Neměl by se Michal Horáček vyjádřit k těmto materiálům?

 

To, co se objevilo na facebooku, nevypadá jako útok na Michala Horáčka z pozic uměle vytvořených kompromitujících materiálů. Na internetu to vypadá velmi věrohodně.

 

Michal Horáček
Michal Horáček

 

Na druhou stranu nikdo nemůže vědět, zda toto kompro není.

Proto v okamžiku, kdy vstoupil do veřejného prostoru, měl by se Michal Horáček k těmto materiálům vyjádřit.

Zde jsou dokumenty, kolující po internetu.

Jsou pravé?

A zde je další!

My to posoudit neumíme, ale obvinění je příliš závažné. Tak co s tím?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Martina Rybná z Prahy 13
před 16 dny

Moje sestra se líbala s mladým klukem a má na krku několik cucfleků. Co by jste jí na to poradili? radila bych zkusit někoho zkušenějšího, ale je moc mladá a líbí se jí mladí chlapci.

Martina Rybná z Prahy 13
před 16 dny

Moje sestra se líbala s mladým klukem a má teď na krku několik cucfleků. Co by jste poradili?

Stanislav
před 16 dny

Psychiatra??? :D

Finský Hudebník z Rokycan
před 16 dny

Jsem zásadně pro zlevnění pečiva a uzenin. Mám velmi rád pečivo a uzeniny, mělo by se na to snížit DPH na 0 %. Mám moc rád pečivo s uzeninami, proto prosím vyslyšte můj požadavek.

Ivo Tomášek
před 4 měsíci

Člověk který se veřejně přiznává k tomu,že zbohatl na sázení v dostihách,kde začínal jako pikolík a až až po véééééliké dřině.....??????? Nabyl majetku,ale kde ho kurva za Komoušů nabyl????? Kradl??? Loupil??? Ožebračoval???? Néééé,takový člověk nemůže být prezidentem... Havloid jeden!!!!!

Vladimír
před 16 dny

Je dobré pochopit, že pokud se někdo k něčemu přízná a nikoliv pod tíhou důkazů poukazuje to, že tato osoba má jistý charakter osvětlit a zdůvodnit své činy. Ten, kdo naopak zapírá a mlží není hoden být prezidentem, a toto je přesné chování lháře jakým je i Zeman.

Carpenter
před 16 dny

Zeman, Havel, Klaus všichni do jednoho si nemají co vyčítat. Zeman to má soudně potvrzené že lhal, Havel lhal veřejně před sto tisíci lidmi, Klaus měl několik výstřelků dokonce i v TV. Ale vzhledem k tomu v jakém stavu je naše země 26 let po privatizačním puči a s tím co se děje kolem Ruska za posledních pár let a co vyvádí NATO po celém světe se kloním na stranu Zemana, bohužel. Řekne vše na plnou hubu a něchčije lidem na hlavu a ještě to vydává za déšť jako to funguje od plyšáku a to si myslím že na tom má Zeman také svůj podíl ale je mnohem menší zlo než vítači US Army na našel území po tom co jsme se jedněch chcípáků před nedávnem zbavili.

karel
před 16 dny

Sry Vladimíre, nechci za prezidenta někoho, co spolupracoval s STB.. i kdyby se miliokrát omluvil, nic to nemění na tom, že tenhle člověk není hoden zastávat funkci prezidenta.

Jiří Formánek
před 4 měsíci

Tak co ty na to, Horáčku ?

Vladimír
před 16 dny

V takovém spise najdete jak Klause, tak i Zemana. A jejich příznivci si z toho evidentně nic nedělali a nedělají.

Witt
před 4 měsíci

Jinak negativní lustrační osvědčení najdete zde: http://www.michalhoracek.cz/other/lustra...
K čemu dalšímu by se měl vyjadřovat?

pepik
před 15 dny

z 1994 a vydala stará struktura (kámoš)

gogo
před 4 měsíci

Horáček je oficiálně "duševně nemocný".

Roku 1976 se Horáček stal pracovníkem META, výrobního podniku Svazu invalidů. Podmínkou zaměstnání byl invalidní důchod, případně tzv. změněná pracovní schopnost - potvrzení o ní získal po opakovaných hospitalizacích v ústavech pro duševně nemocné v Bohnicích a Kateřinkách, kde je v areálu bývalého augustiniánského kláštera, později vojenského výchovného ústavu, blázinec a psychiatrická léčebna, nejstarší v českých zemích.

Doga Malor
před 4 měsíci

Byl to bolševický převrat aby se komouši a jejích přisluhovači mněly jěště lépe. A pak že se něco zmněnilo prd prd! Oranž Demokrat sobotka prohlasil UK premier nemněl referendum vyhlašovat jeto TOTALITNI partaj to chápe člověk rozumu mdlého ke kterým se počítam!!!

opus111
před 4 měsíci

Je důležité jemně mnout referendum. :)

AntiOpus
před 4 měsíci

Soudruhu trolle zalez!

+++
před 4 měsíci

I duševně nemocný Horáček může kandidovat na českého prezidenta. Hlavně, že je Chazar.

gogo
před 4 měsíci

Horáček ... to je hráč!

Michal Horáček, na přímluvu šéfredaktorky Olgy Čermákové, manželky československého cenzora, redaktor časopisu ÚV SSM Mladý svět, sepsal své paměti protagonisty sametové revoluce a začal se věnovat byznysu. Jeho sázková kancelář FORTUNA byla už dlouho před listopadem 1989 jako černá sázková kancelář v Chuchli pod kontrolou StB

Marty16
před 4 měsíci

Proto taky ta přezdívka " SÁZKAŘ " :D

novota
před 4 měsíci

Sralbotka jezdí pro noty k dcerušce adolfa nebo za reichprotektorem šapirkem / spolu s porubským synkem/ na tržiště 15...

Brabec
před 4 měsíci

Horáček ? Tohohle exota prosazuje kavárna!
Karbaník. bukmejkr -manželku vyhnal z domu, který patřil její rodině...Teď inovoval manželku, básničky občas napíše hezky, ale jinak ? Slyšeli jste ho někdy mluvil o něčem jiném ? To byste se divili, je to prázdná nádoba, která duní ! Jinak je na namyšlený hňup

Sally
před 4 měsíci

Tady někdo neudělal domácí úkol, než začal pindat... Aspoň základní souhrn toho "ale jinak?" je tady: https://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Hor...

Brabec
před 4 měsíci

Hezký životopis, ale co dotyčný ? Zeptejte se na něj - toho, kdo jej zná! A opakuji otázku, jaké jeho názory znáte ? je to normální karbaník a bukmajker - ale myslím si, že přesvědčovat nemá cenu. Za člověka mluví činy. A ty jsou v mnoha případech u Horáčka značně odpudivé.

opus111
před 4 měsíci

No, když jsem si to načetl, tak bych to shrnul asi takto:

Velmi vzdělaní rodiče a od dětství obklopen honorací. Jenže žil v komunistickém Československu.

UK byla za komunistů líheň spolupracovníků STB a podrazáků všeho druhu, to jez námá věc. Jenže k rané historii Horáčka je jasné, že tímto směrem se nemohl zaprodat.

Komunisti ho lehce skřípli, tak zanevřel a brzy dostal nabídky z druhé strany a to už neodmítnul. S největší pravděpodbností to bude agent nějaké zahraniční rozvědky.

Po profesní stránce jistě profesionál. A jestli je prázdná nadoba? TAK to si tedy nemyslím. Bude to jistě profesně zajímavý člověk s rozhledem.

Bohužel pro seriózní politiku nepoužitelný, už je zpracovaný rozvědkami a jistě na něj mají slušně tlustou složku.

Takže pár let bych na hradě ještě zkousnul Zemana a pak se uvidí.

Hlavně ne žádné Bilderbergy typu Schwarzemberga nebo Dlouhého či Švejnara. To bychom rázem potratili vše co Zeman vybudoval, co se týče odstřižení se od nestrukturního řízení ze strany USA. Zemanova "viróza" a občas nesmyslné ekonomické hlášky se dají přehlédnout. Důležité je, že Shapiro ma dveře na hrad zavřené.

MXChaba
před 4 měsíci

Zeman nevybudoval vůbec nic. Nebo jmenujte ... :) Občas z něj vypadne i něco rozumného, ale v součtu je to dementní člověk, který byl prominent za každého režimu .....

opus111
před 4 měsíci

Já bych řekl, že za tu dobu co je pezidentem se proti protektorovi Schapirovi vymezil dost přesvědčivě. Jednak mu zakázal vstup na Hrad, dále o něm řekl, že je korupčník a má ten flek koupený za prachy pro Obamu. Dále Zeman orientuje politiku na Čínu a nikoliv na USA.

To vám nestačí?

Co myslíte, že by dělal Schwarzemberg? No schválně napište, kam by to orientoval.

To by si Schapiro na Hradě udělal rovnou kancelář.

AntiOpus
před 4 měsíci

Soudruhu trolle zalez!

Antihavloid
před 15 dny

Vysmahni stbáku.

tonda
před 4 měsíci

Takže pár let bych na hradě ještě zkousnul Gottwalda a pak se uvidí. (...) Ten jeho syfl a občasné popravičky se dají přehlédnout. Hlavně že americký brouk má dveře na hrad zavřené.

Sorry, ale to se nedalo...

Brabec
před 4 měsíci

Tondo, nějak jste přehlédl, že Zeman byl zvolen ve svobodných volbách - možná, že je to pod vaší rozlišovací schopností. Nebo to co není podle Vás - tak to hodíte do jednoho pytle ? Vy i diskutující Sally vlastně pohrdáte tím plebsem, který si dovoluje mít jiný názor, že ?

Sally
před 4 měsíci

Jistě. A pravděpodobně je taky rozpracovaný ilumináty, rosenkruciány, Rychlou rotou (Chip a Dale) a Mossadem. A taky určitě ví, jak to bylo s Kennedym a 11. září... Zajímavé, že u Mlhoše evidentní (nikoli "pravděpodobné") rozpracování ze strany ruských služeb nevadí. Ale jo, chápu, že jsi taky napnutej, kolika zmrdům udělí Mlha amnestii, z kterých dosud nevyužitých ksindlů udělá hradní poradce a jestli konečně ty korunovační klenoty poblije:-)

opus111
před 4 měsíci

Je to přesně naopak, Zeman byl získán globalisty už před rokem 1989, tipuji tak od roku 1985, kdy začal publikovat v tehdejším VTM naprostý ekonomomický blábol, ušitý přesně na míru, za účelem rozvracení socialistického zřízení tehdejší ČSSR.

Zeman je globalista třetí (nejnižší) úrovně a bez tohoto napojení by se po převratu nemohl stát premiérem a později prezidentem ČR.

Zatímco takový Bohusla v Sobotka není napojený na nikoho, ten si ten postup tvrdě odpracoval dřinou pro obyčejné lidi.
A jelikož má zákonitě výsledky, tak nadnárodní elity rozjíždějí všemožnou agitaci, aby Sobotku odstavili od vesla, jelikož takový člověk je pro nadnárodní elity obrovským nebezpečím.

V podmínkách ČR, kdy lidé nejsou schopni samostatně přemýšlet, navíc v úrovních nadnárodního řízení, tak tento proces odstranění bude velmi snadný. Hlupáci ovčané si podřežou pod sebou větev zcela dobrovolně a ještě to budou oslavovat. :)

Jana
před 4 měsíci

A to je nádhernej vtip! Sobotka si postup tvrdě odpracoval - komiku - zasmála jsem se!!!

AntiOpus
před 4 měsíci

Soudruhu trolle zalez!

Vostok
před 4 měsíci

Hele opusi 111 tebe platí Chovanec přes Bison Rose nebo jak je to s Tebou. Býval tu takovej Benda a ten všechny zase obviňoval z antichazaro/semitismu....

opus111
před 4 měsíci

Já jsem sám za sebe, jen se snažím být objektivní.

Dnes jsem poslouchal ze záznamu včerejší vystoupení B. Sobotky v Parlamentu. Hodinu mluvil o OKD, naprosto skvělý proslov, myšlenkově uspořádaný a sroumitelný, že by to musel pochopit i žák první třídy.

https://www.psp.cz/eknih/2013ps/stenprot...

Hned po něm si vzal slovo Marek Černoch, a řekl, cituji:

"Děkuji za slovo. Dámy a pánové, slyšeli jsme pohádku plnou čísel, plnou dat, kterými nikdo nerozumí, pohádku, ve které hodný pan premiér za nic nemůže. Padla spousta obvinění, které vlády za to mohly,že prý to byla pohádka a ničemu prý nerozuměl". Bla, bla, bla.

Takoví lidí by vůbec neměli být v parlamentu, ten člověk není schopen normálně logicky přemýšlet a vyhodnotit argumenty. Navíc si vymýšlí a podsouvá. A to je člověk z parlamentu. Černoch je prostě katastrofa, nikdy nemůže dostat můj hlas.

Co teprve lidi z ulice. To je teprve jedna velká katastrofa.

Bohužel ale v tomto musíme žít, takový je život.

Brabec
před 4 měsíci

pro OPUS111 : Bohoušek Sobotka to je Mareček Benda ČSSD. Taky nikdy nepracoval, jeho pracovní návyky odpovídají podrazům a intrikám stranických aparátů. Průměrný , který nesnese níkoho schopného - hlavně aby jej nikdo nepřerostl. A tak kam šlápně nic neroste !

opus111
před 4 měsíci

Sobotka je naopak extrémně nadprůměrně inteligentní, má dar se vyjdřovat rychle a přesně, má výrazné manažerské schopnosti, dokáže řídit sociální systémy.

Práce ve Sněmovně je velmi náročná práce, zvláště v pozici ministra financi nebo premiéra. To je takvý záhul na organismus, že drtivá většina lidí by se z toho po pár měsísích zhroutila, na to musí mít člověk dispozice a kapacitu. Vůbec nevíte o čem píšete!

Sobotka je naprosto vyjímečný člověk, nejlepší premiér od roku 1989.

Pravice už se třese strachy, že se začnou vyšetřovat ty zlodějny z dob Klausovy divoké proivatizace. Ten Sobotkův proslov ve Sněmovně byl jasný vzkaz. Proto ta hysterie kolem policie, Babiš tam má hodně nevysvětleného z doby kdy byli s Klausem kámoši.

Rpave
před 16 dny

To myslis vazne? Ty s nim sukas nebo co? Chcalbotka je hovado co polozil CSSD v krajskych volbach. Neuminic.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle nelži tady!

AntiOpus
před 4 měsíci

Soudruhu trolle zalez!

Hele
před 4 měsíci

nic ve zlým. Jestli spíš není ta zdánlivá objektivita demence.

David Němec
před 5 měsíci

Tak ten první obrázek je náhled protokolu, v němž byl dotyčný zaregistrován jako VYŠETŘOVANÁ OSOBA; a navíc není jasné, kdo protokol vedl. Takže nic. Druhý náhled je odsud: http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archi... a vcelku jasně ukazuje, že dotyčný byl nejprve veden v kategorii KTS (kandidát tajné spolupráce), což nic neznamená a vůbec o tom nemusel vědět, a poté v kategorii PO (prověřovaná/podezřelá osoba), což ukazuje na pravý opak toho, než co se autor této stránky tak úponě snaží naznačit.:-)

.
před 4 měsíci

Tuším, že autor se ptá, nic úporného nedělá a odkaz nefunguje.

gogo
před 4 měsíci

Vas odkaz nefunguje (chyba 404 - stranka nenalezena).

David Němec
před 4 měsíci

http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archi...

Stačí odstranit čárku na konci, která se tam připletla...

Autor "úporně naznačuje" - vám formulace "my o tom víme prd, ale obvinění je příliš závažné" přijde jako něco jiného? Jaké obvinění?

Fanatik?
před 4 měsíci

Většina lidí o těchto spoluprácích nic neví. Je snad věcí Horáčka, aby toto vysvětlil. Proč vše tajit? Většina lidí s STBákama nekamarádila a svazky nemá.

Witt
před 4 měsíci

Pan Horáček nic netají - že se ho StB pokusila zverbovat, píše ve své knize "Kdo víc vsadí, ten víc bere". Nalistujte si tam na str. 119, je to tam popsáno. (https://www.kosmas.cz/knihy/104120/kdo-v... )

gogo
před 4 měsíci

No snad jste prosim Vás nevěřil, že se přizná a napiše, jak to doopravdy bylo.

Witt
před 4 měsíci

Možnost, že by byl docela normální oběť, která v testu obstála, vás ani nenapadla, že?

Vostok
před 4 měsíci

Tady úplný souhlas s Wittem. Já Horáčka taky vůbec nemusím, ba úplně naopak. Ale vytahovat na něj kdoví jaký záznamy Stb a to 27 let po převratu je podle mě mimo mísu. Když nevíme co je v nich, zda jsou pravé, zda si jenom nějaká stbácká kunda bezcenná nepotřebovala udělat čárku treba i bez Horačkova vědomí... A když víme, ze ty největší kundy bezcenný v seznamech nejsou, resp. pokud jsou tak v úplně jiných - KGB,CIA, případně Mossad...

Doga Malor
před 4 měsíci

Nikdo snimy nemusel táhnout opakuji nikdo a každý to moc dobře ví takže plky já otom nevěděl jsou na nanic. Zde je vidět na tomto člověku systém převzatý dneškem on ten invalidní důchod potřeboval tak si ho zaplatil samozřějmně fízl to věděl. Stačil jeden špatný posudek uličního donašeče a nic nešlo . Ale rozhodně komouši nikoho do ničeho nenutily kdo nechtěl být v dělnické profesi a mít špatnou praci tak se musel podřídit, vlastně dnes výběr není tenkrát ano záleželo na charakteru.

opus111
před 4 měsíci

Opět si dovolím lehce reagovat na gramatiku.

V české gramatice je takzvaná shoda v rodu a čísle.

Pokud jsou tedy "ti komunisti" tak se píše "s nimi" a nikoliv "s nimy".

Stejně tak "komunisti nikoho nenutili" a nikoliv, jak ty píšeš "komunisti nikoho nenutily".

Jedině, že by sis na podvědomé úrovni asocioval, že koministi jsou "lehké děvy" a potom by bylo správně, že "lehké děvy nikoho do ničeho nenutily". :)

AntiOpus
před 4 měsíci

Kdyz nekdo neumi ani velkou nasobilku, nemel by machrovat o tvrdem "y", coz mu nekdo chytrejsi prave poradil.

AntiOpus
před 4 měsíci

Soudruhu trolle zalez!

Doga Malor / CHromajzle
před 4 měsíci

Tak je všechno co umíte zobat tučnou apanáž a gramatiku a hlavně obtěžovat .

Sally
před 4 měsíci

Dobrej žblebt. Estébáci ho vyšetřovali jako podezřelou osobu, což vy vykládáte jako "spolupráci" a "kamarádění"? Koukám, že přezdívka / nick odpovídá...:-)

Montisan
před 4 měsíci

To se tak dělalo běžně. Zadrželi osobu a jako jí "vyšetřovali". No a pak jsi buď podepsal - a vyšetřovat přestali, nebo nepodepsal - no a pak tě zašili! Horáčka nezašili ...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...