Neuvěřitelně zrůdná masáž Kubaly v Horizontu Čt 24

Nejdříve na začátek: dostane li se v Praze tisíci občanům do ruky Pražský telegraf či Komsomolská Pravda - v ruštině a vynecháme li Ukrajince či Rusy, je skoro jistota, že tisíc občanů azbuku ani pořádně nepřečte, natož aby chápalo obsah.

 

Přesto Irina Lagunina z protiruské RFE (oficiálně si říkají ruské RFE) zasvěceně vykládá o zneužívání ruské propagandy a chudácích Rusech, kteří prý vůbec nevědí, co se kde děje, a kdy Kubala "propagandistická zvěrstva" dokladuje na těchto výtiscích s důrazem, že on nedělá propagandu a to ti zlí Rusové, a Putin a vůbec východ...

Kubalo, kdo lže, ten krade

A západ krade peníze ruských občanů...

 

Pomineme li umění číst azbuku, je tady další faktor: náklad, který je menší, než malý, menší, než regionální tisky. Náklad pouze v několika tisících.

Rusové nikam nejezdí, nemají informace, tvrdí naše milá a nezkorumpovaná Irina v Horizontu Čt 24. . Tak jak je to?  Přitom si lidé po celé Evropě stěžují, že jsou všude samí "Rusáci". Od Francie po Řecko. Karlovy vary by mohly vyprávět. Tak kde je ta železná opona? (Teprve nyní cestování omezují)

Internet má dnes už většina městských občanů v Rusku. Všude na internetu jsou překladače, takže není problém získat alespoň základní informace. Přesto Kubala v Horizontu tvrdí, jak jsou chudáci Rusové masírovaní Putinem. Přitom je známo, že naopak nespokojenci hledají cokoliv, aby ´mohli škodit. Je to snad v Rusku jiné?

 

Kdo to umí i z těch, co se povinně učili ruštinu přečíst?
Kdo to umí i z těch, co se povinně učili ruštinu přečíst?

Co brání, aby kameramani ukazovali on line, co se děje na Ukrajině, když tam internet je? Nikoliv přežvýkaně, jako to dělá Petra Procházková z Lidových novin a že prý "zaručeně nelže"?

Proč Karas z Čt nedává přenosy on-line, ale vše přežvýkává, nyní i z Ruska?Nemusíme poslouchat jednu, či druhou propagandu. Stačí, když si ověříme to, co říkají. Kdo kam rozmístil raketové základny, kde se stále více zadlužuje a má potřebu krást v jiných státech, či umazávat dluhy válkou?

Rusko to nebylo, mělo velké rezervy, než na něj začaly zbídačené, předlužené USA útočit. A to se, narozdíl od mainstreamové propagandy dá lehce a jednoznečně dokázat. Proto tak kašpárek McCain a naší říťolezi v čele s výsostí Schwarzenbergem tak zuří!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 2 roky

"Jak je vidět, i jiní viděli..."
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

Zeolit
před 2 roky

...Strategie senátora McCaina, který její politiku označil za „bláznovství“, je nepochybně jiná. On chce především oslabit Rusko, protože sdílí cíle Bushovy strategie o americké globální dominanci. Proto podporuje vehementně dodávky zbraní na Ukrajinu.

USA už cvičí ukrajinskou armádu. Zatím se jednotky pravidelné ruské armády na Ukrajině neangažují, jenom jednotlivci. McCain chce, aby začalo umírat tolik Rusů, aby Putin musel válku domácímu obyvatelstvu přiznat. Jinými slovy chce podstatné zostření konfliktu a klasickou proxy válku. USA budou válčit s Ruskem prostřednictvím Ukrajinců na obou stranách.

Co to bude znamenat? Ještě větší rozvrat Ukrajiny, utečence, o které se bude muset starat buď Rusko, nebo Evropská unie. Do budoucnosti to zatíží jednoho, nebo druhého. McCain kvůli tomu plakat nebude...

http://neviditelnypes.lidovky.cz/ukrajin...

Dan
před 2 roky

Požadovaná stránka neexistuje

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...