Špína a lež. Lidé, buďte totálně debilní, my si vás vypočítáme dle své metody, říká vexlák Karel Janeček a ekonom Kohout. Dostaneme vás tam, kam my chceme!

Snad embargo v našem státě nedává na titulní strany, čím by se strašně chlubil každý stát, každá vláda, každá politická strana ve vládě: za třetí čtvrletí poklesl zahraniční dluh!

 

Také vám připadá svět stále více nějak zvrácený? Podle čtk poradenská společnost pro server Expedia.com v průzkumech v USA zjistila, že nejprotivnějšími v letadlech jsou rodiče, které se o své děti nestarají.

Neuvěřitelná bomba: v dokumentech, které probírala současná dočasná vláda poskládaná prezidentem Zemanem, se našel ten nejdůležitější. Obsahuje foto, které dokládá, že se Václav Klaus nechal zvěčnit , jak na zeď píše křídou nápis a který ho nyní usvědčuje jako zločince ve všech směrech.

Ve Francii šli do kriminálu hostinští za to, že si hosté sami odnášeli pití. "Chceme, aby se u nás hosté cítili jako doma," vysvětluje Maryka domácímu tisku. Proto je obvyklé, že hosté při koncertech donesou k výčepu prázdné sklenice poté, co vypili jejich obsah, a přejí si další rundu.

Bigbíťácký řvoun, komediant, komik a hudebník, mnozí mávnou rukou. Jenomže nejenom ve sportu mnozí klamou tělem...

No, abychom byli upřímní, ono to tam tak přímo není. Přesto k tomu nějak vyzývá. Ptáte se proč?

Ty záhady se nějak množí. Jakoby syndrom mrtvého Šmída od Drahomíry Dražské, autorky zprávy o mrtvém studentovi na Národní třídě v listopadu 1989 zachvátil celý svět.

A zatímco západní svět nad kuřetem v pochvě nadšeně hýká, jak tvrdý je to boj proti Putinovi, u nás se o chudácích formátu Ratha či Kájínka točí filmy jako o hrdinech a lidé nadšeně tleskají.

 

Ladova zima
Ladova zima

Stále se tvrdí, že už není, co bývalo. Stále se tvrdí, že „Ladovy zimy“ zničilo globální oteplování. Opravdu?

Na Antarktidě byla naměřena nejnižší teplota na světě.
Na Antarktidě nenajdete žádné lední medvědy (ti žijí na severu).
Antarktida je poslední nedotčený kontinent světa s nádhernou přírodou.

Facebookový  vzkaz, z kterého dnes mrazí. "Chci být nejlepší táta a manžel. Nic pro mě není důležitější."

 

Zda jsou totální gauneři, kterým teče do bot, prosím posuďte sami. Drzost, kterou se tato banda snaží už po několikáté zmanipulovat veřejnost, aniž zatím známe pozadí, má další pokračování.

V institucionální struktuře Evropské unie hraje hlavní roli trojúhelník Evropská komise - Rada EU - Evropský parlament, který doplňuje Evropský soudní dvůr. Někdy se proto používá pojem institucionální čtyřúhelník. V rozdělení zodpovědností ve věci unijního práva platí, že instituce zpravidla kumulují více funkcí.

 "Genderová dimenze korupce“

Evropská expertní skupina GRECO proti korupci v přísně genderově sofistikovaném výzkumu vyzkoumala a potvrdila prohlášení policajta z Anglie, že soulož mezi mužem a ženou je velice těžká genderová forma korupce a zavinila pád tří islandských bank, proto Angličany nemohli vyplatit... .

Ministr dopravy Vít Bárta chce nejdříve zkontrolovat všechny dosud realizované projekty a až potom stavět nové silnice. Údržba rozestavěných staveb přitom vyjde na 126 milionů korun. O jejich stavbě by měl v budoucnu rozhodnout nový úřad.

Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/stavari-budou-bez-prace-barta-nechce-stavet-silnice-ani-pristi-rok-1co-/eko-doprava.aspx?c=A101111_222330_eko-doprava_brm

Připomeňme si, jak to s výstavbou silnic začalo

Ministr dopravy Vít Bárta chce nejdříve zkontrolovat všechny dosud realizované projekty a až potom stavět nové silnice. Údržba rozestavěných staveb přitom vyjde na 126 milionů korun. O jejich stavbě by měl v budoucnu rozhodnout nový úřad.

Co se dozvíme v roce 2014 po přesunech k Babišovi, Křetínskému a dalším?

Lidé stále méně čtou papírové noviny a časopisy. Průměrný prodaný náklad deníků v lednu klesl na 1,231 milionu, což znamená, že letos v tomto měsíci si každý den koupilo některý z tuzemských deníků o sto třicet tisíc lidí méně než před rokem. Je to pokles o deset procent.

I když to vypadá jako naprostá ptákovina, podívejme se na posloupnost prazvláštních vývodů státních zástupců. A s vyústěním davu nenávistných lidí v diskuzích či výslechu policie ve Velké Úpě. A nedej Bože,  pokud se to dostane do rukou Ištvanovi a Šlachtovi.....

Původně jsem zde chtěl popsat jenom fakta a mýty úspěšné (podle někoho neúspěšné) privatizace Václava Klause z devadesátých let.

Tito hrdinové, kteří tlačí na Ukrajinu a Rusko, aby poslechly ulici, se snad v půli cesty nezastaví.

Ištvan, Šlachta, Kocáb a další a další zvrácennosti na českém nebi dostávají další ikonu české demokracie!

 

Palata Slonková
Palata Slonková

Smutný osud nastavuje tvář nejčtenějšímu Babišovu deníku (no, těžko dnes říci nejčtenějšímu) pod novou „hvězdou“, šéfredaktorkou Sabinou Slonkovou.

 

Mám revizory a policisty rád. Ne, neťukejte si na čelo. Ani to není ironie. Mám je skutečně rád.

 

Co bylo vyřčeno dnes s důkazy, aby se občan mohl zorientovat skutečně podle faktů a nikoliv podle zaměstnavatele novin!

My odboráři a záloha ČSSD z ČMKOS to vidíme naprosto jasně: v koaliční smlouvě je napsáno, že splní všechny požadavky, které chceme, vyplatí všechny peníze, co chceme a žádná skupina se nebude mít hůř.

 

BUDE LÍP
BUDE LÍP

Pane Stropnický, komediant patří na prkna divadla, nikoliv na vážné rozhovory o životech lidí.

Michala MoravcováMichala Moravcová (BOSSA)

 

 

Už delší dobu zaplňují hlavní titulky ekonomického zpravodajství negativní informace z Evropy. Jednou se mluví o bankovní krizi ve Španělsku, podruhé o budoucnosti eurozóny, popřípadě na sebe veškerou pozornost médií strhne, již téměř zkrachovalé, Řecko.


Hana Brixi
Hana Brixi

Chybí pochopení?
Odstranění cenových dotací a zvýšení výdajů na zlepšení vzdělání a zdravotnictví a na sociální programy by tedy mělo být vítáno velkou většinou ve společnosti. Opak je ale skutečností. Dokazují to mnohé protesty, které doprovázely ať už ohlášené nebo skutečné zvýšení cen, a které tak často vedly k rychlému návratu dotací a zastavení reforem.

Za prvé nelze jednoznačně říci, kolik stojí chleba, protože proměnné jsou velmi časté. Ale číselné údaje jsou brány za 1) cena pšenice, 2) pohyb cen, 3) dotace

A jedna na víkend

 

Rok 2035: Ivo Ištvan dokončil 9 896 563 obvinění korupční kauzy z roku 2013

 

Dovolím si sem vložit celý text víceguvernéra ČNB, který není vědecko-populární, ale vysvětlující kroky ČNB!

 

Ano, v době našich otců a dědů zachránily USA Evropu. Lépe řečeno pomohly zachránit. V tu dobu patřily banky lidem z USA, zbrojní průmysl neničil celý svět a byl regulován zákonem o neútočení a migrační politika byla také naprosto jiná.


 PAŘÁT dnes   vznikl  9. března 2011, do kterého byl překlopen z původního Pařátu  viz Vznik Pařátu a dnes dosáhl čísla, které se mi ani za 2,75 roku ani nechce věřit:

 

Je úplnou záhadou, v čím zájmu je vstup Ukrajiny a dalších postsovětských států do prostoru EU.  A protestuji, aby ulice za pomoci USA a EU byla podporována na úkor svobodných voleb!

 

Skutečně je toto postkrizová doba po katastrofální vládě? Další čísla do mozaiky hodnocení minulé vlády svržené Ivanem  Ištvanem.

Po třiceti létech v manželství zjistila strážnice z České Lípy, že je teplá. Když konečně našla "pravou lásku" na policejním plese, nenávist k chlapům a manželovi dokonala své. Budiž prokleto mužské plémě (nebo sémě?) Ne, to vážně není vtip.

Z jiných pramenů: jak se dívají zaměstnavatelé na budoucnost? Podle průzkumů jsou podnikatelé v Evropské unii skeptičtí.

Glosa: Kdy bude líp?

Až olomoucký Ivo Ištvan obviní všechny občany České republiky z korupce a rozkrádání a dostane peníze ve výši jedné miliardy z Nadačního fondu boje proti korupci Karla Janečka  "Za zásluhy za Český stát" posvěcené parlamentním Babišovým ANO: všichni kradete, už jsme vás dostali....

 

Kde udělali soudruzi akademici chybu? Teda, nikoliv Nečasové a Kalouskové, ale experti na krizi...  Jsou skutečně Pavel Kohout a odboroví ekonomové takoví diletanti?

Je skutečně pravdou, že u nás máme jenom korupci, zlodějnu, lidi líné, neschopné a politici byli do příchodu Babiše, miliardáře Karla Janečka, Okamury, prezidenta Zemana a dalších a dalších zářných hvězd na „novém politickém nebi“ totálně debilní, jak tito pánové tvrdí?

 

Jak kvalitně bylo honorováno naše školství v roce 1987 lze zjistit podle platového výměru soudružky učitelky v Teplicích.

Vraťme se do nedávné minulosti

Tuhle zaplatí z fondů 411 tisíc eur (miliardu korun v přepočtu) na rehabilitační centrum pro maďarské psy, které zeje prázdnotou a vymyslela si ho technologická firma. Támhle dá 16 tisíc eur na podporu lásky tyrolských farmářů ke krajině, kterou obdělávají. Jak se to dělá? Zemědělcům se mluví do duše. Mimochodem, rakouská vláda na tentýž program přihodila více, 24 tisíc eur.

Je paradoxem, že Láska, který dostal pokutu za lži a nařčení bez důkazů 200 000 Kč je advokátem Lessyho, který byl vyražen od policie za lži a nepravdivé osočování? Nebo realitou faktů

Když to chcete od dělníků, tak vy se doma také válet nemusíte! Ale nejdříve k ČT 24. pozvat si holčičku Bastlovou z Hospodářských novin, která neví, zda šetření je opoziční rétorika či nutnost a neznající strukturu rozpočtu  je do nebe volající!

Trestní oznámení na něj podal jeden z policejních důstojníků. Pecinu podezírá ze zneužití pravomoci úřední osoby či maření úkolu úřední osoby z nedbalosti, a to kvůli personálním šachům, kdy si do svého kabinetu vytáhl dva detektivy.

Nemá cenu dávat další a další teoretické hádky a výpady proti ČNB. (Nebo ČNB obhajovat) Bylo by to stále stejné. Proto se podívejme, zda ČNB má či nemá brzdit vnější výdaje a podporovat vnitřní podle skutečného chování občanů. Už dost bylo teorie.

Odpověď na diskuzi: Inflace je počítána z tzv. spotřebního koše kde jsou pouze ceny nájemného ale nikoli ceny bytů a domů - tedy nemovitostí, které nejsou považovány za spotřebu ale za investici....

„V malém se tu plasticky ukazuje mentalita vysavače dotací, jenž se neumí ovládnout, když vidí možnost podojit veřejné rozpočty,“ píše šéfredaktor Reflexu Pavel Šafr.

Co se na to podívat pohledem obyčejného pracujícího člověka? Jak ten potom musí vidět důchodce?

Mezi protestující přišel německý ministr zahraničí Guido Westerwelle, který se ve čtvrtek v Kyjevě zúčastní ministerské schůzky Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE)

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...