Kdo stojí za zločinem "Lex Vitásková"? Premiér Sobotka, nebo je tlak z venku?

 

Zastřel si svoji Vitáskovou...
Zastřel si svoji Vitáskovou...

 

Křišťálově čistý zločin a státní zástupci jsou najednou slepí? Co dělá Bradáčová a Ištvan? Kolik milionů dostal odvolaný náměstek Vitáskové Jan Nehoda?

 

Komedie, která nemá obdoby!

Lex Vitásková: x žalob, jedna blbější než druhá. Změny legislativy, jedna blbější než druhá. Vitásková stále odolává a nikdo ji ještě nezastřelil. Proč veřejnost mlčí? Proč ODS mlčí? To skutečně nevidí, jak je pošlapávaná demokracie České republiky a Schapiro z nás dělá onuce? Vitásková odmítne podepsat dotace, na které nemá potvrzení. Pokud by to podepsala bez potvrzení, může být zatčena a odsouzena se sazbou (prý) až šest let. Pokud by to ale nepodepsala, bude odvolána, protože nesplnila požadavek vlády. Pak odjede na dovolenou a nějaký náměstek klidně bez vědomí nejvyšší nadřízené podepíše dotace za 42 miliard! Ano, náměstek jen ze své vůle podepíše dotace za 42 miliard! Kde to jsme? Už dávno má být u něho domovní prohlídka a zajištěna konta. Je však ticho po pěšině a Jan Nehoda - místopředseda úřadu, je velice vysmátý. Proboha, kde to dnes jsme?

Stíhání na svobodě

Vitásková zaměstnala právničku. Asi skvělou, když byla tou nejvyšší. Ale údajně tím vznikla škoda z výše platu Vesecké a povinných odvodů za zaměstnance 1 056 033 korun, oznámil mluvčí detektivů. Proboha, kde to jsme? Více na: http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/skoda-za-milion-policie-navrhla-obzalobu-sefky-eru-kvuli-jmenovani-vesecke-1262418#utm_source=zpravy&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

 

Nezávislý úřad, který závisí na kontrolovaném

Nezávislý úřad má být pod kontrolou premiéra Sobotky. Úřad, který má hlídat Sobotku a jeho partu. Toho Sobotky, co odlétá do USA na poradu o jaderné bezpečnosti a Obama se na něj těší. Prý demokrat každým coulem, pokud... Pokud návštěva dopadne ke spokojenosti americké administrativy a obchodu. Proboha, kde to jsme?

 

A co kauza zvlněných silnic?

Jak to pokračuje? Kdo to zaplatí? Sobotka to uhrává do autu. A proč? Kdo je vlastně Radek Pokorný?

Existuje? Pokorný Sobotkovi v emailu: Stopni komisi k D47, Eurovie nám šoupne na kampaň

 

Stačí si přečíst nadpis a je jasné, kdo zločiny kryje: zloděj křičí - chyťte zloděje. Nejzkorumpovanější ambasáda je americká. Přesto z ní stačí ukázat a...  A pokud ukáže, justice zatýká a vlády padají. Nevěříte?

Proč jede Sobotka potřetí do USA a sejde se dokonce s kámošem Schapira Obamou? Vážně je tak excelentní? Nebo jde projednávat jadernou bezpečnost? Proč ne Drábová? Protože se nejedná o bezpečnost, ale zkorumpovanou zakázku Westinghouse ve stomiliardovém tendru na dostavbu třetího bloku jaderné elektrárny Temelín. Nevěříte? Tak čtěte: Vitásková je jednou z překážek nastavení cen energií, zatímco dlouhoprsťák Schapiro šílí, protože ji ještě parta státních zástupců nedokázala odstranit a snad jedině nájemný vrah by Vitáskovou oddělal!

Sobotka pojede v březnu do USA jednat o jaderné bezpečnosti, pozval ho Obama

 

A zde krásně vidíme, co to ta jaderná bezpečnost je. Korupce, korupce a korupce. Tady vidíme demokracii v americkém hávu: zločin a korupce. Ale stačí ukázat prstem a ze zkorumpovaného se stává anděl a z anděla korupčník.

To jsme vážně v roce 1989 chtěli?

 

P.S. O faktické korupci amerických velvyslanců lze podrobnosti dohledat na Wikipedii.

O dalších důkazech je psáno zde:

 

Všichni buršové Boha Schapira - velvyslance USA v ČR na ...

 

 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Jde o 4500 Kč pro každého Čecha ročně
před 9 měsíci

Loupež 42 miliard za bílého dne. Jde o 4500 Kč pro každého Čecha ročně

26. 1. 2016 19:30

Dnes jsme zastavili jednání poslanecká sněmovny kvůli chystanému neoprávněnému vyplacení 42 miliard korun.

BRUSEL DOPISEM ČESKÉ REPUBLICE JASNĚ ŘEKL, ŽE VYPLÁCENÍ PODPORY SOLÁRNÍM ELEKTRÁRNÁM JE NEZÁKONNÉ. Vláda se přesto chystá dne 15. února vyplatit první splátku ve výši 4 miliard. Pauzu na jednání klubu jsme si vzali proto, abychom seznámili poslance s celou problematikou.

„Jsem velmi rád, že se jednání účastnili i poslanci dalších stran. Má se tu uloupit 42 miliard za bílého dne. Koalice vykřikuje, jak chce bojovat proti podvodníkům. Zde ale dělá všechny kroky k tomu, aby se propláceli prostředky protizákonně. Pokud 15. února bude vyplacena podpora, poradíme se o právních krocích,“ řekl k postupu klubu předseda Úsvit - Národní koalice Marek Černoch.

„Podle Bruselu je výplata peněz solárním baronům nelegální a každého z nás, včetně dětí a důchodců, chce tak stát okrást o 4 500 korun. Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek stanovisko Bruselu ignoruje a zjevně chce nezákonně vyplácet 15% z ceny elektřiny, kterou všichni platíme na složenkách,“ doplnil předseda Černoch.

Zdroj:
http://www.parlamentnilisty.cz/politika/...

Důvěrník StB Les = náměstek ERÚ Jan Nehoda,
před 9 měsíci

narozen 29. dubna 1950, SMRDÍ, SMRDÍ.

Jan Nehoda je v evidenci StB, datum narození 29.04.1950 (souhlasí s obchodním rejstříkem), druh svazku D,PB (D znamená Důvěrník, PB znamená Propůjčený byt), registrační číslo 32305, krycí jméno Les, útvar S StB Brno III.odbor 4.oddělení, archivní číslo 418614, poznámka (*) Archiv bezpečnostních složek od Ministerstva vnitra ČR převzal soubor pravomocných rozsudků, kterými se určuje, že evidence některých osob je neoprávněná.

Vyhledávání v evidenčních záznamech Ministerstva vnitra
http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-evide...

V oboru plynárenství se Jan Nehoda pohybuje více než čtyřicet let. Je absolventem strojní fakulty Vysokého učení technického v Brně a bývalým členem KSČ.

Ve funkci provozního ředitele státního Transgas, a.s. byl Jan Nehoda od srpna 2001, tehdy se začala připravovat privatizace.

29. ledna 2002 byla podepsána smlouva mezi vládou Miloše Zemana a německou firmou RWE Gas AG o privatizaci Transgas, a. s. a regionálních distribučních společností za 125 miliard korun. Jediným akcionářem monopolního dovozce plynu Transgas, a. s. byl do té doby stát - Fond národního majetku České republiky.

V prosinci 2002 byl provozní ředitel Jan Nehoda povýšen německým vlastníkem na člena představenstva RWE Transgas, a.s., kde setrval do 31. prosince 2005. Po koupi Transgasu zůstaly v představenstvu i Alena Vitásková (do 2003) a Milada Vlasáková (do 2005), které do funkcí dosadil stát.

Od 1. ledna 2006 do 31. října 2012 byl Jan Nehoda jednatelem NET4GAS, s.r.o. (dřívějším názvem RWE Transgas Net, s.r.o.), dceřiné společnosti RWE Transgas, a.s.

Pak se Jan Nehoda objevil v Energetickém regulačním úřadu (ERÚ), kde pracoval v oddělení sítí a organizace trhu pro oblast plynárenství.

V červenci 2014 předsedkyně ERÚ Alena Vitásková jmenovala Jana Nehodu novým ředitelem sekce regulace, dosavadní ředitelka této sekce Martina Krčová rezignovala z vážných zdravotních důvodů. Veškerou agendu včetně vyjednávání o nových regulačních obdobích v elektroenergetice a plynárenství s okamžitou platností přebral Jan Nehoda, starý kumpán německé RWE.

Zdeněk Pavel Kranz
před 9 měsíci

Pokud je z toho jen 10% pravda, tak je to na demisi

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...