Patří ještě vláda USA americkému lidu, nebo je Obama pouze Kašpárek?

Nikdo tehdy nedokázal uspokojivě vysvětlit, proč je v zájmu českých občanů, aby za jejich peníze navštěvovali resortní ministři „uvědoměle“ památník holokaustu či prokazovali svým hostitelům náklonnost, podobající se více vazalství než vzájemně prospěšné spolupráci.

Mocná židovská organizace

Od Miloše Zemana se očekává, že bude aktivně podporovat hlavní priority současné americké zahraniční politiky ve střední Evropě – geopolitickou porážku Ruska, investici firmy Westinghouse v Temelínu a agendu homosexualismu. A protože není příliš pravděpodobné, že by v dohledné době Miloš Zeman tyto požadavky splňoval, je jeho vstup do Oválné pracovny Bílého domu momentálně zatarasen.

Americký Kongres jako okupované území

O organizaci AIPAC, k níž má český prezident promluvit, česká veřejnost běžně nic neví. Tak alespoň pár základních informací: Byla založena v roce 1953 Izajášem L. Kenenem pod názvem Americko-sionistický výbor pro veřejné záležitosti. Má nesporný silný vliv na to, kdo bude zvolen do Kongresu, Senátu či do Bílého domu, aniž by jeho členové a aktivisté předstírali, že mají na srdci americké národní zájmy. Známý americký politik a publicista Patrick Buchanan (někdejší prezidentský kandidát) dokonce označil americký zákonodárný sbor v důsledku vlivu AIPAC vcelku trefně za „okupované území“.

AIPAC je stoupencem ideje Velkého Izraele, zahrnujícího celé území bývalého britského mandátu. Toho nelze dosáhnout bez destabilizace a rozdrobení všech států s nežidovským obyvatelstvem v oblasti a následného překreslení hranic. Po útocích z 11. září 2001 se AIPAC stal jedním z nejhorlivějších zastánců invaze do Afghánistánu a Iráku. V září 2013 přesvědčovalo na 250 aktivistů AIPAC americké zákonodárce o potřebnosti útoku proti Sýrii, Ruskem bohudíky odvrácenému. Brousí si nože i na Írán, obviňovaný, bez poskytnutí sebemenších důkazů, z vývoje nukleárních zbraní.

Bez pomoci Izraele by Islámský stát nevznikl

Prezident Zeman vyzval před jiným židovským publikem letos v lednu v Praze k válečnému tažení proti Islámskému státu. Pokud včas nezakročíme, hrozí superholokaust, burcoval. Nejsou to už jen antiglobalistická média, informující o tom, že to byl právě stát Izrael, jenž stál u vzniku ISIL. Otevřeně to přiznávají i CNN a jeho host generál Wesley Clark: „ISIS se zrodil z peněz našich spojenců, lidé v regionu vám to potvrdí. Pokud chcete někoho, kdo bude bojovat i za cenu vlastní smrti proti Hizballáhu, nevyvěsíte plakát s nápisem 'Připojte se, vytvoříme lepší svět.' Rekrutujete fanatiky a islámské fundamentalisty. Ti jsou ochotni bojovat proti Hizballáhu. ISIL je jako Frankenstein.

A celé - zdroj - PROTIPROUD - kontrarevoluční magazín Petra Hájka

PP

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...