Brexit ještě není hotová věc. Referendum by se dalo obejít, tvrdí Soros.

Zajímavé, že tento Američan z Maďarska židovského původu vždy ví, jak něco ukrást, někomu uškodit, něco obejít, aby obyčejní lidé vždy dostali po hlavě a on za pomoci neziskovek zbohatl.

Soros
Soros

George Soros  v Evropském parlamentu poznamenal, že Brexit povede k podobné finanční krizi, jaká proběhla v letech 2007/8. Tato krize se již pomalu formovala a Brexit celý proces pouze urychlí, protože přispěje k obnovení deflačních trendů, které z ekonomiky ještě nestihly vymizet. (S touto částí stále více lidí souhlasí, je to již patrné)

Restriktivní fiskální politika hlavních zemí unie způsobila, že oživení ekonomiky eurozóny po krizi výrazně zaostává za tempem globálního oživení. Ortodoxní přístup jádra eurozóny zabránil jediné možné správné cestě podpory, kterou bylo přijetí proti-cyklických opatření. Podle Sorose se také evropský kontinentální bankovní systém ještě zcela nezotavil z dopadů poslední krize a Brexit jej bude znovu intenzivně testovat. Všichni sice vědí co je potřeba udělat, ale bohužel politická a ideologická nejednota v rámci unie těmto snahám stojí v cestě.

Soros také naznačil myšlenku, že Brexit jako takový ještě není zcela "hotovou věcí". Už během prvních 4 dnů po hlasování podepsalo petici za opakování referenda kolem 4 miliónů lidí. Podle jeho názoru není zcela nepředstavitelná situace, že než dojde k vyjasnění celé situace v politické sféře, mohl by se počet podpisů pod touto peticí přiblížit nebo dokonce překonat počet lidí hlasujících pro vystoupení z EU. Tím Soros naznačuje, že v takovém případě by měla vláda poměrně silný argument, proč by se výsledkem referenda nemusela ve finále řídit.

Takže demokracie nedemokracie, Američan maďarského, židovského původu říká všem, že sice referendum udělali lidé, ale mají zavřít ústa, když rozhoduje kvalifikovaná - minimenšina nadlidí. Děkujeme pane Sorosi za objasnění moderní demokracie.

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
kubík
před 4 měsíci

Sralbotka...http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=16789... a jinak podle průzkumu socani padají...

+++
před 4 měsíci

Tolik penalt jste v životě neviděli, ještě ke všemu nepovedených!
Německo porazilo Itálii až v deváté sérii. Komentátor říkal, že budou muset jít kopat penaltu i brankáři (každý hráč může jen jednou). :-)))))

https://www.youtube.com/watch?v=WN4jn_JE...

benda
před 4 měsíci

je to stará známá věc, že se židoplutokracie, zednáři a kulturní bolševici piklují proti evropským národům, a zachránit to může pouze vůdce. Takže pravou přední nohu vzhůru, zaryčet "zdar putinu" a hrdě se postavit obkličovací politice západních mocností proti kremelské říši

vostok
před 4 měsíci

Sorös je chazar

+++
před 4 měsíci

Bendič, správně, a Jaromír Jágr také piklí proti evropským národům, protože se včera na filmovém festivalu Karlovy Vary objímal s Schapirem a Kaplicky.

https://pbs.twimg.com/media/CmXQGMQWIAA7...

Vostok
před 4 měsíci

Sorös je chazar

kubík
před 4 měsíci

Sralbotka kecá a náš tisk nic....http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

fouňa
před 4 měsíci

Podle vyjádření vedení TOP 09 a ČSSD, nejsou naší občané dostatečně vzdělaní a duševně schopni, aby mohli fundovaně absolvovat referendum. Tito pánové zapomněli z čeho vyšli a kdo je povýšil do vrcholové politiky, kde místo aby sloužili nám lidu, tak se jmenovali kastou neomylných. V roce 2018 budu opět volby do Poslanecké sněmovny a tam jíž těmto pánům nebude vadit nevzdělanost a omezenost právě tohoto Českého voliče, od kterého budou čekat jeho hlas pro jejich strany. Lidé nejsou ovce a pamatují si ty, kteří jím nikdy nepomohli a naopak jím život dokázali zkomplikovat.

nizza
před 4 měsíci

Premiér Bohuslav Sobotka dnes v oficiálním prohlášení oznámil, že česká vláda nemá v úmyslu konat žádné referendum o členství v EU a NATO.

Prezident Miloš Zeman včera vyzval k provedení referenda o členství Česka v Evropské unii a NATO. Řekl to na shromáždění s obyvateli Velkého Meziříčí. Přitom uvedl, že sám by hlasoval za setrvání v obou organizacích. „Nesouhlasím s těmi, kdo jsou pro vystoupení z Evropské unie. Ale udělám všechno pro to, aby bylo referendum a aby se v něm mohli vyjádřit. A totéž k vystoupení z NATO," řekl Zeman.

Czech PM: no intention of holding EU, NATO membership referendum
http://www.reuters.com/article/us-britai...

Zeman je pro referendum o českém odchodu z EU a NATO, hlasoval by ale proti
http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_z...

opus111
před 4 měsíci

Když vidím, jak dnes a denně alternativní aerodrbárny manipulují s nesvéprávným davem, tak referendum bych považoval za zločin ať už se týká čehokoliv.

Svobodně se může rozhodnout jen inteligentní a dobře informovaný jedinec.

Komentáře, které se většinově objevují na alternativních diskusích zcela vylučují dva výše zmíněné atributy.

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle nelži tady!

Vostok
před 4 měsíci

Jasně to, co jsi napsal se týká hlavně tebe Opusi111

Dagmar
před 4 měsíci

Takže v podstatě souhlasíte s tím "takyprelátem" Halíkem? Co se divím, že! Všichni jsme blbci, jen vyjste ten nejchytřejší. Vy a Sobotka a Halík a Štětina a další jim podobní....

opus111
před 4 měsíci

No vidíte, napsal jste dvě věty a hned spousta nesmyslů.

Copak článek byl o Halíkovi, nebo já jsem psal něco o Halíkovi?

To je přesně ukázka vašeho manipulativního myšlení, jak vám to naprali do hlavy ty aerodrbárny.

Podsouváte, spojujete, přitom jsem se jen obecně vyjádřil, že většina lidí je nesvéprávných, za čímž si stojím.

Vlado
před 4 měsíci

Si presvedčený, že ty a tebe podobní nesvojprávni sú väčšina? Nefandi si!

Vostok
před 4 měsíci

Ty seš taky nesvepravnej opusi

AntiOpus
před 4 měsíci

Trolle nelži tady!

Nelly
před 4 měsíci

Volby ve stylu George Sorose se jaksi nezdařily! :-DDDDDDDD

novota
před 4 měsíci

Pan Soros vsadil 100 miliónů zelených papírků, že rozvrátí deutsche bank , která je abnormálně zadlužená. Jenom ještě dotaz už má česko zmobilizováno 150000 vojáků na ost front..prý to dostal za úkol od tiskaře shultze a adolfový dcery..

Brabec
před 4 měsíci

V Rakousku byly zrušeny prezidentské volby - mají proběhnout znova ! Vsadím se, že je drtivě vyhraje kandidát Svobodných !

Nelly
před 4 měsíci

Falešný "prezident" Alexander Van der Bellen, zvaný neformálně Sascha, podváděl, nebo jeho stoupenci, a měl by být z nových prezidentských voleb za trest vyřazen!

novota
před 4 měsíci

http://zpravy.idnes.cz/rakousko-volby-us... to by socanskéj ústavní soud včele s kovaným komunem v čechostánu nikdy neudělal...

Brabec
před 4 měsíci

Náš Ústavní soud - buzíci mohou adoptovat děti, prý jinak by to byla diskriminace ! Podle této úvahy je diskriminací, že si jej nemohou porodit sami. Nebo ženská je diskriminovaná, protože nemá penis, ale hlavně soudci jsou diskriminováni, protože nemají mozek !! Co ochrana rodiny, dětí - to ty zrůdy nezajímá !!!

Dagmar
před 4 měsíci

Jo, NWO je NWO. Na to doplatíme jednou všichni. Tedy pokud se lidé nevrátí k opravdovým hodnotám a ne pseudohodnotám...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...