Na antisemitismus a Charlie Hebdo se svoboda slova nevztahuje - někteří jsou rovnější

 

Dieudonne-Mbala-Mbala
Dieudonne-Mbala-Mbala

 

Říkají nadřazené bytosti lidskoprávní z Evropského soudu pro lidská práva. Je pár vyvolených, který smí vše a vy, sebranko podřadná, budete mlčet!

Divné, tak jak  je to vlastně s tou rovností náboženskou a lidskou?

Evropský soud pro lidská práva odmítl odvolání komika Dieudonného proti tomu, že ho francouzská justice pokutovala za šíření nenávisti proti skupině osob. Svoboda slova podle soudu nechrání před antisemitismem ani popíráním holocaustu. Devětačtyřicetiletý Dieudonné Mbala Mbala uzavřel v prosinci 2008 své vystoupení tím, že pozval prominentního popírače holocaustu na jeviště a nechal mu předat ocenění komparzistou v oblečení připomínajícím vězeňskou uniformu z koncentračního tábora, za což dostal pokutu 10 000 eur. Případ je ale jen jedním z celé řady dalších kauz, v nichž byl Dieudonné obviněn a odsouzen zejména k vysokým finančním pokutám. V Belgii mu hrozí vězení.

A současně se dočteme:

Izraelské úřady minulý měsíc předběžné schválily plány na výstavbu více než dva tisíce domů v osadách na okupovaném Západním břehu Jordánu. Oficiální záznam z jednání výboru pro plánování, které se uskutečnilo 21. října, ukazuje, že byl udělen předběžný souhlas s výstavbou 2200 domů východně od palestinského města Ramalláh. Výstavbu nových osad v minulosti kritizovaly Spojené státy i země Evropské unie. Západní břeh Jordánu a východní část Jeruzaléma obsadil Izrael za války v roce 1967. Tato území mají spolu s Pásmem Gazy tvořit budoucí palestinský stát, o jehož vznik Palestinci dlouhodobě usilují. Přitom nedávno potvrdil Izrael, že postavené domy prostě už jsou územím Izraele a Palestinci se začali mstít.

Proč se tají, že dramatům v Palestině předchází zločiny Izraele?

Na koho tedy lidská práva platí?

Na koho tedy lidská práva platí? Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/izrael-chce-rozsirit-sve-osady-na-zapadnim-brehu-o-dva-tisice-domu-1243968#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Více na: http://zpravy.e15.cz/zahranicni/udalosti/izrael-chce-rozsirit-sve-osady-na-zapadnim-brehu-o-dva-tisice-domu-1243968#utm_source=rubrika-zahranicni&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Nastal čas, aby byl uveden dotazník pro nízké osoby všeho pohlaví, náboženství a barvy kůže, protože neznalost práva prý neomlouvá. Ale kdo se má vyznat, zda urážka jedněch není pochvala druhých? Kdo jsou vlastně ti "lidskoprávníci", kteří si myslí, že jsou Bohové na zemi a my jenom hnůj a špína a jen oni mohou rozhodnout a našem bytí a myšlení?


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...