Bílý dům ve Washingtonu v plamenech, Kličko obsadil všechny východy

 

Lidé vytrhávají dlažbu a stavějí kolem Bílého domu barikády. Kličko dostává podporu Putina, ozbrojená stráž Obamy hnutím Occupy Wall Street je zastřelena a svět vyhrožuje, že v případě, kdy Obama použije střelné zbraně, budou USA rozděleny a Obama tvrdě potrestán. Zatím se zablokují veškeré finance, které bohatí v USA mají…

 

Tak tuto stupiditu hlásá opačná strana o Ukrajině a je brána jako základ demokracie. Toto píše v celé Mladé Frontě Dnes Palata a Ukrajinci na Václavském náměstí to potvrzují.

 

Přesně takto popisovalo Rudé právo v minulém století. A v roce 1949 psal rudý tisk, jak továrníci kradou majetek dělníkům a prchají na západ. Jak Baťa utekl k imperialistům.

A  Mladá fronta Dnes dnes 20.února 2014 píše:


Blokáda letiště

BBC citovala novinářku Annu Babinecovou, podle níž z letiště "v těchto minutách odlétají ženy s dětmi a psíčky", na místě jsou "desítky mercedesů a lexusů". 

"Za posledních pět minut vzlétla tři letadla. Je velmi pravděpodobné, že vezou peníze: kufry se pod ozbrojeným dohledem nosily z dodávek, které se obvykle používají k převozu hotovosti," uvedla Babinecová.

Na letišti Boryspil se politikům v útěku snaží zabránit 5 000 lidí, uvedl server Segodnya. Aktivisté zablokovali vjezd na letiště a začali dokonce stavět barikády z pneumatik. Lidé zřejmě uposlechli výzvy na sociálních sítí po tom, co se v médiích začaly objevovat zprávy o politicích na útěku.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ukrajinsti-hodnostari-utikaji-ze-zeme-dhs-/zahranicni.aspx?c=A140220_212423_zahranicni_vez

 

Co říká zdravý selský rozum

Není divné, že nikde není slyšet ani jeden hlas z druhé části spektra? Kdo u nás mohl promluvit za chudáky policisty, kteří nasazují krky? Jak to, že Kličko může volat do zbraně a policisté nesmí zasáhnout? Jak to, že se stále mluví o zastřelených Janukovyčem, ale část z nich jsou policisté, kteří se ani nesměli bránit a nastavují pouze štíty? Mají být proti ozbrojeným střelcům gaunerů Klička neozbrojeni?

Samozřejmě ten soustředěný útok nemá vyvolat totální masakr jako v Sýrii. Jak rozdělí Ukrajinu až začíná být jasné. Evropa nemá peníze na klasickou půjčku. Ale když vyvolá totální chaos, lidé houfně vyberou hřivny a majetky v bankách, Ukrajina se dostane do pozice Argentiny, zbankrotuje a bude odkázána na milodary EU. Lidé povedou k zodpovědnosti Rusko, protože propaganda to stále tak dává najevo. A touto cestou se západu podaří oddělit od Ruska i Ukrajinu a zbývá už jenom samotné Rusko.

A jaká je strategie? Jde o Rusko samotné? Nikoliv. Ani demokracie není důležitá!

USA mají jasný plán a Evropa nemá kam uhnout. Šíleně předlužené USA hledaly cesty, jak utéct před bankrotem. Vyvolat totální válku, nebo zlevnit výrobu a rozdmýcháváním ohnisek napětí, kde se těží, či proudí ropa a plyn ji zdražit (a tím samozřejmě i výrobu) po celém světě. Ten plán vznikl před pěti léty, když začaly těžit ve velkém břidlicový plyn. A zatímco ohnisky napětí ceny těchto komodit stoupají, USA totálně strategické suroviny zlevnily a oslabily celý svět. Pokud ještě udělají bezcelní zónu s Evropou, Evropa už se z bídy nevyhrabe a je s námi amen. To si uvědomuje i Anglie, která stále rychleji z tohoto nebezpečí couvá. A Brusel jí vyhrožuje. Přiznat, že nás do deseti let USA ekonomicky zničí si nedovolí veřejně říci  nikdo. A až nás z jedné strany bude k ekonomické depresi ničit Čína, z druhé USA totálně zlevněnou výrobou díky levným strategickým surovinám, bude už pozdě.

A nějaký Janukovyč, Tymošenková nebo Zeman se Sobotkou jsou jim naprosto ukradení. Bohužel to stojí mnoho životů obyčejných lidí. Ale komu na nich záleží?

Takový Palata, jeden z nejtupějších novinářů, volá do zbraně. Vůbec nechápe, že pár mrtvol, či Janukovyč s Kličkem jsou jenom takové nicoty v soukolí velmocenských her a že svým psaním dělá pouze (ne) užitečného idiota a rozdmýchává vášně tam, kde by ještě mohl být klid. Ukrajině by totiž pod Ruskem bylo lépe, Evropa nemá ani suroviny, zato má obrovské dluhy a ty předá boxerovi Kličkovi? Který dálkově studoval nějakou „plzeňskou“ školu při boxu? Ukrajina narazí do roka, dvou a pak to může být i pro Evropu masakr. Ale počátky jsou zakládány dnes a strůjci jsou viditelní. Bohužel lidé jsou nepoučitelní…

 Že je Palata "novinářský debil" a Kličko grázl, dokládá fakt, že těm proevropským naivkům nikdo neprozradil:

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 3 roky

Veřejnoprávní ČT podle někdejšího československého velvyslance u OBSE, bývalého zpravodajce, pedagoga a bezpečnostního analytika Miroslava Polreicha při referování o dění na Ukrajině předvádí „skutečné svinstvo“, které není možné tolerovat.
Kdo je JUDr. Miroslav Polreich (* 1931)

Absolvent Fakulty mezinárodních vztahů Univerzity Karlovy pracoval v letech 1955 – 1969 v zahraničí ve zpravodajských službách. Aktivně se účastnil vyjednávání během šestidenní války a války ve Vietnamu. Má výrazné zásluhy na uspořádání americko-sovětského summitu v Glassboro v červnu roku 1967. V roce 1968 působil v Radě bezpečnosti OSN v New Yorku.

Po roce 1989 šéfoval bezpečnostnímu odboru Ministerstva zahraničních věcí, v roce 1992 byl československým velvyslancem při OBSE ve Vídni. Byl členem patnáctičlenné mise v Kosovu v roce 1992. Určitou dobu byl jedním z pěti poradců Miloše Zemana. Nyní se věnuje přednáškové a publikační činnosti. Je autorem knihy „Utajená zákulisí".

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...