komunistická. Bez urážky, vím, že o tom moc nevíte (i kdybyste v té době žil) a proto máte zkreslený pohled zvenčí. Ten "lid" zde nechtěl poručníka SSSR, chtěl svobodu jako v Německu. Na druhou stranu byste možná byl v šoku, jak mladí Češi (třeba u Fleků) nadávali mladým, nadutým Němcům i když je pravdou, že třetina v Praze byla z DDR. My jsme chtěli neutralitu, nikoliv americké, či sovětské gestapo. Nezlobte se prosím, tentokrát v dobrém. Jasně že komunismus by byl krásná věc. Jenomže je to perpetuum mobile a bez tvrdé totality to prostě nefunguje. Proto jsme se po mnohých a mnohých diskuzích přiklonili ke svobodnému trhu, který si však mnozí neumí představit. Myslí si, že neviditelná ruka trhu může krást a okrádat, jak ji napadne. Jenomže druhé pravidlo o svobodě, která končí tam, kde začíná druhého to kategoricky vylučuje víc, než trestní právo. Problém je, že na našem trhu, dokonce ani světovém není srozumitelná knížečka, která by tato pravidla předložila k posouzení, zatímco komunistický manifest ano. Takže: abyste mohl posoudit, musel byste mít v sobě a u sebe fakta na porovnání. A i kdyby nás západ v roce 1968 manipuloval, bylo by to stejné, jako dnes: čím víc se tlačí na pilu, tím je odpor větší. A to zažívají dnešní USA. Až toto pochopíte a znovu prosím bez urážky, pak se vám otevřou obzory vědění, co vlastně chce slušná, druhá strana, ke které se řadím já, ale nikoliv dnešní ODS. A TOP 09 už vůbec ne!!

*antibuzna*
před 15 dny

Vyjádřím se krátce a k věci.

Opět a tentokráte především sám sebe obelháváte nepravdivou premisou, že "kdyby nedošlo k zásahu vojsk Varšavské smlouvy, tak by v ČSR byl od roku 1968 zbudován nějaký nový krásný režim, vystavěný na svobodném trhu".

To je prostě nesmysl!

Stejně jako po převratu v roce 1989 zavládl v ČSSR a potažmo později v ČR a SR gangsterský kapitalismus, tak stejný gangsterský kapitalismus by zavládl, pokud by Západ uchvátil moc v tehdější ČSR v roce 1968.

Já stejně jako vy si přeji lepší a spravedlivý život pro sebe a své bližní. Tento gangsterský kapitalismus jej není schopen uskutečnit.

Pokud mi tvrdíte, že v roce 1968 něco jako spravedlivý svobodný trh mohl vzniknout v ČSR, tak jste bezbřeze naivní.

Vedení v Moskvě si moc dobře uvědomovalo k čemu by to v ČSR spělo a proto se rozhodli zasáhnout a ušetřili nás dvacet života ve zlodějském a gagsterském kapitalismu.

Žádná okupace to nebyla. Vojska Varšavské smlouvy potlačila pokus o kontrarevoluci na území tehdejšího Československa.

Petr Pokorný
před 15 dny

Uznáte, že na vaše pitomosti, kdy řešíte to, co jsem nenapsal a nechápete, co jsem textem myslel, není třeba žádného argumentu. Děkuji předem za pochopení.

*antibuzna*
před 15 dny

Já vím moc dobře co jste napsal:

"A i kdyby nás západ v roce 1968 manipuloval, bylo by to stejné, jako dnes: čím víc se tlačí na pilu, tím je odpor větší."

Jinými slovy, mezi řádky jste dal najevo, že jste snílek, který si myslí, že by nás Západ nemanipuloval, že by nás nechal se svobodně rozvíjet.

Teď zrovna poslouchám rozhovor s Ringo Čechem a ten řekl, že Havlovi se všichni rockeři smáli. To jen tak na odlehčení. :))

Havel věděl, že je vlastizrádce, stejně jako Klaus to ví že zradil český národ pro mrzký peníz a moc.

Vy obhajujete nesmysly, které hlásal Havel, obhajujete Klausovy zlodějny, které vydáváte za úspěšné transformace.

Vy jste prostě pomatený člověk, absolutně nemáte přehled jak v politice, tak v ekonomii a v historii také nemáte přehled.

Vy jste myšlením na úrovni dvanáctiletého dítěte.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...