Další důkazy: za teror a masakr v Paříži může vláda USA!

 

Zda je vláda USA lokajem Pentagonu nebo naopak se zatím zjistit nedá, ale jedno je jisté a už veřejně dokládané: veřejná podpora Islámského státu vládou USA!

Chrání vývoz ropy z Islámského státu!

 

Vojenský analytik Koller v televizi Prima se vyslovil jasně: pokud jde o Islámský stát, tomu je třeba zastavit přítoky peněz, které získává prodejem ropy přes Turecko. „Ale když Rusové zaútočili na cisterny s ropou, byli obviňováni z toho, že chtějí rozpoutat válku s Tureckem,“

 

 

 

A další důkaz

americký zločin
americký zločin

Aby USA pomáhaly Islámskému státu a zabránili Rusům likvidovat konvoje s ropou, za které dostává Islámský stát obrovské peníze či dokonce zbraně:

Americké stíhačky začaly chránit turecký vzdušný prostor


Prvních šest z tuctu amerických bojových letounů F-15C Eagle dorazilo na leteckou základnu Incirlik a začalo s ochranou vzdušného prostoru Turecka. Až tucet stíhaček F-15C se má podle jeho slov podílet na bojových hlídkách v tureckém vzdušném prostoru. Letouny 48. stíhacího křídla přeletěly do Turecka ze základny RAF Lakenheath v Británii. Divadlo, jak je Obama poctěn žádostí si může strčit za klobouk. A ihned následuje: Pentagon podle mluvčího Petera Cooka v nejbližších týdnech vyšle do Turecka ještě další modernější variantu letounů F-15E Strike Eagle.

Následně Turecko zrušilo plán na nákup raketového obranného systému z Číny, protože to vyvolalo nevoli uvnitř amerického NATO. Spojené státy a evropští spojenci chtěli, aby Turecko použilo systém kompatibilní se vzdušnou obranou NATO.

A za to má dostat Turecko od Evropské unie stovky miliard, aby si uprchlíky  nechalo.


To jsou svinské kšefty, zatímco lidé umírají - třeba v Paříži, možná Rusové v letadle...


Opět vojenský analytik Keller: prezident USA by se měl místo žvanění o tragédii obětem především omluvit za americkou podporu islamistickým teroristům počínaje válkou v Afghánistánu a na Balkáně, včetně ISIL cestou Turecka a Saúdské Arábie. Totéž by měli udělat mnozí reprezentanti EU a sypat si popel na hlavu za zavírání očí před realitou, násilný multikulturalismus, politickou korektnost v médiích a pronásledování vlastenců ve službách amerických zájmů. A v rámci války, kterou chce osa zla rozpoutat proti Rusku, by byly ztráty obyvatel Evropy ve srovnání s nějakým teroristickým útokem neměřitelné. Zvláště při použití jaderných zbraní. Vzpomeňte si na to, až budete přihlouple mávat americkým dragounům, kteří se místo boje proti největšímu ohrožení Evropy po ukončení druhé světové války, budou projíždět jako politická agitka po naší republice. Nic se neděje samo o sobě a vše je třeba vidět v souvislostech.

A Robejšek tvrdě: „My, Evropané, nemáme nic lepšího na práci, než abychom je sem pozvali na jakousi školu v přírodě, kde je chceme naučit žít ve 21. století, a ještě u toho riskujeme, že nám tu školu zapálí. My snad máme povinnost je přijímat?!"

Vše souvisí se vším: ropa z Islámského státu proudí do Evropy, aby vytlačila ruskou. A promísí se s iránskou, či bůhvíjakou. Země jako Polsko či Švédsko začínají odebírat čím dál tím více ropy od Saúdské Arábie. (Ta podporuje Islámský stát společně s USA, i když divadlo pro svět stačí zabitím několika jedinců) Navýšení íránského exportu do Evropy tak v příštím roce pravděpodobně silně naruší dosavadní ruské ropné toky do regionu.

Kruh se uzavřel, zločin USA za cenu exodu muslimů, Arabů do Evropy a smrti zatím několika set občanů Paříže je jasný. Vážně budeme v Evropě zpívat: poslední jaderná bitva vzplála? Raketové základny stavěné u Ruska americkými teroristy v Evropě tomu nasvědčují!

Dopadne Evropa jako Libye, Irák, Sýrie, aby dluhy USA nezničily celou Ameriku?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Agalaida
před 12 měsíci

Dnes se konečně sešlo hodně lidí na demonstraci. Vše OK, výborná atmosféra až na jednu maličkost. Národní demokracie pozvala na podium dr. Sládka, což si myslím nebyla ta nejlepší volba...tím to celé tak trochu degradovali, protože tohoto jediného momentu se totiž chytne mainstream a celou jinak mohutnou národní demonstraci označí za rasistickou..

Andrew Schapiro po třech dnech
před 12 měsíci

Andrew Schapiro ‏@AndySchapiro před 8 hodinami

Visited French Embassy to join in minute of silence and to express condolences, solidarity.

https://twitter.com/AndySchapiro

Copak nám Schapiro chystá na zítřek?

The Times of Izrael píše:
před 12 měsíci

Budova Bataclan byla už několikrát terčem protisionistických útoků, protože ji donedávna vlastnili židovští majitelé a pořádali tu pro-izraelské akce. Pascal Laloux, jeden z bývalých majitelů, řekl izraelské televizi Channel 2, že divadlo "prodali v září po 40 letech". Jeho bratr Joel, spoluvlastník, řekl, že Bataclan prodali 11. září (!) a nedávno emigrovali do Izraele. Dále řekl, že právě v době útoku přijal telefonát z divadla a "slyšel střelbu". Kapela The Eagles of Death Metal, která v Bataclanu vystupovala, hrála v Tel Avivuv Barby clubu v červenci.

K tomu komentují čtenáři v diskuzi: "On September 11? I'm glad to see that Mossad still has that unique sense of humour."

Zdroj:

http://www.timesofisrael.com/jewish-owne...

The Times of Izrael je internetový deník založený v roce 2012 izraelským novinářem Davidem Horovitzem a americkým miliardářem z Bostonu Sethem Klarmanem.

Dejv
před rokem

I ti co se mi smáli a označovali mě za blázna, mi teď dávají za pravdu. A přitom si stačí uvědomit, že dva letadla nepošlou k zemi volným pádem tři mrakodrapy. Tam začíná pravda o těch, kteří to tady chtějí zničit.

Si dělaj prču
před rokem

Neskutečný, oni jsou snad magoři. Ale 17.listopadu svolává akce kde kdo. Asi to bude hustý.

Roman
před rokem

To je šílené. Taky jsem to slyšel. A tak dlouho se tajilo.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...