Ještě párkrát zašermuje afroameričan Obama pěstičkami a je po válce

 

Ruský mužík se nenechal napálit šviháky z „ Wall Street“ a udělal z nich totální chudáky. Superexperti zase dostali pořádně na frak.

 

Co však musí být daleko, neskonale daleko potupnější pro tuto nadřazenou sortu lidí, že dostali na frak z morálky a slušnosti. Že je z toho ruský mužik totálně zdiskreditoval.O sortě plebsu z řad eurofanatiků ani nemluvě. Ta je pod důstojnost rozlišovacích měřítek jakýchkoliv morálních a inteligenčních hodnot.Řekněme si fakticky, v čem je morální převaha, aby to nebylo jenom jako urážky Václava Klause od jakéhosi podřadného primitiva rektora Jiřho  Zlatušky ( i toto může být rektorem) o konečnících ve veřejném sektoru z ANO, bude hůř.

 

Za prvé: totální podraz amerických tajných služeb, které připravovaly Ukrajinu s různými rádci v době, kdy Putin stáhl skoro všechny na obranu sportovců v okamžiku  konání Olympijských her v Soči. Špína všech špín! Morálka hodná amerického občana. Na zvracení.

Za druhé další podraz afroameričana byl, když Janukovyč podepsal dohodu s Němcem, Polákem a Francouzem, kde byl i protěžovaný kůň Merkelové Kličko, následně ulice „Majdan“ nerespektovala nic a násilí pokračovalo, aniž Obama vůbec otevřel ústa. (Mimochodem ta chátra je tam dodnes)

Za třetí bleskový obrat děje ihned po ukončení Olympijských her nečekal nikdo, natož afroameričan se šviháky z Wall Streetu… Prostě Putin, když viděl, jak se tam Američané roztahuji, obsadil Krym a hvězdná flotila podrazáků z USA nestačila ani zavřít ústa.

 

To, co následovalo jako morální facka už bylo prostým vyústěním za zločiny EU a USA.Vystupování Putina a především Sergeje Lavrova o dvě třídy převyšovalo duo Obama – Kerry. Když se k tomu připočte trapná šaškárna Catherine Ashtonové, Hermana Achille Van Rompuy, jakožto poskoků z našich řad Schwarzenbergera, Polčáka, Štětiny, je jasný výsledek předem.

A když nakonec začne Putin poučovat západní státy o výchově dětí, o lásce k vlasti, rodině, tak aby zastánci západní pseudomorálky lezli kanálama.

 

Bezpáteřní, bezcharakterní duševní trosky včetně prohlášení z řad českých politiků a novinářů se odhalily!

 

Ale POZOR

To neznamená bezmeznou důvěru v Rusko. Stejně jako Němci, jako USA, mají Rusové velmocenské choutky a je stále třeba se mít na pozoru. To výše popsané a totální morální facka západu je pro dnešek, pro současnou dobu nadutců  americké administrativy, která potřebovala morální facku jako sůl, ale zítra to může být jinak, třeba obráceně. Takže opakuji, to výše popsané je pro rok 2013 – 2014, nikoliv jako bianco šek!

Vzhůru do Evropy a nikdy jinak
Vzhůru do Evropy a nikdy jinak

Pro mě osobně to bylo velké poučení, kdo je zbabělý, stádní primitiv, který nedokáže říct vlastní názor (např. Polčák) zatímco poslankyně a žena z ČSSD Dana Váhalová, se postavila hlavnímu proudu.







A že novináři nedokáží odlišit slova: na Ukrajině operovali ruští civilisté, což je stejně tak jako američtí, ale vojsko jako armáda tam nebylo, už jenom dokresluje ubohost majnstreamového proudu, kterým se fanatičtí zastánci EU snažili a snaží udržet jako bolševici několik dní před pádem v roce 1989.

 

Věcný novinářský argument
Věcný novinářský argument

Jestli toto je západní reprezentace dneška, a my k ní údajně patříme, Bůh nás ochraňuj…

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Ten spěch má jediný motiv, nepostrádající logiku. Zametá stopy. Nejeden projektil totiž skončil právě v kmenech, které teď odvezli neznámo kam. Byly tak naprosto nezvratným důkazem, odkud se střílelo.
http://www.stripkyzesveta.cz/cz/media/75...
===================
Otázka tedy zní: Proč všechny tyto stromy byly vykáceny? Kdo k tomu dal příkaz? Odbude se to posměškem, že se jedná o spiklenecké teorie? Vyletěly ony kmeny stromů už komínem? Nejlepší způsob, jak corpus delicti zlikvidovat?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...