Je ještě Obama americký prezident?


Kdo má vlastně dneska v USA tlačítko na nukleárních zbraních a kdo skutečně drží Pentagon na uzdě? Drží ho ještě vůbec někdo?

Nejdříve jsme stále slyšeli o ruských agentech po USA. Pak utekl Snowden a najednou se dozvídáme fakta, jak je celý svět prošpikovaný agenty z USA! 

Pak slyšíme, jak Rusko ohrožuje celý svět, abychom vzápětí viděli Američany na Ukrajině a americké základny včetně lodí v Rumunsku, Bulharsku, Gruzii….

 

Pak slyšíme, že ruské tajné služby mají pod kontrolou celý internet, abychom se vzápětí dovídali o „Krvavém srdci“ a úmyslně bez záplaty pro špiclující  agenty USA.

 

Pak je nám vnucováno, jak USA na zbrojení šetří, chudák Pentagon…

 

Není co dodat. Hrozí nám nyní vážně nebezpečí z východu a přichází v roce 2014 mráz z Kremlu? Je ještě vůbec Obama americký prezident?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Můj diskuzní příspěvek pod tímto článkem:
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...
=============================
Jsem "klausovec" a vidím, že nedělám chybu., Zeolit, 14. 4. 2014 13:02:40
Situace na Ukrajině mně v mnohém otevřela oči. Mými nejoblíbenějšími komentátory byli Fištejn a Steigerwald. Nyní ale s jejich slovy a články rovněž absolutně nesouhlasím. Jsem stále amerikanofil, ale s válečnickou politkou některých neoconů v USA nesouhlasím. A to jsem byl všemi deseti pro kandidáta Johna McCaina proti Obamovi. Dneska se modlím, aby americký prezident Obama si vzpomněl na to, že byl oceněný Nobelovou cenou míru. On má rozhodující slovo. Doufám, že prezident Putin se nenechá vyprovokovat pohrobky MAJDANU a ruská vojska nevstoupí na území jihovýchodní Ukrajiny. V případě násilí na lidu v této části, je od toho OSN a Rada bezpečnosti.Ukrajina by se měla změnit ve federaci /tak, jak o tom mluvil prezident Zeman/ a zůstat neutrální. Tato nešťastná velká země potřebuje pomoc jak od Západu tak i od Ruska. Těžkým vnitřním problémem bude ukočírování ultranacionalistů z Pravého sektoru a Svobody. Řada z čelných představitelů těchto seskupení jsou na řídících místech bezpečnosti a obrany státu. Tito lidé kašlou jak na Západ tak na Východ. Nenávist vůči Rusům je zbavuje racionálního uvažování. Těšil jsem se z Listopadu 89, kdy pomalu končila Studená válka. Rusko už není Sovětský svaz. Nebezpečí míru hrozí nyní jednoznačně ze strany NEOCONŮ. Oni vycházejí z toho, že vzdálenost Krymu do N.Y. je víc jak 8000 kilometrů. Oni umírat nebudou. Budou to především "Evropané". Německo/Merkelová mohou sehrát roli pro zachování MÍRU a odčinit odpovědnost za dvě světové války!!!!!!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...