Na konspirační teorie jsem prakticky imunní. Co se tedy stalo, že jsem před časem začal brát úvahy Petra Hájka o řízení Evropy a především České republiky vážně?

 

Páni ministři, právě jsem se dočetl v MF DNES, že když prší, tak se voda nevsakuje do země a rychle odtéká. Přitom jdu po ulici, všude samá díra, některé hluboké a bez poklopů a voda  tam do země teče. Není to záhada?

 

Velmoc, která se propracovala před dvěstě léty do čela svobody a trhu. Velmoc, která se stala velmocí právě díky těmto hodnotám, vzala mezinárodním terorismem za své.

Šílený exodus nepřizpůsobivých, který se Francií a celou Evropskou unií šíří jak lavina, už Francie přestává tolerovat. Volby a vítězství Le Penové není ideologií extrémismu, či dokonce rasismu, jak tvrdí různí opilci ve funkcích prezidentů, socialističtí šílenci a další sorta tvrdě hájící lukraticní posty v Bruselu.

 


Plácanice stále horšího kalibru, ne nepodobné výkřikům v delíriu, by lékaři neměli brát na lehkou váhu. Zdá se, že to jde se Zemanem rychle z kopce.

 

Domnívám se, že je čas odpoutat se od IVK a vyrazit do boje. Za nás tu práci nikdo neudělá a více jak 80% znechucených voličů už je velmi, velmi tvrdý atak na kreditbilitu Evropské unie v tomto chaotickém a sebezničujícím systému občanů Evropy.


Texaský masakr motorovou pilou Na podzim roku 1973 policie na farmě Thomase Hewitta objevila těla 33 obětí, které bývalý zaměstnanec jatek zavraždil a zohavil nejrůznějšími způsoby, také motorovou pilou. Příběh Texaského masakru motorovou pilou vznikl na motivy událostí, které tehdy otřásly celou Amerikou.


Konečně to bude slyšet
Konečně to bude slyšet

Analýza Možná ten zdánlivě nesmyslný nadpis mnohým dochází, politologům a komentátorům jednoznačně ne. Takže se na volby v České republice podívejme blíže.  (V celé Evropě už drtivý vzestup normálních stran nikdo nezpochybní)

Stále slyšíme, kde se ve Francii bere odpor k černochům, že ta hrozná xenofobie je určitě politicky motivovaná a jak je to vlastně možné, vždyť Francouzi jsou tak multikulturní.

Santa Barbara Při řádění šíleného střelce v kalifornském městě Santa Barbara zahynulo nejméně sedm lidí. Mezi mrtvými je i samotný útočník. K masakru došlo poblíž areálu místního univerzitního kampusu. Informuje server BBC.

Izraelci zastřelili teprve šestnáctiletého Palestince, ten podle nich nereagoval na výzvu vojáků, aby od plotu odstoupila. Palestinec se spolu s dalšími dvěma mladíky pohyboval v oblasti Hebronu v těsné blízkosti bezpečnostního plotu dělícího Izrael od západního břehu Jordánu. tn.cz / ČTK / hmr

Svobodní nebo ODS

Svobodní nebo ODS

jiná alternativa není (Možná Piráti, ale ti jsou velmi jednostranní)

 

Slonková a Rebekah Brooks
Slonková a Rebekah Brooks

Otevřený dopis šéfredaktorce MF DNES Sabině Slonkové na zveřejnění intimních rozhovorů, které se neuvěřitelně dostávají do rukou redaktora Syrovátka.

Paříž, jak ji neznáte 3 Videoklip - bublina pýchy na dluh

Než si video prohlédnete, zamyslete se nad absurditou, že zatímco západ se potácí v dluzích, je obrovská nezaměstnanost a samotná Francie je na tom katastrofálně, vedení podniků včetně těch, co stálo u světové krize staví jak šílené paláce, které jsou pouze jako administrativa, pak se vylidní a je to předražená turistická atrakce. Přepych na dluh jako u bývalých komunistických papalášů! A lidé umírali hlady.

 

Protože nadpis vypadá příliš přitažený za vlasy, příliš fantasmagoricky, projděme si společně doložitelná fakta a uvidíme, zda i po souhrnu událostí to bude tak bulvární výkřik a senzace na zahození.

To, co se nyní vynořuje stále silněji a hrozivěji v úvodu pouze ve zkratce. Jak jsem již dříve popsal, FED tiskne peníze, ECB kupuje dluhopisy USA, peníze si na to musí vypůjčit. Zvrácenost? Ano, ale co dál?

 

Důvěřuj, ale prověřuj. Tisíckrát omílané pravidlo nikdy nezklame.

I na jedné části kauzy Nečasová /Nagyová se dá ukázat, jak je víra ošidná. A stačí málo: prostě nenaskočit na první vlnu, ale zapamatovat si některé „důležité nepodstatnosti“.

Je to snad proto, že  prezident Putin dává přesná data, která si celý svět může překontrolovat a lehce zjistit, zda lže, či mluví pravdu? Nikde v oficiálních médiích nebyla ani zmínka.

 

Po kolikáté už jsme se ujistili o 200 let staré genialitě Frédérica Bastiata „Co je a co není vidět“? Díky zásahu EU zdraží všechny nejlevnější tarify u operátorů.

Komu dám svůj volební hlas?

 

 

My nepotřebujeme Evropskou unii, ale potřebujeme obchody se státy na území Evropské unie stejně tak, jako s Ruskem, Čínou, Brazílií a dalšími bez omezení, vydírání a ochranářských cel.

Toto je hlavní definice, čím se liší normální občan Evropy od Europana

Žádné stěhování do „někam“, žádné odmítání podnikatelů jiných států. Nic takového.

Prostě volný obchod, volný trh, volný pohyb osob a žádná ochranářská cla či jiné vydírání, které se dá shrnout: svobodu podnikání a pohybu osob bez zásahů instituce Brusel.

Je zbytečná.

Zrušme ji.

Je nám přítěží!

Kdo toto bude prosazovat, tomu dám svůj hlas!

Slovo od slova by měl ministr Babiš číst informace o zvedání HDP. Slovo od slova by tato slova měl číst rozpočtový výbor. Dejme prosím slovo jednomu z nejpovolanějších, který o HDP píše:

 

Vtipnější vyhrává
Vtipnější vyhrává

Že afroameričan Obama se v ukrajinské kauze s Merkelovou, Barrosem a dalšími zaplétá do tragického komiksu, je podezření dávno a například "Protiproud" jim to dává spolehlivě "sežrat, což by se dalo brát trochu jako politický výsměch na českém poli.

 

Tak nějak absurdně by se dala nazvat kauza, která už z prvního pohledu bila do očí stejně tak, jako Ištvan, Šlachta a puč vlády Petra Nečase.  (Nezatahujme do toho Nagyovou – Nečasovou, tato kauza byla známa už o rok dřív). A pouze ji zločinně Ištvan spojil!

 

Takže po Klausovi (pravicové éře) zbyly oči pro pláč a rozkradená zem, kterou musíte pracně dávat do kupy? Nemýlíte se trochu „víc“?  Skutečně kradli „kmotři“ víc, než dnes přes dotace a obnovitelné zdroje současná garnitura?

Mladí lidé oslavují v Paříži květnové osvobození. A pokud se domníváte, že oslavují americkou armádu, hluboce se mýlíte.

 

Protože by autor pochyb byl dříve zatčen, než by dokázal, že je to podvrh. A dle zákona o nezpochybnitelnosti holocaustu by byl autor dehonestován, urážen, zničen.

 

 

S obrovským humbukem premiér Fico vyhlašoval, jak všem neplatičům zakroutí krkem. I když si pravicová část významně klepala na hlavy, dav jásal, jak s okrádáním chudých tato skvělá akce zatočí.

 

Hlavu pana Zaorálka za poslední léta a Stropnického za poslední měsíce bych vzal a s pokřikem „prázdné hlavy nejvíc duní“bych je tloukl o sebe. Ale! Za poslední týdny a dni: klobouk dolů..

Palata - Slonková
Palata - Slonková

A také závazek (prý), že už nikdy nebude s lidmi manipulovat, lidi oblbovat a přece jméno Sabiny Slonkové je zárukou. Skutečně? Podívejme se na titulní stranu dnešní Mladé Fronty DNES...

Zjistit skutečnou cenu "Obsluhy Evropských dotací" je jak z pohádky o kohoutkovi a slepičce. Šílí z toho starostové, šílí obyčejní úředníci, šílí celá společnost. Sice z nejvyšších míst stále slyšíme, jak je to výhodné, Babiš tvrdí, že z toho příliš "kraděme"...

 

Vymyslete si ve státních podnicích nějakou práci a my vám pošleme na každého 288 tisíc korun, řádí jako šílená tato milá ministryně práce a sociálních věcí.

Čím více se blíží eurovolby, tím více slyšíme, jak nám Evropská unie pomohla, jak nutně potřebujeme její dotace, jak náš národ umře hlady a bídou, když nám nebude "Brusel" pomáhat. Skutečně?

Kam jsme došli?
Kam jsme došli?

Tandem Pentagon, Obama a Merkelová, která už se ani nesnaží zamaskovat ovládnutí Evropy a jedná jako samozvaná vůdkyně za všechny občany všech států se v podstatě demaskovali.

Absurditou roku 2014 je to, že hudebníci musí minimálně dvacet dní před vystoupením poslat provozovateli klubu seznam písní, a ten ho pak deset dní před akcí posílá ochráncům autorských práv.

Málokdo asi ví, že do Hlubočep v Praze, zrovna když si děti hrály, přilétly skutečné čarodějnice. Z Letné. Odněkud od Sparty. A to byla teda hrůza hrůz! Jako jedným se nám je podařilo natočit!

 

Neuvěřitelné věci se dějí v našem hospodářství. Podle Deníku město Kdyně ušetřilo na výstavbě aquaparku 16% a má za to zaplatit pokutu 110 milionů korun.

Spokojenost Čechů s členstvím v Evropské unii dlouhodobě klesá. Dokazuje to zatím poslední, zářijový průzkum agentury STEM. Pouhých 37 procent dotázaných je s členstvím spokojeno. Většina je navíc toho názoru, že se vývoj EU neubírá správným směrem. Pouhých 17 procent by si přálo zavedení eura jako společné měny.

Židovská obec v Praze prý prolustrovala občany České republiky a vydala z lustrací komuniké: Výroční zpráva o projevech antisemitismu za rok 2013 udává i Bartoše jako antisemitu.

 

Židovská privilegia
Židovská privilegia

Většina lidí na světě zná nekonečnou válku Izraele proti Palestině. A také většina lidí ví o koncetrácích Hitlera a pokusu vyhladit tuto komunitu. Vynechme tyto dvě notoricky známé a notoricky omílané hořkosti dějin.

Rusko není SSSR
Rusko není SSSR

Lidé, kteří ještě nedávno nenáviděli Sovětský svaz a z ruštiny se jim chtělo zvracet za zvěrstva z druhé poloviny minulého století vytvářeného UV KSSS, začínají bedlivě sledovat dnešní demokracii v současném Rusku a měnit své názory.

„Pravda je lež!“ To napsal slavný Orwell, ale, jak se to občas stává, ironie jaksi nebyla pochopena – západní propaganda heslo přijala jako návod jak jednat a Evropu přivádí do stavu panické hrůzy děsivými zprávami o tom, že Rusko bude jednat s Ukrajinou, obsadí ji, půjde dál a zastaví se až na břehu La Manche.

 

Nedá se přece rozdávat všem. Kam vede obrovský dluh nám ukazuje dříve demokratická, svobodná a mocná velmoc: USA

Nejde neglosovat poslední minuty v ČT 24. Jedna perla za druhou, druhá perla za první...

 

Je, či není na místě napadání exekutorů?  Když po srdceryvných výkřicích lidí, ke kterým exekuce došla, vypadají exekutoři skoro jako zločinci.  Jenomže…

 

Dohnal ji k smrti?
Dohnal ji k smrti?

Stále více se ozývají informace, (to by měla vyšetřit policie) že Macura je pouze nastrčená zrůda, kterou ve skutečnosti platí bulvár. A za obrovské peníze měl zničit, zdeptat labilní Ivetu Bartošovou! Ve skutečnosti je vrahem v pozadí tento člověk!

Ani loni se České drahy nedostaly z červených čísel. Naopak. Dopravce přiznal ztrátu 1,95 miliardy korun, což je více než v roce 2012.


Týnec nad Sázavou – Pravděpodobně nejsilnější motorku ve své historii chce na jaře příštího roku představit tradiční značka Jawa, jediný český výrobce motocyklů.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...