Další vybombardované "Nemocnice bez hranic" přáteli USA! (A pak do toho zasáhne čtk)

 

Nálet mezinárodní koalice v čele se Saúdskou Arábií na nemocnici mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Jemenu si vyžádal čtyři oběti, jsou i ranění.

 

Tolik fakta - dokázaná a naprosto nezpochybnitelná.

A lze nalézt u vedení "Lékařů bez hranic" jako oficiální protest mezinárodní  uznávané organizace.

Čtyři lidé přišli o život a deset dalších bylo zraněno při dopadu rakety na kliniku provozovanou organizací Lékaři bez hranic (MSF) v Jemenu. Raketa zasáhla zdravotnické centrum MSF ve městě Razá v severojemenské provincii Saada, uvádí se v něm. Mezi zraněnými jsou dva členové zdravotnického personálu MSF a jejich stav „je kritický“.

MSF pravidelně předává oběma válčícím stranám GPS údaje o poloze svých zařízení, zdůraznila Ayorová. „Není možné, aby ti, kdo mají kapacity k provádění vzdušných úderů nebo odpalování střel, tuto skutečnost ignorovali,“ prohlásila.

Dnešní útok na kliniku MSF odsoudila a důrazně znovu vyzvala protagonisty konfliktu k „respektování pacientů a zdravotnických zařízení“.

V prosinci MSF obvinila arabskou koalici vedenou Saúdskou Arábii ze zásahu jednoho ze svých mobilních zdravotnických středisek v Taízu na jihozápadě země. Zraněno bylo devět lidí, z toho dva pracovníci MSF. Arabská koalice slíbila vyšetření tohoto incidentu.

Jenomže přátelé USA a samotná US ARMY si z nich dělá legraci. A to stále není došetřeno bombardování nemocnice "Lékařů bez hranic" v  Kundúzu!!

Byl to válečný zločin, zuří Lékaři bez hranic. Afghánská vláda...

  

 

A tak není divu, že internetem ihned běží propaganda:

my zabíjíme, ale Rusové víc.... Najednou se vyrojila další obvinění na ruskou armádu! A ještě jaké nesmysly.

Samozřejmě to přišlo z ČTK a přebrala mainstreamová zpravodajství.

Podle Syrské organizace pro lidská práva (švadlenka SOHR nebo SOHO) si útok vyžádal také desítky zraněných. Útok prý podnikla podle místních zdrojů ruská letadla, která cílila na místní soudní budovu a přilehlou věznici kontrolovanou frontou An-Nusra, což je organizace, která se hlásí k teroristům ze sítě Al-Káida.

Většinu obětí tvoří vězni a také dozorci a pět civilistů, včetně jednoho dítěte, uvedla agentura AFP s odvoláním na SOHR. V zařízení údajně byli drženi většinou odpůrci fronty An-Nusra.

 

A pak už to jede:

Rusové vybombardovali syrskou věznici, zahynulo šedesát lidí - iDNES

9. ledna 2016  21:21
 
Nálet ruských vzdušných sil na syrské město Maarat an-Numán držené protivládními povstalci si vyžádal životy šedesáti lidí. Další jsou ranění a podle Syrské organizace pro lidská práva (opět švadlenka SOHR nebo SOHO) je zhruba třicet v kritickém stavu. Letadla cílila na místní soudní budovu a přilehlou věznici kontrolovanou frontou an-Nusra.
 Zaslala ČTK
 

Ruský nálet v Sýrii zasáhl školu a zabil dvanáct dětí, tvrdí SOHR - iDNES

11. ledna 2016  15:38
Zaslala ČTK
 

Ruský nálet v Sýrii prý zasáhl školáky. Zahynulo údajně nejméně 12 dětí a učitel  - Hospodářské noviny iHNED


Ruský nálet v Sýrii zasáhl školu a zabil dvanáct dětí, tvrdí SOHR

11. ledna 2016  15:38

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rusky-nalet-zabil-dvanact-deti-tvrdi-sohr-fgf-/zahranicni.aspx?c=A160111_151542_zahranicni_jkk

Ruský nálet v Sýrii prý zasáhnul školáky, nejméně 12 mrtvých E15

Oznámila to prý Syrská organizace pro lidská práva (SOHR), která dění v Sýrii sleduje z Británie.

Zahrajte si s námi hru, jak tato "smyčka" běží"...

Klikněte na Autor: ČTK v Hospodářských novinách. A dostanete se kam...? A pak si klikněte na "o autorovi čtk - napravo tamtéž.

Nebo je delší smyčka: Bloomberg a konec. Nebo Reuters a směr švadlenka SOHO, nebo vlastně SOHR....

Způsob, jak mainstream zaplaví celý internet je dokonalý. Že to následuje vždy po zločinu či "průseru" US ARMY či jejich přátel ze Saudské Arábie? Kdo si toho všimne. A vždy dokonce napíší, že propaganda Ruska je dokonalá....

A pak?

Na sociálních sítích se objevily snímky zdemolované školy a zraněných dětí, avšak agentura Reuters uvedla, že nelze ověřit, zda se týkají tohoto náletu. Podle Reuters se ruské ministerstvo obrany k náletu nevyjádřilo. Tak se distancuje od nepravdivé zprávy např. iDNES. Prostě to ověřují u Turků, u SOHR....  celý článek

 

Ale Rusko reaguje oficiálně: tvrdí, že je to směšné, že je to lež a kde je těch děvět nemocnic, co mělo také Rusko rozbombardovat, co také viděl švadlenka "SOHR". Zatímco důkazy na rozbombardované nemocnice "Lékařů bez hranic" americkou, potažmo saudsko-arabskou armádou jsou zdokumentovány a je oficiální protest zaslaný do Washingtonu, zde je prý důkazem to, že devět nemocnic zmizelo naprosto beze stopy...

A pak nastane zase klid a vše jde do zapomnění, pouze Romancovové a Petry Procházkové omílají, jaká je ta ruská propaganda hrozná...

 

P.S. Je podezření, že za tyto maistreamové zprávy formou stupidní propagandy dává Evropská unie z dotačních fondů speciální odměny!

 

P.S.S. A pak vyšle čtk zprávu, že útok na turisty v Hurgadě byl odvetou za ruské nálety. Proto prý přepadli jednoho Švéda a dva Rakušany. Prostě pomsta "Rusku" je sladká. Ale jen Bůh ví a čtk, proč Švéda a Rakušany.....Autor: ČTK

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
.
před 10 měsíci

CÍL: ZNIČENÍ ARABSKÉHO SVĚTA
Klíčová role Blízkého východu ze strategického hlediska představovala pro USA jednu z hlavních zahraničněpolitických priorit přinejmenším od druhé světové války, kdy americký vliv v oblasti definitivně nahrazoval dřívější evropské koloniální mocnosti. Region bez přirozeného jádra, bez společných hodnot či fungujících institucí, kde pod dohledem světových velmocí soupeří o moc pět silných států (Irák, Írán, Egypt, Izrael a Saúdská Arábie), nutil USA ke stále aktivnější roli.*
METODA: BUSHOVA DOKTRÍNA
bývá definována jako strategie spojující boj proti šíření zbraní hromadného ničení a terorismu, která zahrnuje možnost preventivních úde­rů, změny režimů a šíření demokracie.*
PRAXE:
Saddám je "největší světový terorista" - ZLIKVIDOVÁN IRÁK
Kaddáfí je největší světový terorista - ZLIKVIDOVÁNA LIBYE
Mubarak je "diktátor" - JE POTŘEBA ARABSKÉ JARO
Asad je "diktátor" - TÉMĚŘ ZLIKVIDOVÁNA SÝRIE
v Jemenu jsou "rebelové", béé - SAUDOVÉ A EMIRÁTI, BĚŽTE NA TO, Rijád vysílá v březnu do akce 150 000 vojáků a 100 bojových letounů, účelem operace je podle saúdského velvyslance v USA "ochraňovat a hájit legitimní vládu".

Tak teď bude Saudská Arábie označena za největší světové teroristy??? Takže z pětice silných států na Blízkém východě zůstane jen Izrael???

Já to Saúdským Arabům nepřeju a nemají to z vlastní hlavy - kdopak jim poradil přetlakování ropných polí, takže nemohou omezit těžbu, válečnou agresi v Jemenu, kdo jim vybírá cíle (Phillip Hammond), kdo platí tzv. uprchlíkům cestu do západní Evropy a smartphony, kdo poradil Saúdské Arábii privatizovat státní majetky od státního ropného gigantu Aramco po státní půdu, jak časopisu The Economist před pár dny prozradil princ Mohammad bin Salmán?

* Zdroj:
http://www.obranaastrategie.cz/cs/archiv...

Válečný zločin
před 10 měsíci

Británie vybírá cíle pro koalici vedenou Saúdskou Arábií, přiznal dnes britský ministr zahraničí Philip Hammond (Conservative party). Hammond vystoupil poté, co byla v neděli 10. ledna 2016 při náletech zasažena RAKETOU (!!!) další nemocnice Lékařů bez hranic v Jemenu. Nemocnici Šiara v okresu Razih zasáhla raketa v době, kdy nad ní přelétávala letadla, která musela být z arabské koalice, protože vzbouřenci letectvo nemají.

„Zemřeli čtyři lidé a deset jich je zraněno. Několik budov zdravotnického zařízení se zřítilo. Mezi zraněnými jsou tři spolupracovníci Lékařů bez hranic, dva z nich jsou v kritickém stavu,“ uvedla v neděla mluvčí Lékařů bez hranici Iveta Polochová.

Od března 2015 je to již asi 105. zasažené zdravotnické zařízení v Jemenu...

http://www.lekari-bez-hranic.cz/cz/zprav...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...